Profile image
Escola La Vinyala Sant Feliu de Llobregat
NIVELL EDUCATIU

Sense especificar

ESPECIALITAT

Sense especificar

INTERES PRINCIPAL

Sense especificar

Matèries d'especialització

Nivells educatius

Educació infantil Educació primària

Interessos generals

Fotografia
Viatges
Arts plàstiques
Aplicacions col·laboratives

La meva bio

Actualment treballant al ICE de la Universitat de Barcelona

Valoracions associades a Lluis Casas

  

EDpuzzle

9,8

Edpuzzle permet generar activitats a partir de vídeos de Youtube. Podem triar-ne un i incorporar preguntes de diversa tipologia, afegir comentaris i fins i tot crear una història tot afegint una banda sonora amb àudio creat per l'usuari.

Popplet

10

Aplicació que permet organitzar idees de forma gràfica per crear mapes conceptuals. El contingut té diferents opcions d'exportació.

Socrative Student

8,8

Aquesta aplicació funciona amb Socrative Teacher. Socrative Student és l'aplicació que l'alumnat necessita tenir instal·lada al seu dispositiu mòbil per contestar les preguntes programades pel docent. L'estudiant hi tindrà accés mitjançant un codi de classe.

ScratchJr

10

Amb Scratch Jr, els nens poden aprendre noves destreses mentre programen les seves històries i jocs interactius. Poden fer que els personatges es moguin, saltin, ballin i altres accions tot programant blocs.

Kodable

4,8

Aplicació per als més petits on cal donar els comandaments correctes per fer moure un personatge per un camí determinat.

Cargo-Bot

8,5

Cargo-Bot té com objectiu ajudar a aprendre els conceptes bàsics de programació mitjançant un joc engrescador on hem d'aconseguir transportar capses d'un lloc a altre mitjançant ordres programades. Hi ha diferents nivells que ens permeten anar assolint reptes cada vegada més difícils.

The Foos

9,8

The Foos és un joc per aprendre els principis bàsics de la programació, dirigit a nens més grans de cinc anys. Aquesta aplicació té l'objectiu d'ensenyar la lògica de la programació real a través del joc

Experiències publicades per Lluis Casas

  

Llistes creades per Lluis Casas