Profile image
Regina Carmeli Barcelona
SEGUEIX
NIVELL EDUCATIU

Educació secundària obligatòria

ESPECIALITAT

Diverses matèries

INTERES PRINCIPAL

Robòtica

Matèries d'especialització

Nivells educatius

Interessos generals

Fotografia
Programació
Zoologia
Realitat virtual
Geocaching
Medi ambient

La meva bio

Josep encara no ha omplert la seva experiència

Valoracions associades a Josep López Arenas

  

Wikiloc Navegació Outdoor GPS

8,5

Wikiloc App - Ara amb mapes topogràfics offline! Gaudeix de mapes offline de tot el món de forma gratuita per utilitzar-los sense connexió de dades
Crea les teves excursions i comparteix-les amb els teus amics a les xarxes socials. Grava les teves rutes a l´aire lliure sobre un mapa, fes fotos al llarg de la ruta i puja-ho tot directament a Wikiloc des del teu Android.
Descobreix milions de rutes per a realitzar a l’aire lliure, fins i tot en els llocs més recòndits del planeta. Pots escollir entre córrer, senderisme, ciclisme, bicicleta de muntanya, caiac i fins a 45 activitats diferents disponibles.
Vols més? Transforma el teu mòbil en un navegador GPS! Per una petita quota pots fer servir el teu móbil per a que et guii per qualsevol ruta com si fos un navegador GPS amb indicador de rumb i alertes sonores per avisar-te si et separes de la ruta.
Ara qui tú decideixis podrà veure on et trobes mentre realitzes una ruta
Entra a formar part de la comunitat de Wikiloc.com on podràs conèixer a més de un milió i mig d’entusiastes de l’esport, viatgers i amants de la natura que compartim les nostres experiències a través d’itineraris GPS.
T’esperem a http://ca.wikiloc.com!

Bosch VR

7,8

Viatge virtual a El jardí de les delícies, l'obra més destacada del pintor neerlandès Hieronymus Bosch, sovint anomenat el Bosco.

Polinizapp

7

Polinizapp es un lloc educatiu ofert per el Real Jardí Botànic de Madrid i l’IMEDEA (Institut Mediterrani d’Estudis Avançats) i finançat per el FECYT. El joc simula el procés de pol·linització de les flors a la natura. El jugador es converteix en un insecte pol·linitzador que té dos objectius: aconseguir vides i acumular punts. Les vides es produeixen per contactes amb les flors, ja que aquestes tenen pol·len i nèctar com aliment. Les vides es converteixen en temps de lloc. Els punts s’obtenen tan sols per contacte amb les flors pertanyents a les seves “especies diana”. Per generar un punt, l’insecte ha de contactar un mínim de dues flors diana de la mateixa espècie. Al final del joc, aquests punts es convertiran en llavors, ja que s’haurà produït la fecundació dels gàmets de la planta.El jugador pot escollir entre diferents escenaris de lloc, en els quals tindrà diferent disponibilitat d’aliment i diferents perills que ha de solventar. Aquests perills poden debilitar-lo, e inclús produir la mort i el final de la partida. La pol·linització a la natura funciona d’aquesta forma. Es, generalment un “intercanvi de favors” entre el món animal i el vegetal, “tu em dones aliment, i jo t’ajudaré a reproduir-te”. Però en aquest procés, els seus protagonistes es veuen sotmesos a diferents perills.
Juga, gaudeix i aprèn sobre la pol·linització, un procés vital per a la biodiversitat vegetal del nostre planeta i per a la nostra supervivència.

Padlet

8,8

Padlet és un mur interactiu que permet a l'usuari agregar contingut textual i audiovisual. Les creacions es poden compartir amb els altres usuaris i exportar a diferents formats

WallaMe - Augmented Reality

7

Aplicació de realitat augmentada que permet crear i amagar missatges a qualsevol espai

Science Journal

8,5

Science Journal és una eina per fer experiments científics amb el teu telèfon intel·ligent. Pots fer servir els sensors del telèfon o connectar-te a sensors externs per dur a terme experiments en el teu entorn. Organitza les teves idees en projectes, fes prediccions, pren notes i recopila dades mitjançant diverses proves i, a continuació, anota´n i explora´n els resultats. És el quadern de laboratori que sempre tens a mà.Descobreix idees sobre activitats que pots fer amb l´aplicació en aquest enllaç: https://makingscience.withgoogle.com/science-journal/activitiesMés informació sobre Making Science: https://makingscience.withgoogle.comAssistència: https://productforums.google.com/forum/#!forum/sciencejournal

CoSpaces Edu

9,3

Create and explore VR and AR worlds with your students! Adaptable to any subject and grade, CoSpaces Edu lets students build their own 3D creations, animate them with code and explore them in Virtual or Augmented Reality.Creating with CoSpaces Edu develops 21st Century learning skills and digital literacy, enhances creativity and fosters collaboration in the classroom.CoSpaces Edu is used in many subject areas from STEM and coding, to social sciences, languages, arts and makerspaces.– Use the web app on a computer or tablet to build in 3D.– Dive into your creations in VR with your mobile VR headset.– Explore your creations in AR and on the MERGE Cube with the mobile app and a smartphone or tablet.Learn more or get started: www.cospaces.ioCrea i explora els móns VR i AR amb els teus alumnes.Adaptable a qualsevol tema i grau, CoSpaces Edu permet als estudiants crear les seves pròpies creacions 3D, animar-les amb el codi i explorar-les en Virtual o Realitat Augmentada.Creació amb CoSpaces Edu desenvolupa habilitats d´aprenentatge del segle XXI i alfabetització digital, millora la creativitat i fomenta la col·laboració a l´aula.CoSpaces Edu s´utilitza en moltes àrees temàtiques de STEM i codificació, a les àrees de ciències socials, idiomes, arts i maquilladores.- Utilitzeu l´aplicació web en una computadora o tauleta per construir-la en 3D.- Submercheu-vos a les vostres creacions en VR amb els vostres auriculars VR mòbils.- Explora les teves creacions a AR i al MERGE Cube amb l´aplicació per a mòbils i un telèfon intel·ligent o una tauleta.Més informació o començar: www.cospaces.io

A.L.E.X.

8,8

A.L.E.X. is a fun puzzle game and a great way to train your brain. A.L.E.X. helps you think and plan logically as you program your robot A.L.E.X. with a sequence of commands to get through each level from start to finish. I named A.L.E.X. after my nephew, and created a game I would want him to play. The lower levels of the games are suitable for children as young as six and the game is enjoyable for adults too! FREE VERSION - Includes 25 levels - Includes feature to create your own puzzle UPGRADE - 35 additional levels - More block types to create your own puzzles - 3 additional looks for A.L.E.X.A.L.E.X. és un joc de trencaclosques divertit i una gran manera d´entrenar el teu cervell. A.L.E.X. ajuda a pensar i planificar lògicament com a programar el robot ALEX amb un script per obtenir a través de cada nivell de principi a fi.Vaig nomenar A.L.E.X. després del meu nebot, i ha creat un joc que m´agradaria que jugués. Els nivells més baixos dels jocs són apropiats per a nens a partir de sis anys i el joc és divertit per als adults també!VERSIÓ LLIURE- Inclou 25 nivells- Inclou la funció per crear el seu propi trencaclosquesACTUALITZACIÓ- 35 nivells addicionals- Més tipus de blocs per crear els seus propis puzles- 3 looks addicionals per A.L.E.X.

Ancestors: Stories of Atapuerca

9,8

Welcome to the Stone Age! Ancestors: Stories of Atapuerca is a simulation game where you lead a prehistorical clan through a million years of legends and adventuresGather resources, craft new tools and hunt scary animals to become a prosperous clan on the landscape based on the UNESCO world heritage site of Atapuerca.Discover how life was for the human groups that populated our planet before our species even existed!NEANDERTHAL OR ANTECESSORRecreate 4 stories of 2 human species with different traits and technologyA CHALLENGING ENVIRONMENTExplore the landscape of the oldest prehistorical site in EuropeLEARN WHILE YOU PLAYAnimals, tools, appearance… Ancestors is a scientifically accurate portrayal of Prehistory designed through a close collaboration between game designers and archaeologistsEASY TO PLAY, HARD TO MASTERStart playing Ancestors in a matter of minutes thanks to the in-game tutorial; improve your strategy if you want to increase your scoresMurphy’s Toast Games is an independent development studio that creates transformative gaming experiences to foster scientific thinking and curiosity about our past.Contact us at contact@murphystoastgames.comLike Murphy’s Toast on Facebook:https://www.facebook.com/murphystoast/Or follow us on Twitter:www.twitter.com/MToastGamesGame supported by the project "Atapuerca-Evolución. Videojuegos Educativos ATAEVE - AYUDAS FUNDACIÓN BBVA A EQUIPOS DE INVESTIGACIÓN CIENTÍFICA 2016" and DIDPATRI - Universitat de Barcelona.Benvingut a l´edat de pedra! Ancestres: Històries d´Atapuerca és un joc de simulació on lideres un clan prehistòric a través d´un milió d´anys de llegendes i aventures.Recollir recursos, crear noves eines i buscar animals terrorífics per convertir-se en un clan pròsper en el paisatge basat en el patrimoni mundial de la UNESCO d´Atapuerca.Descobreix com la vida era per als grups humans que poblaven el nostre planeta fins i tot abans que la nostra espècie existís!NEANDERTHAL OR ANTECESSORRecrea 4 històries de 2 espècies humanes amb diferents trets i tecnologiaUN ENTORN DE DESAFIAMENTExploreu el paisatge del lloc prehistòric més antic d´EuropaAPRÈS Mentre juguesAnimals, eines, aparença ... Els avantpassats són un retrat científicament precís de la Prehistòria dissenyat a través d´una estreta col·laboració entre dissenyadors de jocs i arqueòlegsFÀCIL DE JUGAR, HARD TO MASTERComença a jugar els avantpassats en qüestió de minuts gràcies al tutorial en el joc; Milloreu la vostra estratègia si voleu augmentar les vostres puntuacionsMurphy´s Toast Games és un estudi de desenvolupament independent que crea experiències de joc transformadores per fomentar el pensament científic i la curiositat sobre el nostre passat.Poseu-vos en contacte amb nosaltres a contact@murphystoastgames.comIgual que el brindis de Murphy a Facebook:https://www.facebook.com/murphystoast/O seguiu-nos a Twitter:www.twitter.com/MToastGamesJoc recolzat pel projecte "Atapuerca-Evolució. Videojocs Educatius ATAEVE - AJUDES FUNDACIÓ BBVA A EQUIPOS DE INVESTIGACIÓ CIENTÍFICA 2016" i DIDPATRI - Universitat de Barcelona.

Arduino Tutorials

7,8

Materials pràctics per a desenvolupadors que volen utilitzar Arduino per crear projectes. Inclou exemples, pràctiques i unitats didàctiques

Classcraft

8,5

Joc de rol que permet gamificar el procés d'ensenyament-aprenentatge i convertir-lo en una aventura. Classcraft està dissenyat especialment per treballar-lo en un context educatiu i pot adaptar-se a qualsevol curriculum.

SketchBook - draw and paint

9,3

Aplicació per dibuixar i pintar dissenyada per a usuaris de tots els nivells. SketchBook permet enregistrar el procés de creació. Permet treballar per capes.

Lightbot One Hour Coding

9,8

Lightbot One Hour Coding és un joc de programació que utilitza la mecànica lúdica arrelada als conceptes de programació. Permet als jugadors obtenir els coneixements bàsics sobre codificació: seqüenciació, procediments... cal guiar un robot per tal que faci una sèrie de tasques assignades.

LEGO® MINDSTORMS® Fix Factory

9,8

Aplicació per aprendre els conceptes bàsics de programació mitjançant un robot que l'usuari haurà de guiar i assignar accions. Hi ha diversos nivells que van oferint reptes cada vegada més complicats.

Aurasma

8,3

Sistema de realitat augmentada que permet crear i visualitzar escenes des de qualsevol dispositiu mòbil. L'usuari d'aquesta aplicació podrà enriquir els punts i objectes amb diferents tipologies de contingut digital; vídeo, animacions o gràfics 3D. Les experiències creades també es poden compartir.

Experiències publicades per Josep López Arenas

  

Llistes creades per Josep López Arenas