Profile image
Institut Torrent dels Alous Badalona
NIVELL EDUCATIU

Educació secundària obligatòria

ESPECIALITAT

Descoberta d'un mateix i dels altres

INTERES PRINCIPAL

TEA (Trastorns de l’espectre autista)

Matèries d'especialització

Diverses matèries

Nivells educatius

Interessos generals

Fotografia
Arts plàstiques
Aplicacions col·laboratives
Contes
Resolució de problemes

La meva bio

He estudiat Pedagogia, he realitzat un maestratge en Artterapia i una especialització en treatre social. Actualment, treballo en com a orientadora educativa i tutora d'aula de acollida al institut Torrent dels Alous a Rubí.

Valoracions associades a Eva Prieto Alvarez

  

ThingLink

8,8

Editor de pósters digitals que permet enriquir les imatges amb notes, enllaços o clips de vídeo. ThingLink permet compartir el contingut a les xarxes socials

Kahoot!

8

Controlador per participar als jocs de Kahoot, una plataforma d'aprenentatge basada en jocs de preguntes i respostes. Kahoot permet que tant docents com alumnes investiguin, creïn, col·laborin i comparteixin coneixement a través d'un procés de gamificació.

VivaVideo: Free Video Editor

8,5

Editor de vídeo amb múltiples efectes i recursos per crear composicions audiovisuals. Els videos es poden exportar i compartir directament a xarxes socials.

Google Classroom

8,8

Entorn de comunicació dissenyat per a la gestió i organització del grup-classe. Tant docents com estudiants poden fer el seguiment del procés de treball. L'accés està disponible per a qualsevol usuari de Google Apps per a educació.

Experiències publicades per Eva Prieto Alvarez

  

Llistes creades per Eva Prieto Alvarez