Profile image
Escola Parc del Saladar Lleida
SEGUEIX
NIVELL EDUCATIU

Educació primària

ESPECIALITAT

Llengua anglesa

INTERES PRINCIPAL

Idiomes

Matèries d'especialització

Llengua anglesa

Nivells educatius

Educació primària

Interessos generals

Salut i forma física
Programació
Edició de vídeo
Realitat virtual
Ràdio i TV (producció)
Edició d’imatge
Codis QR
Intel·ligències Múltiples

La meva bio

Diplomada en Ciències de l’Educació i Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat de Lleida, Postgrau d’Informàtica i Didàctica de les Llengües per la Universitat Pompeu Fabra i Màster en Tecnologia Educativa per la Universitat Rovira i Virgili. Actualment compagino la docència en l’Escola Parc del Saladar d’Alcarràs en l’àrea de Llengua Anglesa amb la docència universitària en l’assignatura d’Organització de l’espai escolar, materials i habilitats docents que imparteix la Universitat de Lleida i la formació de docents en la introducció de noves tecnologies i metodologies a l’aula.

Valoracions associades a Georgina Rovira

  

Pic Collage

9

Editor d'imatges que permet la creació de collages a partir de les fotografies de l'usuari i els gràfics i tipografies que ofereix l'aplicació. Aquest procés d'edició es realitza a través d'una interfície que permet la selecció dels diferents elements de composició. L'usuari també disposa d'opcions de compartició.

Skitch - Snap. Mark up. Send.

9,5

Aplicació que permet afegir i compartir informació gràfica i textual sobre un pdf, una imatge o qualsevol captura

Vidstitch Free - Video Collage

8,8

Aplicació que permet combinar vídeos i imatges del nostre compte d'Instagram per crear un collage.

Kahoot!

9,3

Controlador per participar als jocs de Kahoot, una plataforma d'aprenentatge basada en jocs de preguntes i respostes. Kahoot permet que tant docents com alumnes investiguin, creïn, col·laborin i comparteixin coneixement a través d'un procés de gamificació.

VideoShow: Video Editor &Maker

9

Editor de vídeo i presentacions amb funcionalitats bàsiques dirigit als usuaris amb menys experiència.

Lensoo Create

8,5

Aplicació que converteix la tauleta en una pissarra virtual; l'usuari pot enregistrar l'explicació que realitza en pantalla amb l'exposició oral corresponent. Possibilitat d'exportar la producció a xarxes socials.

Tellagami

8,3

Tellagami permet crear personatges virtuals (avatars) que podem fer parlar amb la nostra veu o bé podem fer que transformin en veu el text que introduïm. Podem editar el personatge com home o dona i donar-li característiques (cara, cabell, ulls...) El resultat es pot exportar com a vídeo.

ThingLink

8,8

Editor de pósters digitals que permet enriquir les imatges amb notes, enllaços o clips de vídeo. ThingLink permet compartir el contingut a les xarxes socials

TeleStory

8,3

Telestory permet gravar-nos en vídeo i ens ofereix màscares per decorar la nostra aparença com presentadors de TV de diversos tipus de notícia.

L'Abecedari

8,3

Descobreix una App educativa per aprendre l'Abecedari d'una manera divertida especialment pensada per a nens. Amb la App de l'Abecedari aprendran l'ordre de les lletres i els seus sons jugant amb els noms dels animalets que les acompanyen. ----- A d'Abella, B de Balena, C de Conill... cada lletra porta una divertida il·lustració que podran associar i aprendre a pronunciar. Mou-te cap endavant i cap endarrere repassant totes les lletres tantes vegades com vulguis i descobreix els animals que s'amaguen darrere de cada lletra. És divertidíssim! ----- A més a més, l'App de L'Abecedari és perfecta per aprendre anglès. Canvia l'idioma en el menú de la portada i podràs aprendre l'Abecedari i els noms dels animals en anglès. De fet, pots aprendre l'Abecedari en fins a 6 idiomes diferents: català, castellà, anglès, francès, italià i portuguès. Tots dins la mateixa App! ----- Entra ara i diverteix-te jugant i aprenent amb l'App de l'Abecedari. Una Aplicació educativa tant per a tablets com telèfons mòbils que podràs descarregar totalment gratis i que segur que t'agradarà.

Com-Phone Story Maker

9,3

Com-Phone Story Maker permet crear narratives multimèdia a partir d'imatges, arxius d'àudio i text. Aquestes petites produccions es poden exportar en format de vídeo o compartir directament a Youtube.

Experiències publicades per Georgina Rovira

  

Llistes creades per Georgina Rovira