Profile image
Universidad Abat Oliba CEU Futur Docent
ESPECIALITAT

Matemàtiques

INTERES PRINCIPAL

Intel·ligències Múltiples

Matèries d'especialització

Interessos generals

La meva bio

Mireia encara no ha omplert la seva experiència

Valoracions associades a Mireia Lorca

  

Faces iMake - Right Brain Creativity

9,5

Faces iMake és una aplicació que permet crear cares i figures humanes a partir de diversos elements (fruites, objectes de cuina, d'escriptori...) Arrosseguem els objectes a la cara que triem i confegim cares plenes d'imaginació i originalitat. Després les podem compartir amb qui volem.

Kahoot!

9,5

Controlador per participar als jocs de Kahoot, una plataforma d'aprenentatge basada en jocs de preguntes i respostes. Kahoot permet que tant docents com alumnes investiguin, creïn, col·laborin i comparteixin coneixement a través d'un procés de gamificació.

Pinterest

8,8

Pinterest permet crear col·leccions d'imatges de tot tipus, tant imatges pròpies com trobades al web o a altres col·leccions de Pinterest que podem organitzar en "Boards"

Symbaloo

9,3

La versió mòbil de Symbaloo ens permet visualitzar, organitzar i generar un referitori de vincles a recursos i llocs web. Podem organitzar els recursos (Widgets) en pestanyes (Webmixes) i copiar i moure widgets d'un webmix a l'altre. Permet tenir un accés ràpid a tot allò que ens és útil al WWW.

Geoboard, by The Math Learning Center

8

Geoplà virtual per treballar la geometria plana. L'aplicació també inclou una calculadora per realitzar operacions que es vinculin al treball manipulatiu.

Popplet

8

Aplicació que permet organitzar idees de forma gràfica per crear mapes conceptuals. El contingut té diferents opcions d'exportació.

Experiències publicades per Mireia Lorca

  

Llistes creades per Mireia Lorca