Profile image
Universidad Abat Oliba CEU Futur Docent
ESPECIALITAT

Tots

INTERES PRINCIPAL

Intel·ligències Múltiples

Matèries d'especialització

Interessos generals

La meva bio

Marta encara no ha omplert la seva experiència

Valoracions associades a Marta Piñol

  

Toca Kitchen

8,8

Toca Kitchen permet cuinar per a uns personatges els àpats que ens demanen. Cal triar els ingredients i manipular-los de la manera correcta per tal de crear els plats més saborosos per tal de satisfer els personatges de l'aplicació.

El gran dictat

9,8

Joc basat en el programa de tel·levisió. El concursant del joc pot triar entre dues modalitats de participació, "La frase desfeta" i "El gran dictat". L'objectiu de la primera prova és ordenar les paraules d'una frase i l'objectiu de la segona és escriure 15 paraules correctament. L’aplicació inclou “El gran dictat en directe”, el joc que et permet jugar durant l’emissió del programa, cada vespre de dilluns a divendres per TV3, escrivint en directe les paraules dictades pel presentador.

Anatomy 4D

9,5

Anatomy 4D és una aplicació de realitat augmentada que permet una visualització interactiva del cos humà i dels seus organs. Els seus usuaris hauran d'imprimir els marcadors de RA des del lloc web del desenvolupador per accedir a les funcionalitats de l'aplicació

Sonidos Instrumentos Musicales

5,3

Amb Musical instrument Sounds aprendrem els noms i els sons dels instruments musicals més coneguts jugant a combinar-los i reptar els nostres amics a endevinar de quin instrument es tracta. Cada instrument està vinculat a l'article de la Wikipèdia que dona informació sobre ell.

Joc de multiplicar (free)

8,3

Aplicació per aprendre les taules de multiplicar de l'1 al 12. presenta opcions d'escenaris diferents, nivells i diverses modalitats de joc.

Puppet Pals HD

8,5

Aplicació per crear històries amb titelles virtuals. Podem afegir personatges, i donar moviment i so.

Experiències publicades per Marta Piñol

  

Llistes creades per Marta Piñol