Profile image
Vedruna RIPOLL
NIVELL EDUCATIU

Educació secundària obligatòria

ESPECIALITAT

Llengua anglesa

INTERES PRINCIPAL

Aplicacions col·laboratives

Matèries d'especialització

Nivells educatius

Interessos generals

La meva bio

Montserrat encara no ha omplert la seva experiència

Valoracions associades a Montserrat Jímenez Vila

  

Movenote

8,5

Aplicació per crear i compartir presentacions a partir d'imatges, text, infografies i enregistrament de vídeo, a partir de la divisió de la pantalla en dues parts. Les diapositives de la presentació es sincronitzen amb l'enregistrament de vídeo, per tal d'enriquir l'explicació.

RWT Timeline

8

Aplicació que permet crear una representació gràfica d'un fet o procés amb el format de línia de temps. RWT Timeline permet inserir imatges i text. Les línies de temps es poden capturar i exportat a .pdf

Wikiloc Navegació Outdoor GPS

8,3

Wikiloc App - Ara amb mapes topogràfics offline! Gaudeix de mapes offline de tot el món de forma gratuita per utilitzar-los sense connexió de dades
Crea les teves excursions i comparteix-les amb els teus amics a les xarxes socials. Grava les teves rutes a l´aire lliure sobre un mapa, fes fotos al llarg de la ruta i puja-ho tot directament a Wikiloc des del teu Android.
Descobreix milions de rutes per a realitzar a l’aire lliure, fins i tot en els llocs més recòndits del planeta. Pots escollir entre córrer, senderisme, ciclisme, bicicleta de muntanya, caiac i fins a 45 activitats diferents disponibles.
Vols més? Transforma el teu mòbil en un navegador GPS! Per una petita quota pots fer servir el teu móbil per a que et guii per qualsevol ruta com si fos un navegador GPS amb indicador de rumb i alertes sonores per avisar-te si et separes de la ruta.
Ara qui tú decideixis podrà veure on et trobes mentre realitzes una ruta
Entra a formar part de la comunitat de Wikiloc.com on podràs conèixer a més de un milió i mig d’entusiastes de l’esport, viatgers i amants de la natura que compartim les nostres experiències a través d’itineraris GPS.
T’esperem a http://ca.wikiloc.com!

Vedruna Art360

8

Un viatge virtual de 360º pels indrets més significatius dels municipis on l'escola Vedruna és present. Vedruna Art360 és una autèntica experiència pensada i dissenyada des del primer moment pels alumnes de les escoles Vedruna de Catalunya. És un passeig per la història, la cultura i l'art de la mà de la realitat virtual. Nois i noies de diferents escoles us acompanyaran en aquest viatge emocionant! Gaudireu d'explicacions històriques, imatges inèdites i de produccions artístiques inspirades en aquests espais.

Experiències publicades per Montserrat Jímenez Vila

  

Llistes creades per Montserrat Jímenez Vila