Profile image
Altres Barcelona
SEGUEIX
NIVELL EDUCATIU

Educació secundària obligatòria

ESPECIALITAT

Diverses matèries

INTERES PRINCIPAL

Intel·ligències Múltiples

Matèries d'especialització

TIC (Informàtica) Llengua anglesa Coneixement del medi natural Educació en valors socials i cívics Matemàtiques Tutoria

Nivells educatius

Educació infantil Educació primària

Interessos generals

Trastorns d’aprenentatge / Dislèxia
TEA (Trastorns de l’espectre autista)
Discapacitat visual / auditiva / motriu

La meva bio

Professora en l'especialitat d'orienació. He treballat durant una anys en una unitat d'educació especial (USEE) a secundària. Actualment treballo a l'Àrea TAC en projectes relacionats amb la inclusió digital.

Valoracions associades a Maria Macià

  

Godus

8,5

Godus és un joc on hem de crear una societat i ajudar-la a expandir-se tot i portant-los a explorar noves terres i conrear terrenys. Cal estar atents per tal de que els nostres ciutadans estiguin contents amb nosaltres, el seu deu creador, i tinguin prou energia per tal de dur a terme les seves tasques. Podem transformar el terreny per tal de facilitar les accions dels habitants de la terra.

Loot Pursuit: Tulum: The Fun, Free Mathematics Game for ages 11-14

7,5

Joc de càlcul per treballar les operacions bàsiques i el càlcul mental a través d'una història interactiva.

Rory´s Story Cubes

9

Versió mòbil del joc de daus d'escriptura creativa. Els jugadors hauran de construir la seva història a partir de les nou icones que obtinguin en el seu torn.

Musyc

9

Musyc és una aplicació que permet tocar música d’una manera diferent. Enlloc d’utilitzar teclats i partitures, dibuixem figures i escoltem cançons mentre veiem com els objectes es mouen i reboten a la pantalla generant sons i melodia amb el seu moviment gravitacional. Estan disponibles 88 instruments organitzats en 22 grups.

Edmodo

9

Edmodo és una plataforma social d'aprenentatge. Aquesta aplicació permet la comunicació entre docents, alumnes i familiars en un entorn tancat i privat en format de microblogging i d'entorn virtual d'aprenentatge gràcies a les funcionalitats que ofereix.

Kids Memory Game Lite

8

Paquet de jocs classificats per centres d'interès per treballar la memòria i la concentració. Aplicació dirigida a nens d'educació infantil

Remind: Free, Safe Messaging

7

Entorn de treball dirigit a la comunicació entre docents, alumnes i famílies. Aquesta aplicació permet penjar missatges a un tauler, enviar missatges privats i adjuntar arxius i avisos.

Boom Goggles

9,5

Aplicació de dibuix i editor d'animacions dirigit a l'alumnat d'infantil i primers cursos de primària. A través d'un menú d'icones adaptat a l'edat, el nen interactua amb un espai de creació. Boom Googles també contempla possibilitats d'exportació i compartició.

Rush Hour Free

8

Rush Hour Free és un joc on cal fer passar un vehicle per un embús de trànsit tot desplaçant amunt i avall i a dreta i esquerra els vehicles que bloquegen la seva sortida en una superfície quadriculada. Hi ha diferents nivells de dificultat amb 35 reptes.

Twelve a Dozen

9,5

Twelve a Dozen és un joc de plataformes on un personatge numèric ('12') ha de superar una sèrie d'obstacles tot fent servir màquines que sumen o resten altres números per tal de superar aquests obstacles.

Busy Shapes

9

Busy Shapes ajuda els nens i nenes petits a millorar la seva capacitat per manipular objectes senzills mitjançant una sèrie de puzles, en els quals han de canviar formes simples i col·locar-les als forats correctes. L'app es renova regularment amb noves formes per mantenir l'interès dels nens.

Google Street View

9,5

Amb Google Street View podem crear panoràmiques 360º i publicar-les a Google Maps. Podem explorar un mapa mundial on trobarem altres fotografies esfèriques de grans dimensions per explorar en qualsevol direcció.

ClassDojo

8,5

Aplicació dirigida a la gestió d'un grup d'alumnes dins d'un entorn educatiu. Els professors poden utilitzar aquesta app per donar als seus alumnes reforç de comportaments positius i advertir sobre els aspectes a millorar mitjançant icones representatives. L'administrador disposa de diferents opcions per personalitzar l'entorn.

Sketch-a-Song Kids

10

App per fer composicions musicals amb patrons musicals i amb 40 instruments diferents. Utilitza els colors per crear la música, expressar la creativitat i aprendre els fonaments de la composició musical.

Día a día

8,5

Dia a dia és un diari visual pensat especialment per a persones amb autisme o dificultats de comunicació. Permet anticipar el que passarà els propers dies, revisar el que hem fet de forma gràfica i fomentar la comunicació. Podem afegir al nostre diari persones del nostre entorn i llocs freqüents.

Trello - Organize Anything

7,5

Aplicació que permet generar taulers amb contingut de diferent format (text, fitxers, imatges, documents, vincles externs,...) per organitzar informació i compartir amb altres usuaris

Sock Puppets

10

Editor d'animacions que permet crear diàlegs amb titelles de mitjó. Els usuaris poden posar la seva veu als personatges i escollir els escenaris i altres elements visuals.

Layar

9

Aplicació per visualitzar imatges amb realitat augmentada associada. Layar ens permet escanejar imatges amb capes de contingut relacionades per tenir una experiència de realitat augmentada a través del dispositiu mòbil.

How much do you know about His

3,5

How much do you know about History és un aplicació de preguntes i respostes d'història universal. Cal respondre preguntes de resposta múltiple de temàtica històrica. Finalment mostra la puntuació i fa una descripció del teu perfil d'acord amb les respostes.

Letroca

6,5

Joc lingüístic, amb diferents modalitats de partida, on el jugador haurà de demostrar quin és el seu nivell de vocabulari. A partir d'una sèrie de lletres, el jugador haurà de construir el màxim de paraules possibles.

PicsArt Photo Studio

8

Editor de fotografia per a dispositius mòbils amb diferents tipus de màscares, efectes, filtres, capes,... Els usuaris poden exportar les seves creacions o posar-les directament a la galeria de l'aplicació.

Draw a Stickman: EPIC Free

5,5

Draw a Stickman Epic Free és la versió gratuïta d'una aplicació on l'usuari ha de dibuixar caricatures i elements que permeten seguir una història on cal superar obstacles per aconseguir una fita.

YAKiT Kids

8,5

Yakit Kids permet donar vida a fotografies tot afegint objectes i elements per decorar-les. Podem fer-les parlar tot gravant la nostra veu amb el micròfon i creant moviment a la boca del personatge. Permet compartir allò que hem creat.

Hopscotch: Programación diseñada para todo el mundo: Codificación para niños

9

Hopscotch permet aprendre a programar en codi mitjançant blocs de construcció simples i intuïtius. Es poden crear jocs, animacions i altres programes en un entorn interactiu. Podem programar els personatges i fer que es moguin, dibuixin i entrin en contacte els uns amb els altres. Podem fer que reaccionin quan sacsegem la tauleta, quan la inclinem i fins i tot quan cridem. L’aplicació està inspirada en l’editor multimèdia del MIT Scratch.

Story Creator

9,5

Story Creator permet als més petits crear llibres visuals on poden combinar d'una manera molt senzilla imatges, vídeos, text i àudio fent històries o explicant allò que ens ha passat.

Cargo-Bot

7,5

Cargo-Bot té com objectiu ajudar a aprendre els conceptes bàsics de programació mitjançant un joc engrescador on hem d'aconseguir transportar capses d'un lloc a altre mitjançant ordres programades. Hi ha diferents nivells que ens permeten anar assolint reptes cada vegada més difícils.

2Create a Story

9,5

2Create a Story permet crear històries animades mitjançant el dibuix de traç i la inclusió de fons i d'imatges fetes amb la càmera. Podem crear històries amb diverses pàgines i guardar-les al dispositiu.

Make it para profesores y maestros

9

Make it per a docents és una aplicació que permet crear les nostres pròpies activitats. Podem crear jocs de memòria, puzles i jocs d'associació. Make it proporciona una galeria d'imatges i ens permet pujar les nostres pròpies. Podem exportar les nostres activitats per tal que els nens puguin fer-les als seus dispositius.

Daisy the Dinosaur

8,5

Aplicació per ensenyar les bases de la programació als més petits. L'usuari haurà de controlar el dinosaure d'aquesta app a través del conjunt d'accions de la interfície.

Math Heroes 1 Gratis - Matemáticas divertidas para niños

9

Math Heroes 1 és un joc per nivells on s’aprenen operacions matemàtiques bàsiques i agilitat mental mitjançant activitats amb operacions de suma, resta, multiplicació i divisió. La dificultat del joc augmenta a mesura que superen nivells fins arribar al nivell final on han de derrotar l’enemic mitjançant operacions de càlcul. Math heroes 1 permet les famílies seguir el progrés dels nens dins el joc en relació als aprenentatges.

Unblock Me FREE

7

Joc de trencaclosques estructurat per nivells de dificultat. L'objectiu d'Unblock Me és desbloquejar peces d'un tauler amb el mínim de desplaçaments possibles.

SoundCloud - Music & Audio

6

SoundCloud és una aplicació de gestió de podcasting que, paral·lelament, permet crear un canal d'enregistrament i seguir les produccions de tota la comunitat d'usuaris. Aquesta plataforma ofereix a la seva comunitat diferents gèneres musicals i programes de ràdio temàtics. L'usuari pot configurar el seu canal d'emissió, així com les llistes de reproducció i preferits.

Wunderlist: To-Do List & Tasks

6

Aplicació per crear llistes. Permet compartir aquestes llistes amb altres usuaris per poder col·laborar en la seva elaboració, i així mateix permet sincronitzar la llista a diversos aparells. Podem afegir imatges i comentar amb altres usuaris.

Sonidos Instrumentos Musicales

4

Amb Musical instrument Sounds aprendrem els noms i els sons dels instruments musicals més coneguts jugant a combinar-los i reptar els nostres amics a endevinar de quin instrument es tracta. Cada instrument està vinculat a l'article de la Wikipèdia que dona informació sobre ell.

Lensoo Create

8

Aplicació que converteix la tauleta en una pissarra virtual; l'usuari pot enregistrar l'explicació que realitza en pantalla amb l'exposició oral corresponent. Possibilitat d'exportar la producció a xarxes socials.

Pica Lletres

8

Joc lingüístic per perfeccionar l'ús de la llengua catalana. L'aplicació inclou diferents minijocs lingüístics per treballar l'ortografia i el vocabulari.

What's Different - Odd One Out

7

What's Different és una aplicació per als més petits en la qual cal trobar l'intrús dins un grup de quatre objectes. Una àmplia galeria d'objectes associats permet jugar amb diverses variacions d'agrupacions generades per l'aplicació.

Toca Kitchen

9

Toca Kitchen permet cuinar per a uns personatges els àpats que ens demanen. Cal triar els ingredients i manipular-los de la manera correcta per tal de crear els plats més saborosos per tal de satisfer els personatges de l'aplicació.

lino - Sticky & Photo Sharing

5,5

Lino ens permet crear llençols o pósters virtuals on podem penjar etiquetes i notes amb text o imatges. Així mateix, podem enganxar o inserir vincles a documents o a llocs web.

Mindomo (mind mapping)

7,5

Aplicació per realitzar mapes conceptuals, recollir idees i desenvolupar presentacions. L'usuari també té diferents opcions d'exportació i compartició.

QuizUp

7

QuizUp és un joc de preguntes i respostes online i multijugador amb una àmplia comunitat d'usuaris. L'aplicació té un banc amb més de 100.000 preguntes, repartides entre uns 200 temes de diversa tipologia (literatura infantil, Bollywood, gramàtica, Jocs Olímpics, dinosaures,...). L'usuari pot jugar online amb els seus contactes o qualsevol membre de la comunitat.

Aurasma

7,5

Sistema de realitat augmentada que permet crear i visualitzar escenes des de qualsevol dispositiu mòbil. L'usuari d'aquesta aplicació podrà enriquir els punts i objectes amb diferents tipologies de contingut digital; vídeo, animacions o gràfics 3D. Les experiències creades també es poden compartir.

English Monstruo

8,5

English Monstruo és un recull d'exercicis i jocs interactius pensat per treballar les errades gramaticals més comunes en l'aprenentatge de la llengua anglesa. L'usuari accedeix a nous nivells a mesura que es van superant les preguntes amb èxit.

Pic Collage

8,5

Editor d'imatges que permet la creació de collages a partir de les fotografies de l'usuari i els gràfics i tipografies que ofereix l'aplicació. Aquest procés d'edició es realitza a través d'una interfície que permet la selecció dels diferents elements de composició. L'usuari també disposa d'opcions de compartició.

Tellagami

9,5

Tellagami permet crear personatges virtuals (avatars) que podem fer parlar amb la nostra veu o bé podem fer que transformin en veu el text que introduïm. Podem editar el personatge com home o dona i donar-li característiques (cara, cabell, ulls...) El resultat es pot exportar com a vídeo.

HomeWork

5

Homework és un organitzador d'horari i tasques escolars dirigit a estudiants. Els seus usuaris tindran diferents opcions com configurar l'horari, registrar qualificacions o controlar els lliuraments pendents. També hi ha opcions de configuració personal i sincronització amb Google Calendar.

Duolingo: Learn Languages Free

7

Aplicació d'aprenentatge d'idiomes multillenguatge i grtauïta on triem la llengua que volem aprendre i anem superant etapes d'aprenentatge de vocabulari i expressions a nivell llegit, escrit i oral.

Countries of the World

6,5

Countries of the world és una aplicació dissenyada per treballar aspectes generals de la geografia política global. Té una secció amb dades de referència de tots els continents i països, i un joc de preguntes i respostes personalitzable.

Planeta Dinosaures - joc nens

9

Planeta Dinosaures és un paquet de jocs educatius per a nens d'entre 3 i 6 anys protagonitzat per dinosaures. El nen treballarà habilitats mentals bàsiques i entrarà en contacte amb el món i les característiques principals d'aquests animals prehistòrics

Aprendre els colors

8

Learning colors for kids és un joc senzill, pensat per als usuaris més petits, que té l'objectiu d'identificar els colors i aprendre el seu nom. El joc presenta la possibilitat de configurar l'àudio en diferents idiomes.

Mathway

6,5

Eina per resoldre problemes i exercicis de matemàtiques a diversos nivells; operacions aritmètiques bàsiques, àlgebra, trigonometria, estadística, química,...

Sprinkle Islands Free

8

Sprinkle Islands és un joc d'estratègia on el jugador ha de conduir i dirigir un vehicle de fusta amb una grua articulada, per apagar petits incendis que anirà trobant en els diferents nivells de dificultat. La versió gratuïta està limitada a uns escenaris i nivells de joc concrets.

MHM

9

MHM és l'aplicació del projecte de georeferenciació col·laborativa del patrimoni recollit per l'alumnat de les escoles de Catalunya. Els usuaris poden consultar les entrades georeferenciades des del seu dispositiu mòbil a través d'aquesta app.

Earth-Now

7,5

Earth Now és un recurs d'informació climàtica desenvolupat per la NASA. Les dades enviades pels satèl·lits de l'agència s'actualitzen regularment amb informació de la temperatura de l'aire de la superfície, el diòxid de carboni o els nivells d'ozó. Paral·lelament, també ofereix una descripció dels satèl·lits.

Big Day - Educational Game

6

Big Day és un joc amb elements propis de les aventures gràfiques pensat per treballar les activitats de vida quotidiana amb el més petits. L'aplicació proposa als nens petites proves i jocs, relacionades amb objectes i accions del seu entorn, que haurà d'anar superant.

TinyTap, Make & Play Fun Apps!

9

Tiny Tap és una aplicació que ens permet fer els nostres jocs i combinar imatges pròpies o de l'usuari, fotografia, texts i enganxines predissenyades i transformar-ho tot en activitats interactives.

MediaKids

4

Mediakids té com a objectiu fomentar una actitud crítica dels menors pel que fa a l’ús de les TIC i l’univers audiovisual. Mediakids concentra totes les possibilitats de queixa, denúncia, i opinió sobre qualsevol contingut multimèdia present al món digital que pugui ser inadequat, lesiu o fins i tot il·legal per al menor.

MyScript Calculator

9

My Script Calculator és una calculadora amb reconeixement d’escriptura. Podem escriure xifres i símbols d’operacions de càlcul simple (suma, resta, multiplicació, divisió, arrel, potència, trencat) i l’aplicació calcula el resultat. La imatge del càlcul es pot exportar i compartir.

Lightbot One Hour Coding

9

Lightbot One Hour Coding és un joc de programació que utilitza la mecànica lúdica arrelada als conceptes de programació. Permet als jugadors obtenir els coneixements bàsics sobre codificació: seqüenciació, procediments... cal guiar un robot per tal que faci una sèrie de tasques assignades.

UAB Falsos Amics

3,5

Falsos Amics és in aplicació de referència infomativa que ens mostra el concepte de "Falsos amics" dins del grup de llengües romàniques exemplificant-ho amb frases.

Snapseed

6,5

Snapseed és una aplicació per editar imatges amb variades possibilitats de filtres i canvis de paràmetres.  Podem afegir marcs i aplicar capes a la imatge sempre comparant el resultat amb la imatge original. Permet aplicar canvis a zones concretes de la imatge.

Mobile History Map

9

El projecte MHM és un projecte de Georeferenciació col·laborativa del Patrimoni (material i immaterial) recollit per l’alumnat de les escoles de Catalunya, amb la finalitat que pugui ésser consultat per la ciutadania des d’un dispositiu mòbil a travès d’una APP específica.

Big Day - Kids Educational Game

6

Big Day és un joc amb elements propis de les aventures gràfiques pensat per treballar les activitats de vida quotidiana amb el més petits. L'aplicació proposa als nens petites proves i jocs, relacionades amb objectes i accions del seu entorn, que haurà d'anar superant.

¿Cuánto sabes de Historia?

4,5

Cuanto sabes de historia és un aplicació de preguntes i respostes d'història universal. Cal respondre preguntes de resposta múltiple de temàtica històrica. Finalment mostra la puntuació i fa una descripció del teu perfil d'acord amb les respostes.

TinyTap

9

Tiny Tap és una aplicació que ens permet fer els nostres jocs i combinar imatges pròpies o de l'usuari, fotografia, texts i enganxines predissenyades i transformar-ho tot en activitats interactives.

Duolingo - Curso gratis de inglés, francés y más idiomas

7,5

Aplicació d'aprenentatge d'idiomes multillenguatge i grtauïta on triem la llengua que volem aprendre i anem superant etapes d'aprenentatge de vocabulari i expressions a nivell llegit, escrit i oral.

Planeta Dinos - Juegos, puzzles y actividades educativas de dinosaurios para niñas y niños pequeños

9

Conjunt de minijocs per treballar les habilitats mentals bàsiques, la creativitat i apropar-se al món dels dinosaures.

Mathway

7

Eina per resoldre problemes i exercicis de matemàtiques a diversos nivells; operacions aritmètiques bàsiques, àlgebra, trigonometria, estadística, química,...

Sprinkle Islands Free

8

Sprinkle Islands és un joc d'estratègia on el jugador ha de conduir i dirigir un vehicle de fusta amb una grua articulada, per apagar petits incendis que anirà trobant en els diferents nivells de dificultat. La versió gratuïta està limitada a uns escenaris i nivells de joc concrets.

Fit Brains Trainer (Entrenamiento mental)

6,8

Col·lecció de jocs ràpids i seqüenciats en grups per treballar el desenvolupament de les habilitats mentals bàsiques; discriminació perceptiva, memòria visual, relacions espacials,...

Shapes & Colors Music Show

8,3

Amb aquesta app els més petits poden jugar a arrossegar les formes i fent-les xocar entre elles canvien i creen un estel. També hi ha música i cançons en anglés per cadascuna de les formes. Pot servir per aprendre les formes i els colors.

Animal Sounds for Baby

8,3

Animal Sounds for Baby és una app per conèixer els animals, les seves característiques i els sons que fan en anglès. Es presenten animals un a un i si el toques es pot escoltar el seu so i si el tornes a tocar una veu en anglés explica una de les característiques d'aquest animal. També hi ha cançons en anglés sobre els animals.

ABA – Problem Solving – What does not belong?

9,3

App per als més petits o per als nens amb dificultats en la organització de conceptes. Ensenya conceptes bàsics com noves formes o conceptes avançats com els colors o característiques (per exemple, grans, petits, més petits, etc.). Hi ha centenars d’imatges pre-carregades i a més, també pots carregar les teves pròpies imatges.

Haiku Deck - Creador de presentaciones y diapositivas con bonitas tablas y gráficas

8

Haiku Deck és una aplicació que permet crear presentacions per desenvolupar idees, transmetre coneixements i crear històries. Les presentacions les creem utilitzant les plantilles disponibles a Haiku Deck, on podem triar la tipologia i format de text i inserir fotografies a partir de l’opció de cerca que proporciona l’aplicació.

El Mundo de Teo - Aprende y juega con Teo

8,8

Conjunt de jocs interactius ambientats en l'univers d'aquest personatge infantil per treballar contingut curricular relacionat amb la descoberta de l'entorn i l'assignatura de coneixement del medi.

Taffimai Los tres cerditos - Clásico interactivo

6,8

Història clàssica interactiva amb animacions i interaccions. Lectura i audició del conte per als més petits en quatre idiomes. Permet triar un final alternatiu.

Padlet

7,5

Padlet és un espai col·laboratiu i creatiu on podem compartir arxius, prendre notes, penjar notícies i crear llistes.

e-Mintza

6

e-Mintza és un sistema personalitzable i dinàmic de comunicació augmentativa i alternativa dirigit a persones amb autisme o con barreres de comunicació oral o escrita.

School Calculator for Kids

6

School CALCULATOR ajuda els més petits a practicar operacions matemàtiques bàsiques (suma, resta, multiplicació i divisió). Desenvolupa tota l'operació i el resultat final en una interfície molt diàfana.

Popplet Lite

8,8

Popplet Lite és la versió gratuïta de Popplet. Permet crear mapes conceptuals amb imatges i text d'aparença diàfana exportables com imatge o com pdf.

Digital Story Cubes

6,5

Recurs per treballar l'expressió oral i escrita. L'usuari pot configurar l'aplicació per categories, introduir un títol o vincular col·leccions d'imatges

El gran dictat

7,8

Juga en directe a “El gran dictat” amb aquesta aplicació completament interactiva!

Vols saber si ets capaç d’escriure les 15 paraules d’“El gran dictat” que dicta l’Òscar Dalmau? Ara hi pots jugar simultàniament a l’emissió del programa i descobrir si ho faries millor que els concursants.

L’aplicació inclou “El gran dictat en directe”, el joc que et permet jugar durant l’emissió del programa, cada vespre de dilluns a divendres per TV3, escrivint en directe les paraules dictades pel presentador. Un compte enrere informa del temps que queda perquè s’iniciï el joc, que s’activa just quan a la televisió comença la prova d’“El gran dictat”.

Amb l’aplicació també podràs jugar sempre que vulguis a dues proves del popular concurs: “La frase desfeta” i “El gran dictat”.

Característiques:

- El joc és íntegrament en català.
- L’aplicació permet publicar els resultats a Facebook i a Twitter.

========================================

Juega en directo a "El gran dictat" con esta aplicación completamente interactiva!

Quieres saber si eres capaz de escribir las 15 palabras d´"El gran dictat" que dicta Òscar Dalmau? Ahora puedes jugar simultáneamente a la emisión del programa y comprobar si lo harías mejor que los concursantes.
La aplicación incluye "El gran dictat en directe", el juego que te permite jugar durante la emisión, cada noche de lunes a viernes en TV3, escribiendo en directo las palabras dictadas por el presentador. Una cuenta atrás informa del tiempo que queda para que se inicie el juego, que se activa cuando en televisión empieza la prueba d´"El gran dictat".

Con la aplicación también podrás jugar siempre que quieras a dos pruebas del popular concurso: “La Frase Desfeta” i “El Gran Dictat”.

Características:

- El juego es íntegramente en catalán.
- La aplicación permite publicar los resultados en Facebook y en Twitter.

Día a Día

8,5

Dia a dia és un diari visual pensat especialment per a persones amb autisme o dificultats de comunicació. Permet anticipar el que passarà els propers dies, revisar el que hem fet de forma gràfica i fomentar la comunicació. Podem afegir al nostre diari persones del nostre entorn i llocs freqüents.

Kodable

5,5

Aplicació per als més petits on cal donar els comandaments correctes per fer moure un personatge per un camí determinat.

Cato´s Hike Lite: A Programming and Logic Odyssey

5,3

Aplicació per aprendre codi d'una manera molt visual i lúdica. Hem de fer moure un dels dos personatges per escenaris que podem configurar to introduint les ordres de codi correctes.

ThingLink

9

Editor de pósters digitals que permet enriquir les imatges amb notes, enllaços o clips de vídeo. ThingLink permet compartir el contingut a les xarxes socials

ScratchJr

9

Amb Scratch Jr, els nens poden aprendre noves destreses mentre programen les seves històries i jocs interactius. Poden fer que els personatges es moguin, saltin, ballin i altres accions tot programant blocs.

Bee-Bot

8,3

Versió virtual del robot Bee-Bot. El nen pren contacte amb el concepte de la programació a través d'un menú icònic que li permetrà moure el robot cap a un punt concret del tauler.

Finger Paint With Sounds

7,8

Finger Paint with Sounds ofereix una alternativa per ajudar nenes i nenes de necessitats especials a practicar per primera vegada amb pantalles tàctils. Triem un color i dibuixem acompanyats amb musica de l'aplicació, o bé amb efectes sonors o sense cap tipus de so.

Colorful Balloons for iPad

5,5

Joc de causa-efecte on van apareixent globus de colors cada vegada que es toca la pantalla.

Sink or Float

6,8

Joc educatiu per als més petits per experimentar amb la flotació d'objectes. El nen haurà d'encertar si un objecte sura o no.

Monster Hospital

6,3

Joc estratègic i de planificació on caldrà organitzar l'atenció mèdica d'un hospital de monstres.

Pou Dentist At the Hospital

6,8

After eating a lot of candies pou destroyed his teeth. he has cavities all over and pieces of food stucked between his teeth. use the tools we provided you with and try to clean pous mouth

Booksy: learn to read platform

6,8

Booksy és una plataforma d'aprenentatge a la lectura dirigida a nens d'entre 4 i 9 anys amb un catàleg de llibres en llengua anglesa. Els nens poden seguir la lectura a partir d'una narració oral i enregistrar la lectura amb la seva veu.

The Foos: Code for an Hour 5+

8,5

The Foos és un joc per aprendre els principis bàsics de la programació, dirigit a nens més grans de cinc anys. Aquesta aplicació té l'objectiu d'ensenyar la lògica de la programació real a través del joc

My baby Piano

5,5

'My Baby Piano' ofereix diverses cançons infantils i sons de percussió reals. Està dissenyada per estimular la curiositat del infants. Quan toquem la pantalla, s'activen animacions i vibracions.

Build a Toy 1

6,5

Joc de trencaclosques infantils per treballar la psicomotricitat fina, la percepció espacial i l'atenció selectiva. A partir de 2 anys.

Run Marco!

8,3

Joc d'introducció a la programació dirigit a nens. A partir d'instruccions visuals, el jugador haurà de guiar el recorregut d'un personatge per diferents escenaris.

Pictoword Free: 2 Pics, Guess What´s the 1 Word?

6,8

Joc de vocabulari en el qual l'usuari ha d'esbrinar una paraula a partir de la pista de dues imatges. El banc de paraules està en anglès.

Piruletras

4,8

Piruletras (Dyseggxia en anglès) és un joc per a nens amb dislèxia que té l'objectiu d'ajudar a superar les corresponents dificultats en lectura i escriptura

Shadow Puppet Edu

8,8

Shadow Puppet permet crear vídeos de manera molt fàcil a partir de les nostres imatges i vídeos o els que trobem a Internet. Podem il·lustrar el projecte amb text i dibuixos, afegir títols i compartir-ho amb tothom. Es poden escriure històries o crear projectes de qualsevol temàtica.

Autimo -Découvre les émotions!

6,5

Joc per treballar les emocions a partir d'imatges reals. Aplicació dirigida a nens que tenen dificultats per reconèixer emocions.

Daily Tasks

7,3

Joc per treballar hàbits d'higiene i salut amb els més petits a través d'activitats interactives

PictoTalk

7,3

PictoTalk és una aplicació de missatgeria instantània basada en pictogrames. El procés de comunicació es realitza a través d'icones que representen un símbol, un objecte real o una figura.

Touch-Emotions

6

Aplicació dissenyada per treballar les habilitats comunicatives i el reconeixement d'emocions a partir de la identificació d'expressions facials

Nighty Night - Bedtime Story

8,8

Aplicació amb la qual els nens poden posar a dormir els animals de granja.

Duckie Deck Monsters

7,8

Joc per als més petits que permet interactuar amb monstres virtuals adequat per nens que tenen por a la foscor

Breathe, Think, Do with Sesame

7,3

Joc per treballar els reptes del dia a dia. A través d'aquesta app el nen haurà de plantejar estratègies per resoldre els problemes quotidians.

CPA

5,8

Sistema de comunicació adaptable per persones amb problemes greus de comunicació (autisme, trastorns neurològics, discapacitats motrius, afasies)

CPA 2

7,5

Sistema de comunicació adaptable per persones amb problemes greus de comunicació (autisme, trastorns neurològics, discapacitats motrius, afasies).

Touch-Emotions

6

L'aplicació ofereix una interfície visual per treballar les emocions i les expressions facials. Adient per a nens amb habilitats comunicatives poc desenvolupades.

Autimo - Juego educativo sobre las emociones

6,5

Joc per treballar les emocions a partir d'imatges reals. Aplicació dirigida a nens que tenen dificultats per reconèixer emocions.

Expresiones de EdNinja

8

Joc educatiu que ajuda els nens amb autisme a treballar el reconeixement d'emocions i sentiments, a partir de la recreació d'expressions.

COLECCIÓN EMOCIONES

7,8

Contes per aprendre a reconèixer les emocions. Els contes estan estructurats a partir de les aventures de de dos personatges que s'hauran d'enfrontar a emocions com la por, la tristesa o la ràbia.

Touch and Learn - Emotions

8

App per treballar les emocions a partir de l'observació i el reconeixement facial. S'inclouen diferents opcions de personalització.

ABA Flash Cards & Games - Emotions

7,8

Aplicació per treballar el reconeixement d'emocions a partir d'una col·lecció d'imatges d'expressions facials. S'inclouen opcions de personalització.

Familia y Emociones Montessori

6,3

L'app inclou presentacions simples i jocs educatius bàsics dirigits a nens d'entre 1 i 4 anys per treballar les relacions familiars i els sentiments.

Toca Kitchen

9

Toca Kitchen permet cuinar per a uns personatges els àpats que ens demanen. Cal triar els ingredients i manipular-los de la manera correcta per tal de crear els plats més saborosos per tal de satisfer els personatges de l'aplicació.

Respira, piensa, actúa

7,3

Joc per treballar els reptes del dia a dia. A través d'aquesta app el nen haurà de plantejar estratègies per resoldre els problemes quotidians.

Who´s in the Mountains?

8,8

Història interactiva per a nens d'educació infantil per treballar aspectes matemàtics i lingüístics bàsics a través de l'exploració de l'entorn.

Karaoke Sing & Record

6,5

Repositori de lletres de cançons per convertir el dispositiu mòbil en un karaoke. L'usuari té la possibilitat d'enregistrar i compartir els temes musicals.

PicPac Stop Motion & TimeLapse

8,5

Editor de vídeo per produir petites produccions des del dispositiu mòbil, fent ús de la tècnica de l'"stop motion"

Aprende la Hora

6

Aplicació per ensenyar a verbalitzar i reconèixer les hores. Aprende la Hora inclou contes, explicacions sobre el funcionament del rellotge, animacions i efectes de so. El nen també té la possibilitat de construir el seu propi rellotge.

Padlet

8

Padlet és un mur interactiu que permet a l'usuari agregar contingut textual i audiovisual. Les creacions es poden compartir amb els altres usuaris i exportar a diferents formats

Comics Head Lite - Create your own comic

9,5

Editor de còmics que permet treballar amb storyboards, imatges i presentacions. Té plantilles predeterminades per començar a treballar sense necessitat d'aprofundir en les diferents funcionalitats. Possibilitats de compartició.

Faces iMake - Right Brain Creativity

9,5

Faces iMake és una aplicació que permet crear cares i figures humanes a partir de diversos elements (fruites, objectes de cuina, d'escriptori...) Arrosseguem els objectes a la cara que triem i confegim cares plenes d'imaginació i originalitat. Després les podem compartir amb qui volem.

Sami Apps - Draw

6,3

Aplicació per treballar el grafisme des del dispositiu mòbil. El nen interactuarà amb l'app dibuixant línies en totes direccions.

Sami Apps - Count

5,5

Aplicació per treballar la numeració amb nens d'educació infantil. El treball es realitza a partir de la relació entre la representació gràfica i el objectes.

Sami Apps Baby Coordination

5

Aplicació dirigida a nens d'entre 2 i 3 anys per experimentar els seus primers moviments amb els dits i coordinació sobre una tauleta. App desenvolupada per professionals de l'educació infantil

Fiete Farm

9,8

Joc interactiu que ens permet aprendre la vida a una granja: tot tipus de tasques amb bestiar i conreus i boscos per saber com es viu a pagès

Experiències publicades per Maria Macià

  

Llistes creades per Maria Macià