Profile image
Departament d'Ensenyament Altafulla
NIVELL EDUCATIU

Educació secundària obligatòria

ESPECIALITAT

Biologia i geologia

INTERES PRINCIPAL

Resolució de problemes

Matèries d'especialització

Llengua anglesa Biologia i geologia Física i química

Nivells educatius

Batxillerat

Interessos generals

Idiomes
Paleontologia
Zoologia
Codis QR
Horts i botànica
Meteorologia i climatologia

La meva bio

Doctora en Bioquímica i Biologia Molecular per la UB Implicada en diferents projectes de recerca en el CSIC de Barcelona, la USC de Los Angeles, l'Institut Curie de Paris i l'IRO de Barcelona Implicada ens dos projectes de maternitat... Professora d'Ensenyament Secundari a Tarragona Membre del Centre de Recursos Pedagògics del Baix Camp Coordinadora del Programa SMiLE d'auxiliars de conversa

Valoracions associades a Mònica Escarcelle

  

ThingLink

8,3

Editor de pósters digitals que permet enriquir les imatges amb notes, enllaços o clips de vídeo. ThingLink permet compartir el contingut a les xarxes socials

Toontastic

8,5

Toontastic permet crear animacions senzilles amb personatges i fons de la biblioteca que proporciona. Podem gravar la nostra veu i donar moviment als personatges. Fins i tot podem dibuixar-ne de nous i incloure'ls a la biblioteca de l'aplicació.

AR Flashcards-Animal Alphabet

8,3

Aplicació de realitat augmentada per aprendre l'alfabet en anglès a través del nom dels animals i la seva animació en 3D. És necessari descarregar les targetes des del lloc web del desenvolupador.

Aurasma

7,5

Sistema de realitat augmentada que permet crear i visualitzar escenes des de qualsevol dispositiu mòbil. L'usuari d'aquesta aplicació podrà enriquir els punts i objectes amb diferents tipologies de contingut digital; vídeo, animacions o gràfics 3D. Les experiències creades també es poden compartir.

WWF Together

8,8

Aplicació de referència del WWF amb informació sobre les espècies animals en perill d'extinció. L'aplicació ofereix interactius amb dades i vídeos informatius sobre cada animal.

Earth-Now

7,8

Earth Now és un recurs d'informació climàtica desenvolupat per la NASA. Les dades enviades pels satèl·lits de l'agència s'actualitzen regularment amb informació de la temperatura de l'aire de la superfície, el diòxid de carboni o els nivells d'ozó. Paral·lelament, també ofereix una descripció dels satèl·lits.

PicsArt Photo Studio

8,3

Editor de fotografia per a dispositius mòbils amb diferents tipus de màscares, efectes, filtres, capes,... Els usuaris poden exportar les seves creacions o posar-les directament a la galeria de l'aplicació.

Adobe Spark Video

8,8

Aplicació per crear presentacions multimèdia i espais web, combinant text, imatges, video i so.

Wee Alphas

9

Joc dirigit a nens petits per aprendre l'abecedari en llengua i iniciar-se a la lectura. L'objectiu del Wee Alphas és identificar la lletra que està amagada dins de l'animal. Les imatges tenen animacions amagades.

Alcon 3D Eyes

8,3

Institut Alcon ha desenvolupat l'aplicació Halcon 3D Eyes dirigida a professionals de la salut ocular. Aquesta aplicació pot ser utilitzada com a eina didàctica i com a facilitador de la comunicació entre pacients i professionals. Alcon 3D Eyes consta de dues seccions: El Sistema Visual 3D: Un model tridimensional del sistema visual humà, totalment interactiu.

Ilusionismo

8,3

Aquesta aplicació mostra la base científica de l'il·lusionisme i convida a conèixer com s'aconsegueix la sensació que l'impossible resulti probable davant els nostres ulls. A través de múltiples jocs podràs gaudir del món de l'il·lusionisme mitjançant el descobriment de les bases científiques subjacents als fenòmens de la natura.

Experiències publicades per Mònica Escarcelle

  

Llistes creades per Mònica Escarcelle