Profile image
Institut Salas i Xandri Rubí
SEGUEIX
NIVELL EDUCATIU

Educació secundària obligatòria

ESPECIALITAT

Tecnologia

INTERES PRINCIPAL

Programació

Matèries d'especialització

Tecnologia TIC (Informàtica)

Nivells educatius

Interessos generals

Edició de vídeo
Robòtica
Edició d’imatge

La meva bio

Jaume encara no ha omplert la seva experiència

Valoracions associades a Jaume Feliu

  

Pinterest

8,3

Pinterest és una xarxa social orientada a la marcació social que permet trobar, filtrar, organitzar i compartir contingut. Els usuaris poden crear i organitzar per temes col·leccions d'imatges, esdeveniments, interessos, aficions, etc. Tots aquests continguts es distribueixen en forma del que s'anomenen pinboards, que visualment són com taulers d'anuncis.

My Tracks

8,3

Aplicació de Google per registrar recorreguts i consultar les dades en temps real. L'usuari també pot fer anotacions, inserir imatges, compartir i exportar recorreguts, així com connectar sensors biomètrics per obtenir més dades.

Panoramio Gallery Free

8,3

Panoramio Gallery Free és un aplicació en la qual podem compartir fotografies geolocalitzades al lloc web Panoramio. Mostra les imatges al mapa o en una galeria ordenada.

Pocket

7,8

Pocket és una aplicació per poder guardar i ordenar tota aquella informació web que podem trobar interessant i volem tenir guardada, bé perquè no podem llegir-la al moment o bé perquè pensem que ens serà útil més endavant. Una vegada enmagatzemada, podem etiquetar la pàgina web i així la podrem agrupar amb altres del mateix tipus.

Quiver - 3D Coloring App

9,3

Aquesta aplicació introdueix els nens en les possibilitats de la realitat augmentada a través del color. El nen personalitza uns personatges d'un dibuix i, a través del dispositiu mòbil, els converteix en gràfics 3D.

Natusfera

8,3

Natusfera és una aplicació gratuïta de ciència ciutadana creada per registrar, organitzar i compartir observacions de la natura (natusfera.gbif.es)Pretén promoure la participació d´una àmplia varietat d´entusiastes de la natura i fomentar el coneixement del món natural i la seva exploració.Natusfera és una adaptatió d´iNaturalist, creada i gestionada de manera coordinada pel CREAF, l´ICM-CSIC i GBIF Espanya (RJB-CSIC).Natusfera té un caràcter participatiu, on qualsevol persona pot participar pujant les seves observacions d´espècies (imatges o sons). Si no estan identificades, es pot demanar ajuda a altres usuaris perquè proposin identificacions de les observacions. També es poden valorar observacions d´altres usuaris, plantejar dubtes i comentaris sobre les observacions.A més, Natusfera permet crear de Projectes Personals o Educatius sobre una àrea d´estudi que un mateix definir, una cosa molt rellevant per la comunitat educativa i les associacions ambientals.

Experiències publicades per Jaume Feliu

  

Llistes creades per Jaume Feliu