Profile image
Institut Escola Marta Mata Torelló
SEGUEIX
NIVELL EDUCATIU

Educació primària

ESPECIALITAT

Educació Física

INTERES PRINCIPAL

Salut i forma física

Matèries d'especialització

Educació Física

Nivells educatius

Educació infantil

Interessos generals

Edició de vídeo
Geolocalització
Xarxes socials
Càlcul matemàtic

La meva bio

Mestre des del 2007 i molt inquiet amb les NNTT, m'agrada buscar el seu lloc dins i fora de l'aula. Tinc clar que avui se més coses que ahir i menys que demà, així em moc pel món de l'ensenyament!

Valoracions associades a Xavier Fabré i Xuclà

  

Joc de multiplicar (free)

7,5

Aplicació per aprendre les taules de multiplicar de l'1 al 12. presenta opcions d'escenaris diferents, nivells i diverses modalitats de joc.

iDoceo - cuaderno de notas del profesor

9,5

iDoceo 4 és un quadern de notes i gestió d'aula dirigit a la tasca docent. Té moltes opcions de configuració i permet importació/exportació de dades.

Google Classroom

10

Entorn de comunicació dissenyat per a la gestió i organització del grup-classe. Tant docents com estudiants poden fer el seguiment del procés de treball. L'accés està disponible per a qualsevol usuari de Google Apps per a educació.

AutoRap by Smule

9,5

L'aplicació AutoRap permet convertir l'enregistrament d'un text o discurs oral a un tema de rap. El sistema relaciona les síl·labes amb el ritme que l'usuari seleccioni.

Math Fight

9,8

Joc de matemàtiques dissenyat per a dos jugadors. L'aplicació divideix la pantalla del dispositiu en dos taulers per enfrontar els usuaris en un concurs de càlcul. Els jugadors competiran entre ells per resoldre correctament les diferents proves.

DIY Human Body

8,8

Aplicació per als més petits que els ajuda a conèixer el nostre organisme amb explicacions didàctiques i amb experiments i jocs.

Quik - Editor de video de GoPro para fotos y clips

9

Editor per crear clips a partir d'imatges, vídeo i pistes d'àudio. L'usuari pot personalitzar el format de presentació canviant la font, els filtres i la capa gràfica. La versió de pagament permet enregistrar la producció

Sock Puppets

9,3

Editor d'animacions que permet crear diàlegs amb titelles de mitjó. Els usuaris poden posar la seva veu als personatges i escollir els escenaris i altres elements visuals.

Rush Hour Free

9

Rush Hour Free és un joc on cal fer passar un vehicle per un embús de trànsit tot desplaçant amunt i avall i a dreta i esquerra els vehicles que bloquegen la seva sortida en una superfície quadriculada. Hi ha diferents nivells de dificultat amb 35 reptes.

Shape Lab

8,3

Aplicació de l'àmbit de la geometria per treballar les figures planes i els conceptes de mesura. Els estudiants poden dibuixar i manipular les figures des de la pantalla del dispositiu.

Kids Word Search Lite - Word Find Puzzle for Kindergarten, First, and Second Grade for English Learning

7,5

Sopes de lletres amb temàtica de natura i animals per a nens d'infantil i primària. Vocabulari en anglès.

Patchimals – Formas y colores: Juego educativo para bebés y niños pequeños

9

Conjunt de jocs i activitats per a nens d'educació infantil. Els nivells estan dissenyats a partir de les habilitats dels més petits. No es tenen en compte puntuacions o errors.

Shapes Toddler Preschool

8,5

Conjunt d'activitats i jocs pels més petits per introduir-los en conceptes bàsics de geometria plana a través d'un entorn lúdic.

Experiències publicades per Xavier Fabré i Xuclà

  

Llistes creades per Xavier Fabré i Xuclà