Profile image
Escola La Mitjana Lleida
SEGUEIX
NIVELL EDUCATIU

Educació infantil

ESPECIALITAT

Diverses matèries

INTERES PRINCIPAL

Educació infantil

Matèries d'especialització

Comunicació i llenguatge Descoberta d'un mateix i dels altres Descoberta de l'entorn

Nivells educatius

Educació primària

Interessos generals

Salut i forma física
Cuina
Codis QR
Intel·ligències Múltiples
Contes
Alimentació
Horts i botànica
Expressió oral

La meva bio

Titulació de mestra en educació infantil i primària. Exerceixo a l'escola pública. Directora durant 8 cursos a l'escola pública.

Valoracions associades a Marta Beà

  

Faces iMake - Right Brain Creativity

9,5

Faces iMake és una aplicació que permet crear cares i figures humanes a partir de diversos elements (fruites, objectes de cuina, d'escriptori...) Arrosseguem els objectes a la cara que triem i confegim cares plenes d'imaginació i originalitat. Després les podem compartir amb qui volem.

Geoboard, by The Math Learning Center

8,8

Geoplà virtual per treballar la geometria plana. L'aplicació també inclou una calculadora per realitzar operacions que es vinculin al treball manipulatiu.

Touch-Emotions

6,3

Aplicació dissenyada per treballar les habilitats comunicatives i el reconeixement d'emocions a partir de la identificació d'expressions facials

Kaleidoscope Drawing Pad

8,5

Calidoscopi virtual per crear composicions amb el dit. L'aplicació permet reproduir les accions que ha realitzat l'usuari per crear una determinada composició.

Tangram for kids

8

Tangram virtual per treballar la geometria a nivell visual. App pensada per muntar formes a partir d'un model

Sopa de Lletres

8,3

Sopa de Lletres és un joc de recerca de paraules conegut i per fi està disponible com a aplicació per el iPhone i iPad. Descarrega’l ara i prova’l. Hi ha trencaclosques sobre diferents temes com Festes, Cultures i Naturalesa. Per què no descobrir paraules noves en el diccionari o divertir-se amb noms medievals? Hi ha moltes paraules per descobrir. Si et quedes encallat, deixa’t mostrar la primera lletra d’una paraula o bé treu lletres innecessàries. I si perds la paciència també pots resoldre el trencaclosques amb un sol clic. Sopa de Lletres és un passatemps fantàstic i la oportunitat d’entrenar la capacitat de concentrar-se sempre que vulguis, no importa quan ni on.

Característiques:
- Dos trencaclosques gratis
- Més trencaclosques disponibles a traves de compra inApp
- Reptes amb 7 nivells diferents
- Indicacions: ressaltar la primera lletra, eliminar lletres innecessàries, resoldre el puzle
- Compartir en xarxes socials: guanya punts de bonificació!

Series 3

8,3

Conjunt d'activitats dirigides als nens d'educació infantil per treballar les seqüències lògiques i la relació entre diferents elements.

Tellagami

9,5

Tellagami permet crear personatges virtuals (avatars) que podem fer parlar amb la nostra veu o bé podem fer que transformin en veu el text que introduïm. Podem editar el personatge com home o dona i donar-li característiques (cara, cabell, ulls...) El resultat es pot exportar com a vídeo.

Un Món de Poesia

9,5

Un Món de Poesia és un joc educatiu inspirat en l’univers de les paraules de Joana Raspall. El repte és apassionant. Nens i nenes han d’anar superant activitats, navegant per cadascun dels mons, i així guanyar poemes, que podran llegir des del seu poemari interactiu. El videorecitador és l’activitat estrella. Permet als nens i nenes gravar-se en vídeo recitant els poemes de Joana Raspall amb l’ajuda d’un teleprompter. Els jocs serveixen per aprendre, tant des de casa com des de l’escola, com es construeix un poema, per entrenar la comprensió lectora, la memòria, l’atenció i la comprensió oral, la lectura en veu alta… I per descomptat per adquirir valors com l’amor, l’amistat, la solidaritat… tan presents en l’obra de l’autora.

Un Món de Poesia es un juego educativo inspirado en el universo de los poemas de Joana Raspall. Los niños deberán superar actividades y juegos para así ganar poemas que podrán leer y recitar desde su poemario interactivo. El videorecitador es la actividad estrella. Permite a los niños grabarse en vídeo recitando los poemas de Joana Raspall, con la ayuda de un teleprompter. Los juegos sirven para aprender, en la escuela o en casa, a construir un poema y para entrenar la comprensión lectora, la memoria, la recitación en voz alta… además de ayudar a transmitir valores como el amor, la amistad, la solidaridad… tan presentes en los poemas de Joana Raspall.

Einstein™ entrena tu cerebro HD

8

Conjunt de jocs i activitats interactives per estimular les habilitats mentals bàsiques. Possiblitat de jugar en línia amb altres jugadors.

CPA 2

9

Sistema de comunicació adaptable per persones amb problemes greus de comunicació (autisme, trastorns neurològics, discapacitats motrius, afasies).

Día a día

7,5

Dia a dia és un diari visual pensat especialment per a persones amb autisme o dificultats de comunicació. Permet anticipar el que passarà els propers dies, revisar el que hem fet de forma gràfica i fomentar la comunicació. Podem afegir al nostre diari persones del nostre entorn i llocs freqüents.

Experiències publicades per Marta Beà

  

Llistes creades per Marta Beà