Profile image
Escola Montserrat Barcelona
NIVELL EDUCATIU

Educació primària

ESPECIALITAT

Llengua anglesa

INTERES PRINCIPAL

Idiomes

Matèries d'especialització

Nivells educatius

Interessos generals

La meva bio

Mireya encara no ha omplert la seva experiència

Valoracions associades a Mireya Muñoz

  

English Monstruo

9

English Monstruo és un recull d'exercicis i jocs interactius pensat per treballar les errades gramaticals més comunes en l'aprenentatge de la llengua anglesa. L'usuari accedeix a nous nivells a mesura que es van superant les preguntes amb èxit.

2 Jugadores Juegos Matemáticos

9,8

2 Jugadores Juegos Matemáticos es uno de esos juegos divertidos y juegos educativos para los dos jugadores. Este es el mejor juego para los niños y el mejore juego para los adultos! Descarga la aplicación gratuita para Android ahora!+ Interfaz de pantalla dividida hace que este juego del cerebro a un juego de la reacción y juegos para 2 jugadores más conocido como un juego de duelo - juega con tus amigos ahora mismo- Ejercicios de matemáticas básico significa que este es un juego de matemáticas para niños 5 años o por encima dex Este gratis juegos de matemáticas para primaria mejora las habilidades matemáticas, los reflejos y la concentración y mejorar rendimiento÷ Juego educativo para adolescentes que es a la vez un divertido juego gratuito
Haga ejercicios matematicos para resolver en una carrera en este juegos con amigos! Este es un juego para las niñas y un juego para los niños, o para ser más precisos - este es el mejor juego para el mundo entero. La pantalla se divide en dos, pues, muy conveniente para los juegos de duelo o melhor - juego para parejas. Este es un juego de reflejos y un juego de concentración que despierta el cerebro de una manera positiva. Juegos para multijugadores están en este momento muy popular, y este es el mejor juegos para dos personas.
2 Jugadores Juegos Matemáticos es a la vez un gratis juego para los niños y un juego popular para los adultos incluye las operaciones matemáticas básicas - la suma y la resta, multiplicación y division y también hay una opción para que apague la sustracción si lo desea, por ejemplo, para dar su hijo preescolar a jugar y aprender matemáticas de forma divertida. Es por eso que este es un juego para los niños de 4 años que están empezando aprender. Pero no vamos a parar aquí, porque esto también es un juegos de matematicas para secundaria o más. Si no nos cree, probarlo y ver por ti mismo cómo desafiar a este divertido juego gratuito puede ser.
Esto y juegos de matemáticas similares son los que se burla de matemáticas para niños. Todo lo que tiene que preocuparse es de dar la respuesta correcta de la ecuación más rápido que tu oponente y su puntaje subirá! Ni siquiera pensar en adivinar la suerte - se pierde 1 punto por cada respuesta incorrecta. Es divertido juego del cerebro, juegos de 2 y juegos educativos para niños y adultos. Niños, juegan 10 partidos de juegos de matematicas para niñas en fila y ya está listo para la prueba de matemáticas, en sus escuelas, y los padres se reúnan y revisen sus matemáticas con la ayuda de este juego multijugador!
Los mejores juegos de dos jugadores casi no se puede ver hoy en día, y éste es justo en frente de ti! Usted necesita un juego para dos niñas o dos niños, o una combinación mixta - de cualquier manera esta es una solución perfecta! 2 Jugadores Juegos Matemáticos es un juego de matemáticas divertido que enfrenta a dos jugadores uno contra el otro en el mismo dispositivo! ¿Quién sabía que las matemáticas podría ser muy divertido! Emplear el cerebro de inmediato!

El Món d'en Teo

10

Joc infantil en el qual el nen ha d'avançar per diferents escenaris mentre en Teo, protagonista d'aquesta aventura, va proposant l'ús de jocs per aprendre nou vocabulari, activitats per treballar operacions de càlcul, eines plàstiques virtuals i videojocs per consolidar hàbits d'higiene, alimentació i autonomia. L'aplicació també disposa d'una opció de control parental amb registre de temps i guies educatives.

Kahoot!

9,8

Controlador per participar als jocs de Kahoot, una plataforma d'aprenentatge basada en jocs de preguntes i respostes. Kahoot permet que tant docents com alumnes investiguin, creïn, col·laborin i comparteixin coneixement a través d'un procés de gamificació.

Traços i lletres majúscules

8,8

Les activitats de grafomotricitat són una sèrie de traços bàsics imprescindibles perquè el nen aprengui a escriure.• Aprendrà a traçar línies rectes, corbes, zig-zag, espirals, formes geomètriques, a completar dibuixos, escriure les lletres en majúscula i expressarà la seva creativitat dibuixant.• Les activitats estan concebudes com un joc on el nen ha de superar reptes per seguir avançant. Té un sistema de puntuació basat en estrelles i sons que el motivarà a avançar per assolir la meta.• Les activitats es realitzaran seguint l’ordre establert per mestres especialitzats en educació infantil i primària.• El grau de dificultat augmenta a mesura que s’avança en la realització de cada activitat. L’app està dissenyada per adaptar-se al nivell adequat a cada nen.• Dissenyada per a nens de 3 a 7 anys, segons el seu propi nivell i grau de desenvolupament.• Per a un us óptim es recomana fer servir només en pantalles a partir de 5,5 polzades.QUÈ TROBARÉ?• 9 categories amb més de 100 activitats: línies rectes, línies corbes, espirals, camins, laberints, figures geomètriques, dibuixos mitjançant simulació, dibuix lliure i lletres majúscules• Animacions que indiquen com realitzar de forma correcta el traçat i l’escriptura.• 3 nivells de dificultat• Creació d’usuaris• Opció per gravar el so o el nom de les lletres amb control parental• Una app educativa fàcil d’utilitzar pels nens, que els permet practicar tot sols.• Els pares o els mestres poden seleccionar el nivell de dificultat.• Guia pedagògica per als pares.• Es pot utilitzar sense connexió a Internet.BENEFICIS PER Al NEN• Desenvolupament de la coordinació ull-mà per a l’aprenentatge de l’escriptura.• Afavoreix el desenvolupament de les habilitats de psicomotricitat fina: precisió en els moviments dels dits i les mans.• Treballa la lateralitat.• Reconeixement de les lletres.• Estimula la repetició dels traços en un entorn digital.POLÍTICA DE PRIVACITATPer nosaltres és molt important la teva privacitat i la de la teva família. No recopilem ni compartim informació sobre tu o el teu fill ni incloem publicitat de tercers.Si necessites assistència ens pots escriure a soporte@aucadigital.comNo dubtis a comentar i votar la nostra app una vegada descarregada.Pots seguir-nos en Facebook, Twitter, YouTube, Instagram i Pinterest

Flow Free

9,8

Joc estratègic en el qual el jugador haurà d'unir dos punts del mateix color a través de línies rectes sense que aquestes es creuïn. Flow Free permet triar entre diferents nivells de dificultat.

My Scene

9,5

My Scene és una aplicació per a què els més petits puguin crear escenes interactives a partir d'un catàleg d'objectes i personatges. El nen també té la possibilitat de vincular un so amb aquests elements del catàleg.

Code Karts Pre-coding for kids

9,8

Joc per treballar la programació amb nens a partir de 4 anys. L'objectiu d'aquest joc és recorrer un circuit de curses fent ús d'instruccions direccionals.

Aurasma

8,3

Sistema de realitat augmentada que permet crear i visualitzar escenes des de qualsevol dispositiu mòbil. L'usuari d'aquesta aplicació podrà enriquir els punts i objectes amb diferents tipologies de contingut digital; vídeo, animacions o gràfics 3D. Les experiències creades també es poden compartir.

Stop Motion Studio

9,5

Aplicació per realitzar clips de vídeo amb la tècnica del stop motion (fotograma a fotograma). Permet exportar i compartir les produccions.

Experiències publicades per Mireya Muñoz

  
Experiència participant MLA 2019
Growing App 2.0

Growing App 2.0

Llistes creades per Mireya Muñoz