Profile image
Institut Jaume Huguet Valls
NIVELL EDUCATIU

Sense especificar

ESPECIALITAT

Sense especificar

INTERES PRINCIPAL

Sense especificar

Matèries d'especialització

Tecnologia TIC (Informàtica)

Nivells educatius

Educació secundària obligatòria Cicles formatius de formació professional

Interessos generals

Viatges
Programació
Edició de vídeo
Edició d’imatge

La meva bio

Sempre amb un peu en el món de la programació i l'altre en el de la formació, he treballat durant molts anys en diverses empreses de Tarragona, especialitzant-me en formació técnica i ocupacional. Després he treballat 8 anys com a responsable informàtic i tecnològic al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona. Ara desenvolupo la meva carrera a l'Institut Jaume Huguet de Valls, on dono classes als cicles formatius d'informàtica.

Valoracions associades a Luis Herrero Ferrero

  

Socrative Student

9,8

Aquesta aplicació funciona amb Socrative Teacher. Socrative Student és l'aplicació que l'alumnat necessita tenir instal·lada al seu dispositiu mòbil per contestar les preguntes programades pel docent. L'estudiant hi tindrà accés mitjançant un codi de classe.

Socrative Teacher

9,3

La versió de Socrative per a docents permet dissenyar i gestionar qüestionaris, així com visualitzar els resultats de l'alumnat. Socrative Teacher permet avaluar a partir de diferents tipologies de preguntes. També incorpora la possibilitat de veure els resultats en temps real.

ClassDojo

9,3

Aplicació dirigida a la gestió d'un grup d'alumnes dins d'un entorn educatiu. Els professors poden utilitzar aquesta app per donar als seus alumnes reforç de comportaments positius i advertir sobre els aspectes a millorar mitjançant icones representatives. L'administrador disposa de diferents opcions per personalitzar l'entorn.

iDoceo - cuaderno de notas del profesor

9,8

iDoceo 4 és un quadern de notes i gestió d'aula dirigit a la tasca docent. Té moltes opcions de configuració i permet importació/exportació de dades.

Experiències publicades per Luis Herrero Ferrero

  

Llistes creades per Luis Herrero Ferrero