Profile image
Altres Barcelona
SEGUEIX
NIVELL EDUCATIU

Educació primària

ESPECIALITAT

Llengua i literatura catalana

INTERES PRINCIPAL

Fotografia

Matèries d'especialització

Coneixement del medi natural Coneixement del medi social i cultural Educació artística: visual i plàstica Educació en valors socials i cívics Llengua i literatura catalana Matemàtiques Tutoria

Nivells educatius

Educació d’adults

Interessos generals

Còmics
Viatges
Salut i forma física
Música (edició)
Geolocalització
Robòtica
Realitat virtual
Ràdio i TV (producció)
Edició d’imatge
Codis QR
Geocaching
Xarxes socials

La meva bio

Educadora social i mestra d'educació primària i d'adults.

Valoracions associades a Judit Lorita Campo

  

Godus

8

Godus és un joc on hem de crear una societat i ajudar-la a expandir-se tot i portant-los a explorar noves terres i conrear terrenys. Cal estar atents per tal de que els nostres ciutadans estiguin contents amb nosaltres, el seu deu creador, i tinguin prou energia per tal de dur a terme les seves tasques. Podem transformar el terreny per tal de facilitar les accions dels habitants de la terra.

VivaVideo: Free Video Editor

8,3

Editor de vídeo amb múltiples efectes i recursos per crear composicions audiovisuals. Els videos es poden exportar i compartir directament a xarxes socials.

Stop Motion Maker - KomaDori L

6,5

Editor de vídeo amb una interfície molt senzilla dirigida a la producció de clips amb la tècnica "stop-motion".

LikeThat Garden -Flower Search

7

Aplicació de cerca visual que permet fer fotografies per identificar flors o obtenir informació relacionada.

GarageBand

9,3

Estudi de gravació virtual amb una col·lecció d'instruments tàctils desenvolupat per Apple Computer. L'usuari pot tocar, mesclar, enregistrar i compartir sense necessitat de tenir nocions de composició.

Lightbot One Hour Coding

10

Lightbot One Hour Coding és un joc de programació que utilitza la mecànica lúdica arrelada als conceptes de programació. Permet als jugadors obtenir els coneixements bàsics sobre codificació: seqüenciació, procediments... cal guiar un robot per tal que faci una sèrie de tasques assignades.

Google Classroom

9,5

Entorn de comunicació dissenyat per a la gestió i organització del grup-classe. Tant docents com estudiants poden fer el seguiment del procés de treball. L'accés està disponible per a qualsevol usuari de Google Apps per a educació.

LetterSchool - learn write abc

9,5

Aplicació per treballar el traç de lletres i números a través de quatre modalitats de joc. El so de les lletres només està en anglès. També hi ha una versió gratuïta.

Monument Valley

9,5

Joc en el qual s'haurà de guiar una princesa per un món màgic d'arquitectura impossible que desobeix les lleis de la física.

Run Marco!

8,5

Joc d'introducció a la programació dirigit a nens. A partir d'instruccions visuals, el jugador haurà de guiar el recorregut d'un personatge per diferents escenaris.

Quiver - 3D Coloring App

9

Aquesta aplicació introdueix els nens en les possibilitats de la realitat augmentada a través del color. El nen personalitza uns personatges d'un dibuix i, a través del dispositiu mòbil, els converteix en gràfics 3D.

Cut the Rope 2

8,5

Joc de lògica en el qual l'usuari ha de tallar una corda per alimentar un monstre amb caramels i sumar estrelles. El joc està estructurat en nivells de dificultat.

Kapu Forest

8,8

10 mini-jocs que ens permetran gaudir de la descoberta i la interacció amb els animals del bosc. Il·lustracions originals i molt acolorides.

Explain Everything™ Interactive Whiteboard

7,8

Aplicació per crear presentacions amb diapositives i enregistrar exposicions visuals en temps real. Les produccions es poden exportar i compartir. L'usuari disposa de diferents ocpions per configurar el seu entorn de treball i les eines de treball.

Lensoo Create

6,3

Aplicació que converteix la tauleta en una pissarra virtual; l'usuari pot enregistrar l'explicació que realitza en pantalla amb l'exposició oral corresponent. Possibilitat d'exportar la producció a xarxes socials.

Movenote

8,5

Aplicació per crear i compartir presentacions a partir d'imatges, text, infografies i enregistrament de vídeo, a partir de la divisió de la pantalla en dues parts. Les diapositives de la presentació es sincronitzen amb l'enregistrament de vídeo, per tal d'enriquir l'explicació.

Experiències publicades per Judit Lorita Campo

  

Llistes creades per Judit Lorita Campo

El Sagrer

7 elements
Llista creada el 04-12-2015

Algunes de les experiències realitzades a l'escola El Sagrer

Programació

14 elements
Llista creada el 04-12-2015

Aplicacions de programació