Profile image
Escola Mas i Perera Vilafranca del Penedès
SEGUEIX
NIVELL EDUCATIU

Educació primària

ESPECIALITAT

Matemàtiques

INTERES PRINCIPAL

Resolució de problemes

La meva bio

Fa gairebé 20 anys que faig de mestra i a la vegada sempre m'ha agradat remenar tot allò relacionat amb la tecnologia

Valoracions associades a Maria Plana

  

Quadern del Professor Additio

6

Additio és un quadern de notes per a professors que permet gestionar el dia a dia de les classes sense necessitat de connexió a Internet. El professor pot crear quaderns de notes, realitzar càlculs de mitjanes de forma senzilla, gestionar l’assistència dels alumnes i realitzar la teva planificació de cada classe de forma diària o setmanal.

ScratchJr

9

Amb Scratch Jr, els nens poden aprendre noves destreses mentre programen les seves històries i jocs interactius. Poden fer que els personatges es moguin, saltin, ballin i altres accions tot programant blocs.

GoComics

8

Versió mòbil de la plataforma de tires còmiques GoComics. El menú està organitzat per col·leccions, tot i que l'usuari pot crear una pàgina personalitzada amb tires seleccionades. També té opcions de compartició a les xarxes socials.

Monument Valley

9

Joc en el qual s'haurà de guiar una princesa per un món màgic d'arquitectura impossible que desobeix les lleis de la física.

Matific

9,3

Paquet de jocs matemàtics per treballar les operacions aritmètiques bàsiques a través d'una proposta gamificada.

El gran dictat

8

Joc basat en el programa de tel·levisió. El concursant del joc pot triar entre dues modalitats de participació, "La frase desfeta" i "El gran dictat". L'objectiu de la primera prova és ordenar les paraules d'una frase i l'objectiu de la segona és escriure 15 paraules correctament. L’aplicació inclou “El gran dictat en directe”, el joc que et permet jugar durant l’emissió del programa, cada vespre de dilluns a divendres per TV3, escrivint en directe les paraules dictades pel presentador.

Beyond Cats! Grade 2 Math

9,8

Aplicació per a practicar diferents estratègies matemàtiques com la numeració, les operacions bàsiques, la seriació i les formes bàsiques geomètriques. Want a MATH app that goes BEYOND multiple-choice?Then here is the MATH practice app that you have been looking for. . . one app that covers ADDITION, SUBTRACTION, PLACE VALUES, BASE TEN, BEGINNING MULTIPLICATION AND DIVISION, BASIC GEOMETRY, MEASUREMENT, TIME, MONEY, DATA and FRACTIONS practice...

Run Marco!

9,5

Joc d'introducció a la programació dirigit a nens. A partir d'instruccions visuals, el jugador haurà de guiar el recorregut d'un personatge per diferents escenaris.

Colorfy - Coloring Book Free

8

Aplicació per pintar il·lustracions amb motius animals, florals i mandales mitjançant diferents paletes de colors. Colorfy pretén minimitzar estats d'estrès.

SketchBook - draw and paint

7,3

Aplicació per dibuixar i pintar dissenyada per a usuaris de tots els nivells. SketchBook permet enregistrar el procés de creació. Permet treballar per capes.

Kahoot!

9,3

Controlador per participar als jocs de Kahoot, una plataforma d'aprenentatge basada en jocs de preguntes i respostes. Kahoot permet que tant docents com alumnes investiguin, creïn, col·laborin i comparteixin coneixement a través d'un procés de gamificació.

Google Classroom

9

Entorn de comunicació dissenyat per a la gestió i organització del grup-classe. Tant docents com estudiants poden fer el seguiment del procés de treball. L'accés està disponible per a qualsevol usuari de Google Apps per a educació.

Experiències publicades per Maria Plana

  
Planifico

Planifico

Programem!!

Programem!!

Llistes creades per Maria Plana