Profile image
Escola Pau Boada Vilafranca del Penedès
SEGUEIX
NIVELL EDUCATIU

Educació primària

ESPECIALITAT

Educació artística: música i dansa

INTERES PRINCIPAL

Música (edició)

Matèries d'especialització

Educació artística: música i dansa

Nivells educatius

Ensenyaments artístics i ensenyaments esportius

Interessos generals

Astronomia
Viatges
Programació
Zoologia
Geolocalització
Robòtica
Realitat virtual
Codis QR
Geocaching
Intel·ligències Múltiples
Aplicacions col·laboratives
Horts i botànica
Xarxes socials

La meva bio

Soc mestre de primària i treballo també com a coordinador TAC a l'escola on estic. Tinc un màster en Educació i Tic per la UOC

Valoracions associades a Ignacio Monclús López

  

AutoRap by Smule

10

L'aplicació AutoRap permet convertir l'enregistrament d'un text o discurs oral a un tema de rap. El sistema relaciona les síl·labes amb el ritme que l'usuari seleccioni.

Touch Pianist - Tap in Rhythm

6,5

Instrument virtual que permet reproduir una composició clàssica en piano a través del ritme de les pulsacions sobre la pantalla. Inclou peces de Bach, Beethoven, Chopin, Debussy i Satie.

SoundCloud - Music & Audio

8

SoundCloud és una aplicació de gestió de podcasting que, paral·lelament, permet crear un canal d'enregistrament i seguir les produccions de tota la comunitat d'usuaris. Aquesta plataforma ofereix a la seva comunitat diferents gèneres musicals i programes de ràdio temàtics. L'usuari pot configurar el seu canal d'emissió, així com les llistes de reproducció i preferits.

Shazam

8,3

Aplicació que permet identificar un tema musical a través del micròfon. L'usuari pot identificar els títols, els artistes, les lletres, així com compartir la informació localitzada.

Lensoo Create

10

Aplicació que converteix la tauleta en una pissarra virtual; l'usuari pot enregistrar l'explicació que realitza en pantalla amb l'exposició oral corresponent. Possibilitat d'exportar la producció a xarxes socials.

Sonidos Instrumentos Musicales

3,8

Amb Musical instrument Sounds aprendrem els noms i els sons dels instruments musicals més coneguts jugant a combinar-los i reptar els nostres amics a endevinar de quin instrument es tracta. Cada instrument està vinculat a l'article de la Wikipèdia que dona informació sobre ell.

Jellynote - Tabs & Sheet Music

9,3

Catàleg interactiu de lletres, partitures i transcripcions de temes musicals per a baix i guitarra. Inclou filtres de cerca, possibilitat de compartició, diagrames per a acords, afinador,...

NodeBeat

9,5

Instrument virtual per composar de forma intuïtiva per a usuaris de totes les edats. Es pot experimentar amb 20 escales musicals, generar ritmes o editar el so amb diferents efectes.

Amazon Kindle

8,8

Llibreria virtual d'Amazon per a usuaris de Kindle. Catàleg de més d'un milió de llibres amb una mostra reduïda de lectures gratuïtes. Possiblitat de compartir llibres i publicacions entre diferents dispositius.

Google Play Books

8,8

Aplicació de lectura i catàleg de llibres electrònics de Google. Possiblitat de llegir online i offline, incloure notes, configuració personal, cerca de lectures relacionades, càrrega de PDF i EPUB,...

FBReader: Favorite Book Reader

8,8

Lector open-source d'ebooks compatible amb diferents formats: ePub, Kindle azw3, fb2, doc. Incorpora un navegador per accedir a diferents catàlegs. FBReader té integrats diccionaris externs.

Rhythm Cat - Aprenda a Leer Música

10

¡Aprenda a leer música!

Si desea más información y ver un vídeo: http://melodycats.com/es

Una magnífica aplicación que le enseña a leer los ritmos musicales más utilizados.
- 15 niveles entretenidos que se vuelven cada vez más desafiantes.
- Una manera divertida de que el principiante supere la parte más complicada y muchas veces desalentadora del inicio a la lectura de la música.
- Esta aplicación se ha desarrollado en colaboración con educadores y profesionales de la música.

Soundcool OSC App

10

Soundcool is an innovative system for collaborative music education at primary and secondary levels. The system is based on the use of smartphones, tablets, Kinect and the MAX/MSP/Jitter programming environment. Currently, Soundcool is being used at different educational institutions from Spain, Portugal, Italy and Romania through an EU-funded Erasmus+ project. Our system is a creative development environment that promotes sound and music creation by the students themselves. The pedagogical architecture of Soundcool is based on three music education scenarios that allow interaction between the various agents involved in the classroom. The digital “arrangements” developed with Soundcool by the students are controlled by themselves using mobile devices and the Open Sound Control (OSC) protocol. Thus, this Soundcool OSC App provides a number of music control surfaces to control the Soundcool system (that runs on a central computer) via WiFi. The Soundcool system can be downloaded from the below developer website.This app has been supported by Daniel and Nina Carasso Foundation, Project 16-AC-2016 (9/2016-8/2019), Telefonica Foundation and the Universitat Politècnica de València, and the Generalitat Valenciana Grant AICO/2015/120.Soundcool és un sistema innovador per a l´educació musical de col·laboració en els nivells primari i secundari. El sistema es basa en l´ús dels telèfons intel·ligents, tauletes, Kinect i l´entorn de programació MAX / MSP / Jitter. Actualment, Soundcool està sent utilitzat en diferents institucions educatives d´Espanya, Portugal, Itàlia i Romania a través d´un projecte Erasmus + finançat per la UE. El nostre sistema és un entorn de desenvolupament creatiu que promou la creació sonora i la música pels propis estudiants. L´arquitectura pedagògica de Soundcool es basa en escenaris d´educació de tres musicals que permeten la interacció entre els diferents agents que intervenen a l´aula. Els "arranjaments" digitals desenvolupats amb Soundcool pels estudiants són controlats per si mateixos utilitzant dispositius mòbils i el protocol Open Sound Control (OSC).Per tant, aquesta ONG App Soundcool proporciona una sèrie de superfícies de control de música per controlar el sistema Soundcool (que s´executa en un ordinador central) a través de WiFi. El sistema Soundcool es pot descarregar des del lloc web de desenvolupador a continuació.Aquesta aplicació ha estat recolzat per Fundació Daniel i Nina Carasso, Projecte 16-CA-2016 (9 / 2016-8 / 2019), Fundació Telefónica i la Universitat Politècnica de València i la Generalitat Valenciana Subvenció AICO / 2015/120.

Experiències publicades per Ignacio Monclús López

  

Llistes creades per Ignacio Monclús López