Profile image
Institut La Ribera
NIVELL EDUCATIU

Educació secundària obligatòria

ESPECIALITAT

Coneixement del medi natural

INTERES PRINCIPAL

Sense especificar

Matèries d'especialització

Biologia i geologia Tecnologia TIC (Informàtica) Cultura científica

Nivells educatius

Cicles formatius de formació professional

Interessos generals

La meva bio

Tinc experiència docent a primària, secundària i cicles formatius.

Valoracions associades a Meritxell Andres

  

LikeThat Garden -Flower Search

9,3

Aplicació de cerca visual que permet fer fotografies per identificar flors o obtenir informació relacionada.

ArbolApp

8,5

Arbolapp és una aplicació gratuïta adreçada a tots els públics i basada en la investigació científica realitzada pel Reial Jardí Botànic del CSIC. Identifica arbres silvestres de la Península Ibèrica i les Illes Balears. L'app planteja diferents opcions de cerca a partir del nivell i tipologia d'informació que tingui l'usuari

Essential Skeleton 3

9,3

Simulador en 3D del sistema ossi del cos humà. L'usuari té diferents opcions per personalitzar els elements i el punt de vista de la visualització.

Bones Human 3D (anatomy)

8,8

Aplicació per treballar l'esquelet a partir d'un model en 3D àmpliament detallat. L'usuari pot ampliar i girar el model, així com canviar l'angle de la visualització.

Solar System Scope

9

Recreació en 3D del Sistema Solar. L'usuari pot visualitzar-lo des de diferents punts de vista i destacar cossos celestes concrets.

Sky Map

9,5

Aplicació del camp de l'astronomia desenvolupada per Google que permet detectar la posició de constel·lacions i estrelles des del punt geogràfic de consulta, amb el seu nom i posició aproximada. Sky Map funciona mitjançant el GPS del dispositiu mòbil, la brúixola i el sensor de moviment.

Cell World

8

Aplicació del camp de la microbiologia que recrea una cèl·lula eucariota animal en 3D.

Map of Life

8,3

Map of life és una app que permet explorar les espècies animals i vegetals que viuen al nostre entorn de manera exhaustiva. Disposa d' un geolocalitzador d'espècies buscant-les per nom o per zona. S'acompanya d'imatges i enllaç a wikipedia on trobem més informació sobre l'animal o planta a buscar.

Geology Sample Collector

7,5

Geology Sample Collector és una aplicació per fer inventaris geològics. El programa va registrant la ruta que es traça amb el sistema GPS. Pots incorporar el detall de la mostra agafada de diferents maneres ( fotografia, vídeo, veu o fitxer). A més permet la sincronització amb altres dispositius.

zamiaDroid

9,5

Aquest programa permet la captura de dades geo-referenciades mitjançant formularis. Es poden afegir camps textuals (simples o tesaures), fotografies i polígons per a la definició de projectes. A més a més, les dades es poden editar, representar sobre mapes, importar i exportar les dades a fulls de càlcul o bases de dades.

Experiències publicades per Meritxell Andres

  

Llistes creades per Meritxell Andres