Profile image
Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya Futur Docent
ESPECIALITAT

Diverses matèries

INTERES PRINCIPAL

Sense especificar

Matèries d'especialització

Interessos generals

La meva bio

Maria encara no ha omplert la seva experiència

Valoracions associades a Maria Stana

  

Biocerca

8,3

L’aplicació Biocerca pel teu telèfon mòbil et permetrà conèixer, identificar i obtenir informació de les espècies d’arbres de Catalunya. Amb aquesta aplicació trobaràs tots els arbres autòctons, és a dir, propis, de Catalunya així com també alguns que pots trobar en parcs i jardins d’origen forà.
Descarrega-te-la! La primera vegada que et posis l’aplicació, caldrà que triïs l’opció “Actualitza” per tal que l’aplicació pugui funcionar correctament. Pot ser que trigui uns segons. Un cop hagis fet aquest pas, l’aplicació pot funcionar sense accés a internet.
Podràs fer la cerca dels arbres des de dos apartats diferents de l´aplicació:
1. Identifica: a partir de preguntes referents a les fulles de l’arbre (mida, forma,...) podràs saber ràpidament quin arbre és i arribar a una fitxa informativa amb fotos i text. És recomanable que et fixis amb fulles ben desenvolupades (que no siguin massa joves i tendres) i que les tinguis a les mans o ben a prop. Fixa’t en més d’una fulla abans de triar l’opció. Si amplies les fotos podràs observar-ne més detalls.
2. Consulta llista d’arbres: escriu el nom de l’arbre que vulguis i trobaràs la seva fitxa informativa amb fotos i text.
Autoria de l´aplicació Biocerca: Sandra Saura-Mas & Lluís Benejam (CEBCAT-La Balca)

Experiències publicades per Maria Stana

  

Llistes creades per Maria Stana