Profile image
Universidad Abat Oliba CEU Futur Docent
ESPECIALITAT

Diverses matèries

INTERES PRINCIPAL

Intel·ligències Múltiples

Matèries d'especialització

Interessos generals

La meva bio

Marta encara no ha omplert la seva experiència

Valoracions associades a Marta Gabriel

  

Popplet

9,3

Aplicació que permet organitzar idees de forma gràfica per crear mapes conceptuals. El contingut té diferents opcions d'exportació.

Toca Kitchen

9,3

Toca Kitchen permet cuinar per a uns personatges els àpats que ens demanen. Cal triar els ingredients i manipular-los de la manera correcta per tal de crear els plats més saborosos per tal de satisfer els personatges de l'aplicació.

Kahoot!

9,8

Controlador per participar als jocs de Kahoot, una plataforma d'aprenentatge basada en jocs de preguntes i respostes. Kahoot permet que tant docents com alumnes investiguin, creïn, col·laborin i comparteixin coneixement a través d'un procés de gamificació.

Tangram for kids

9,3

És una aplicació que emula al joc tradicional, on proposa diferents construccions amb peces determinades, organitzades en tres nivells diferents. En dos dels nivells es poden girar les peces.

ClassDojo

9,8

Aplicació dirigida a la gestió d'un grup d'alumnes dins d'un entorn educatiu. Els professors poden utilitzar aquesta app per donar als seus alumnes reforç de comportaments positius i advertir sobre els aspectes a millorar mitjançant icones representatives. L'administrador disposa de diferents opcions per personalitzar l'entorn.

Baby wooden blocks

8

Joc de trencaclosques per identificar formes inspirat en els taulers de fusta tradicionals. Recomanat per a nens d'educació infantil.

José Aprende

8,3

Col·lecció de contes interactius adaptats a pictogrames. El protagonista de la història guia el nen en el procés d'aprenentatge i treball d'hàbits i emocions.

Experiències publicades per Marta Gabriel

  

Llistes creades per Marta Gabriel