Profile image
Escola Puig de les Cadiretes Llagostera
SEGUEIX
NIVELL EDUCATIU

Educació primària

ESPECIALITAT

Diverses matèries

INTERES PRINCIPAL

Robòtica

Matèries d'especialització

Nivells educatius

Educació primària

Interessos generals

Programació
Intel·ligències Múltiples
Aplicacions col·laboratives
Educació infantil
Contes
Expressió oral
Literatura
Càlcul matemàtic

La meva bio

Mestra de Primària. La darrera dècada, a Cicle Inicial. Investigant com utilitzar la robòtica educativa com a eina al servei de l'aprenentatge i no com a "bolet" de dubtosa funcionalitat. Buscant la manera d'innovar a través, a banda d'altres, de les noves tecnologies. Especialitzant-me en atenció a infants amb Altes Capacitats.

Valoracions associades a Eulàlia Canet

  

Blockly for Dash & Dot robots

8,3

Aplicació per a programar els robots Dash i Dot amb Blockly. És un programa que funciona per blocs d'ordres. Aquestes, poden ser de desplaçament, moviment del cap, llums, sons i ús de variables. El programa proposa una sèrie de reptes a mode de tutorial i permet crear-ne de nous.

El Món d'en Teo

9,3

Joc infantil en el qual el nen ha d'avançar per diferents escenaris mentre en Teo, protagonista d'aquesta aventura, va proposant l'ús de jocs per aprendre nou vocabulari, activitats per treballar operacions de càlcul, eines plàstiques virtuals i videojocs per consolidar hàbits d'higiene, alimentació i autonomia. L'aplicació també disposa d'una opció de control parental amb registre de temps i guies educatives.

Sprinkle Islands Free

8,5

Sprinkle Islands és un joc d'estratègia on el jugador ha de conduir i dirigir un vehicle de fusta amb una grua articulada, per apagar petits incendis que anirà trobant en els diferents nivells de dificultat. La versió gratuïta està limitada a uns escenaris i nivells de joc concrets.

The Counting Kingdom

9,5

Joc d'estratègia on el jugador haurà de practicar les combinacions numèriques i la suma per superar els atacs dels monstres.

Animal First Grade Math Games

9,3

Joc de l'àmbit de les matemàtiques per treballar el concepte de numeració, la representació gràfica, la suma o la resta. Part dels nivells del joc són de pagament.

Solar System

9,5

Aplicació interactiva sobre el Sistema Solar i els seus elements i característiques, amb gràfics 3D i opcions de visualització de realitat augmentada.

Lightbot One Hour Coding

8,8

Lightbot One Hour Coding és un joc de programació que utilitza la mecànica lúdica arrelada als conceptes de programació. Permet als jugadors obtenir els coneixements bàsics sobre codificació: seqüenciació, procediments... cal guiar un robot per tal que faci una sèrie de tasques assignades.

Arloon Anatomy

9,8

Aplicació d'anatomia humana que aprofita la tecnologia de la realitat augmentada per visualitzar els diferents sistemes del cos humà.

Classroom Organizer

7,8

Aplicació per gestionar el préstec d'una biblioteca d'aula. És necessari registrar-se a través de l'espai web Classroom Organizer.

Pettson's Inventions

8

Ajuda Pettson a construir invents. Arrossega les peces a l'espai de treball i crea artil·lugis originals!

Thinkrolls

7,8

Joc de raonament en el qual l'usuari ha de resoldre uns trencaclosques físics i de plataformes per poder seguir un recorregut.

Arloon Mental Math

8,5

Aplicació matemàtica per a l'exercitació del càlcul mental dirigida als més petits. Els continguts estan estructurats a partir de nivells de dificultat que es van obrint a partir de la progressió dels usuaris.

Montessori Math City

9,3

Aplicació dirigida a l'aprenentatge del sistema decimal i a la numeració fins a 1000. El joc està estructurat per un nivells de dificultat que es van obrint, a mida que el nen resol els problemes.

Run Marco!

7

Joc d'introducció a la programació dirigit a nens. A partir d'instruccions visuals, el jugador haurà de guiar el recorregut d'un personatge per diferents escenaris.

ScratchJr

8,8

Amb Scratch Jr, els nens poden aprendre noves destreses mentre programen les seves històries i jocs interactius. Poden fer que els personatges es moguin, saltin, ballin i altres accions tot programant blocs.

codeSpark Academy: At Home Kids Coding

9

The Foos és un joc per aprendre els principis bàsics de la programació, dirigit a nens més grans de cinc anys. Aquesta aplicació té l'objectiu d'ensenyar la lògica de la programació real a través del joc

Plickers

7,5

Aplicació per crear qüestionaris dirigida a docents. Els usuaris hi participen a través d'unes targetes amb un codi QR. Les respostes s'emmagatzemen automàticament.

Code Karts Pre-coding for kids

9,3

Joc per treballar la programació amb nens a partir de 4 anys. L'objectiu d'aquest joc és recorrer un circuit de curses fent ús d'instruccions direccionals.

Toontastic 3D

8,8

Toontastic 3D és una aplicació de Google que permet dissenyar i crear històries animades a partir de la combinació d'escenaris i personatges. Enregistra àudio i produeix un clip de vídeo

Incredibox

8,5

Incredivox ens permet convertir-nos en directors d'orquestra d'un grup de human beatbox. Podem crear música tot arrossegant icones d'instruments sobre els personatges

Aniscience

7,5

Llibre interactiu que presenta un recorregut per diferents espais del sotabosc per descobrir la seva flora i fauna.

Pet Bingo by Duck Duck Moose

8,5

Bingo per treballar i jugar amb les operacions aritmètiques bàsiques (suma, resta, multiplicació i divisió).

Fiete Math - Numbers for Kids

8,5

Joc de matemàtiques per als més petits per treballar la composició i descomposició de nombres.

Lumberjack River Exit

7,3

Joc de lògica per treballar l'orientació espacial, estructurat en un centenar de nivells de dificultat gradual.

klocki

6,8

Puzzle per treballar l'orientació espacial en el qual el jugador haurà de connectar diferents tipus de línies. Joc estructurat en diferents nivellls.

La Tierra por Tinybop

9,5

Aplicació per investigar les forces geològiques del planeta Terra. Permet treballar les plaques tectòniques, la meteorització, l'erosió i la deposició.

Mamíferos por Tinybop

9,3

Aplicació interactiva per als més petits per explorar l'anatomia d'un mamífer; els nens poden aprendre i jugar dins d'un tigre, una ratapinyada, un cangur, un elefant i un mandrós.

El Cuerpo Humano

9,3

Aplicació per comprendre el funcionament dels diferents sistemes i aparells del cos humà. Inclou interactius i zones d'ampliació del contingut visual.

El Sistema Solar por Tinybop

6,5

Àlbum il·lustrat interactiu per descobrir, explorar i aprendre diferents elements del Sistema Solar.

El Tiempo por Tinybop

9,8

App interactiva per aprendre el comportament de diferents fenòmens meteorològics i descobrir les característiques de la climatologia extrema

Casas por Tinybop

9

Aplicació per explorar diferents tipologies de vivenda. L'usuari pot fer una lliure exploració i interactuar amb els diferents elements animats.

Rascacielos por Tinybop

8,5

Joc per entendre els principis bàsics de l'arquitectura a partir d'activitats d'exploració i construcció.

Máquinas simples por Tinybop

8,8

App d'enginyeria bàsica que permet que els nens experimentin amb màquines simples i la seva relació amb la física.

The Earth by Tinybop

9,5

Aplicació per investigar les forces geològiques del planeta Terra. Permet treballar les plaques tectòniques, la meteorització, l'erosió i la deposició.

Skyscrapers by Tinybop

8,5

Joc per entendre els principis bàsics de l'arquitectura a partir d'activitats d'exploració i construcció.

Weather by Tinybop

9,8

App interactiva per aprendre el comportament de diferents fenòmens meteorològics i descobrir les característiques de la climatologia extrema

Simple Machines by Tinybop

8,8

App d'enginyeria bàsica que permet que els nens experimentin amb màquines simples i la seva relació amb la física.

Homes by Tinybop

9

Aplicació per explorar diferents tipologies de vivenda. L'usuari pot fer una lliure exploració i interactuar amb els diferents elements animats.

Swift Playgrounds

9,5

Curs de programació en Swift, el llenguatge desenvolupat per Apple, basat en jocs, reptes i nivells de dificultat

Toca Nature

9,5

Shape nature and watch it develop. Plant trees and grow a forest. Climb a mountain and enjoy the view. Collect berries, mushrooms or nuts, and feed the different animals. Learn who eats what and discover how much it takes to winkle a bear out. Walk through different landscapes and become friends with a fox. Capture the moment of woodpeckers zigzagging between trees, and watch the day turn into night.Find new friends and challenges. Be mesmerised.Discover the unexpected. End up somewhere far from where you started.Let us show you the magic of nature!***ABOUT TOCA BOCAAt Toca Boca, we believe in the power of play to spark kids’ imaginations and help them learn about the world. We design our products from the kids´ perspective to empower kids to be playful, to be creative and to be who they want to be. Our products include award-winning apps that have been downloaded more than 130 million times in 215 countries and offer fun, safe, open-ended play experiences. Learn more about Toca Boca and our products at tocaboca.com.PRIVACY POLICYPrivacy is an issue that we take very seriously. To learn more about how we work with these matters, please read our privacy policy: http://tocaboca.com/privacyDonar forma a la natura i veure que es desenvolupi. plantar arbres i fer créixer un bosc. Escalar una muntanya i gaudir de la vista. Recollir baies, bolets o fruits secs, i alimentar els diferents animals. Saber el que menja i descobreix quant es triga a Winkle un ós a terme. Caminar a través de diferents paisatges i convertir-se en amics amb una guineu. Captura el moment de picots en ziga-zaga entre els arbres, i veure la tornada el dia a nit.Troba nous amics i reptes. Ser hipnotitzat.Descobreix l´inesperat. Acabar en algun lloc lluny d´on va començar.Permeti´ns mostrar la màgia de la natura!***Sobre Toca BOCAEn Toca Boca, creiem en el poder del joc per estimular la imaginació dels nens i ajudar-los a aprendre sobre el món. Dissenyem els nostres productes des de la perspectiva dels infants a potenciar als nens a ser lúdic, de ser creatius i ser el que volen ser. Els nostres productes inclouen premiades aplicacions que s´han descarregat més de 130 milions de vegades en 215 països i oferir experiències divertides, segures, obertes de joc. Més informació sobre Toca Boca i els nostres productes en tocaboca.com.POLÍTICA DE PRIVACITATLa privacitat és un tema que ens prenem molt seriosament. Per obtenir més informació sobre com treballem amb aquests assumptes, si us plau llegiu la nostra política de privacitat: http://tocaboca.com/privacy

Inventioneers

8,8

Joc que proposa la resolució de reptes posant en pràctica elements bàsics de física (rampes, palanques, acció-reacció, etc.).

Fiete Farm

9,8

Joc interactiu que ens permet aprendre la vida a una granja: tot tipus de tasques amb bestiar i conreus i boscos per saber com es viu a pagès

Toca Life: Farm

9,3

Work and play the farmer´s way! Milk your cow, gather eggs from your hens and raise your crops. Have a picnic, play the fiddle and hit the hay! From sunup to sundown, Toca Life: Farm is fun on the farm!EXPLORE LIFE ON THE FARMThe four locations in Toca Life: Farm will give you everything you need to tell your farm stories. Tend to the animals in the barn — feed them and clean up their poop! Once you´ve taken care of the animals, head to the house, where you can have a meal then grab your banjo for an impromptu jam session. After a good night´s sleep head out to the field to tend to your crops. Harvest your produce and head to the store, where you can sell your food, make new products and buy goods!TURN YOUR HARVEST INTO FOODPlant your seeds and find out how to make them grow! Tinker with your tractor to see what it can do! The food machine magically turns your raw ingredients into food: Use milk to make cheese, then use the cheese and corn to make cheese puffs! Use berries to make jam, wheat to make bread, and then use those ingredients to make donuts! Discover all the foods you can make and how you can make them!CREATE AN ORIGINAL VIDEO OF YOUR STORYUse the in-app recording feature to create an original video! This feature records your voice as you’re telling the story, along with your characters’ movements. Create farm videos up two minutes long and save them to your camera roll to share later!FEATURES:- Explore four locations: barn, house, field and store.- Create stories for 29 new characters plus all the animals!- Feed the animals, milk the cow and gather eggs from your hens.- Bottle the milk from the milk tank.- Help the vet check the animals.- Let the pigs (or people!) wallow in the mud.- Clean up different types of animal poop!- Grab the banjo, fiddle, guitar or washbucket bass and jam into the night!- Pick fruit in your orchard.- Farm your crops from planting to harvest.- Use your tractor´s different functions to farm faster!.- Fire up the food machine to turn your harvest into food.- No time limit or high scores — play for as long as you like!- No third-party advertisingWE LISTENSo many of you asked for a farm in the Toca Life series, and we´re excited to give you what you want! What do you want to see next in the Toca Life series? Share your suggestions by submitting a review, or share them with @tocaboca on Instagram & YouTube!***ABOUT TOCA BOCAAt Toca Boca, we believe in the power of play to spark kids’ imaginations and help them learn about the world. We design our products from the kids´ perspective to empower kids to be playful, to be creative and to be who they want to be. Our products include award-winning apps that have been downloaded more than 130 million times in 215 countries and offer fun, safe, open-ended play experiences. Learn more about Toca Boca and our products at tocaboca.com.PRIVACY POLICYPrivacy is an issue that we take very seriously. To learn more about how we work with these matters, please read our privacy policy: http://tocaboca.com/privacyTreballar i jugar camí del granger! Munyir la seva vaca, recollir els ous de les seves gallines i elevar els seus cultius. Fer un pícnic, tocar el violí i el anar a dormir! De sol a sol, Toca vida: Granja és divertit a la granja!EXPLORAR vida a la granjaEls quatre llocs en Toca la Vida: Granja li donarà tot el necessari per explicar les seves històries de granja. Tendeixen als animals a l´estable - alimentar-los i netejar la seva caca! Un cop hagueu pres la cura dels animals, anar a la casa, on es pot gaudir d´un àpat a continuació, gravar el vostre banjo per a una improvisada sessió musical. Després d´una bona nit de sortir al camp per atendre els seus cultius. Collita de la seva producció i el cap a la botiga, on es pot vendre el seu menjar, fer nous productes i comprar productes!APAGUI SEU COLLITA EN ELS ALIMENTSPlantar les llavors i trobar la manera de fer créixer! Jugar amb el seu tractor per veure el que pot fer! La màquina de l´aliment es converteix màgicament seus ingredients crus en aliments: Utilitza llet per fer formatge, a continuació, utilitzar el formatge i blat de moro per fer boletes de formatge! Utilitzar les baies per fer melmelada, el blat per fer pa, i aleshores utilitzar aquests ingredients per fer donuts! Descobreix tots els aliments que vostè pot fer i com es pot fer ells!CREAR un vídeo original de la teva històriaUtilitzeu la funció de gravació en l´aplicació per crear un vídeo original! Aquesta funció registra la veu mentre s´està explicant la història, juntament amb els moviments dels seus personatges. Crear vídeos de la granja fins a dos minuts de durada i guardar-los al rotllo de la càmera per compartir més tard!CARACTERÍSTIQUES:- Explora 04:00 llocs: graner, casa, de camp i de les botigues.- Crear històries per a 29 nous personatges a més de tots els animals!- Alimentar els animals, munyir la vaca i recollir els ous de les seves gallines.- Ampolla de la llet del tanc de llet.- Ajuda al veterinari comprovi els animals.- Deixeu que els porcs es rebolquen al fang (o persones!).- Netejar els diferents tipus d´animals caca!- Agafa el banjo, violí, guitarra o el baix washbucket i melmelada en la nit!- recollir la fruita en el seu hort.- Granja seus cultius des de la sembra fins a la collita.- Utilitzar diferents funcions del seu tractor per conrear més ràpid!.- Posa en marxa la màquina d´aliments per convertir la seva collita en els aliments.- Sense límit de temps o altes puntuacions - jugar tot el temps que t´agrada!- Sense publicitat de tercersESCOLTEMMolts de vosaltres van demanar una granja a la sèrie Toca vida, i estem molt contents de donar-li el que vol! Què vol veure a continuació en la sèrie Toca vida? Compartir els seus suggeriments mitjançant la presentació d´una revisió, o compartir-los amb @tocaboca a Instagram i YouTube!***Sobre Toca BOCAEn Toca Boca, creiem en el poder del joc per estimular la imaginació dels nens i ajudar-los a aprendre sobre el món. Dissenyem els nostres productes des de la perspectiva dels nens a potenciar als nens a ser lúdic, a ser creatius i ser el que volen ser. Els nostres productes inclouen premiades aplicacions que s´han descarregat més de 130 milions de vegades en 215 països i oferir, experiències divertides, segures indefinits de joc. Més informació sobre Toca Boca i els nostres productes en tocaboca.com.POLÍTICA DE PRIVACITATLa privacitat és un tema que ens prenem molt seriosament. Per obtenir més informació sobre com treballem amb aquests assumptes, si us plau llegiu la nostra política de privacitat: http://tocaboca.com/privacy

Monomates - Aventura en un Cinturón Cohete

8

Tu misión: vencer al malvado Mono Monísimo y llegar a la Montaña Plátano para devolver los tesoros antiguos robados a su verdadero lugar. Te embarcarás en un peligroso viaje en el que solo tus habilidades matemáticas podrán salvarte de los terribles obstáculos que se interpondrán en tu camino.

Los números serán tu munición... ¡Pero debes ser rápido! Viaja por las islas encantadas de la aritmética y pon a prueba tus habilidades de suma, resta, multiplicación y división. Cada ecuación que resuelvas te acercará un poco más hacia la victoria.

Monomates - Aventura en un Cinturón Cohete hace que las matemáticas sean divertidas tanto para niños como para mayores e incluye las siguientes características:
- 65 niveles en los que hay que sumar, restar, multiplicar y dividir.
- Supera nuevos obstáculos en cada nivel.
- Consigue monedas para comprar trajes adicionales con poderes especiales.
- Un montón de decorados con fondos únicos con gráficos muy bonitos y agradables a la vista.
- Tiras de cómics animadas al final de cada nivel.
- La respuesta correcta se revela si te equivocas varias veces seguidas.
- La dificultad de los niveles es progresiva para que los jugadores avancen a su propio ritmo

Descarga Monomates - Aventura en un Cinturón Cohete una vez y juega en tu iPhone, iPod touch y iPad. Disponible en varios idiomas, entre los que se incluyen: español, inglés, francés, alemán, italiano, japonés, chino, coreano, sueco, ruso, portugués, holandés, noruego y danés.

--------------

¡Conéctate con nosotros!
Visítanos: http://www.GiggleUp.com
Clica en “Me gusta”: facebook.com/GiggleUpApps
Síguenos: twitter.com/GiggleUpApps
Escríbenos: Support@GiggleUp.com

Ofrecido por GiggleUp, creadores de la galardonada aplicación “Dime La Hora, Juego Interactivo” y otras aplicaciones educativas para niños. Nuestro objetivo es fomentar el aprendizaje a través del juego con el fin de ayudar a que los niños desarrollen habilidades de aprendizaje útiles. ¡Niños y aulas de todo el mundo ya han disfrutado de nuestras aplicaciones!

Wild Kratts World Adventure

7,3

*Parents´ Choice Award Winner!*

Wild Kratts World Adventure is the ultimate Wild Kratts app to get you on the creature trail, playing and learning about creature powers with the Kratt Brothers.

Climb with spider monkey, stink fight with lemurs, camouflage with frogfish, swing with orangutans, swim with dolphins, and tap along with woodpeckers in the ultimate adventure app from the hit PBS KIDS show, WILD KRATTS!

Features:
•60 overall levels
•Over 120 stickers and “Wow facts”
•Kids can take their own creature power “selfies” with all 6 animals
• 6 Creature Power games including:
•Climbing with a spider monkey
•Stink fighting with lemur’s
•Camouflaging with frogfish
•Swinging with orangutan’s
•Swimming with dolphins
•Tapping with woodpeckers

Children ages 4 to 8 can tilt and tap their way through multi-level games that encourage exploration of habitats around the world. Focusing on science, each game lets kids observe, explore and use creature power suits to complete missions and help the Kratt Brothers. As levels are completed, kids earn creature power “selfies,” habitat stickers and “Wow! Facts” that help further their animal science and natural history learning.

Wild Kratts World Adventure is based on the PBS KIDS series WILD KRATTS, produced by the Kratt Brothers Company and 9 Story Media Group, and designed to extend the series’ science curriculum.

For more learning adventures with WILD KRATTS, visit pbskids.org/wildkratts. For more apps from PBS KIDS, visit http://pbskids.org/apps.

About PBS KIDS
Wild Kratts World Adventure is part of PBS KIDS’ ongoing commitment to helping kids build the skills they need to succeed in school and in life. PBS KIDS, the number one educational media brand for kids, offers all children the opportunity to explore new ideas and new worlds through television and digital media, as well as community-based programs.

Privacy
Across all media platforms, PBS KIDS is committed to creating a safe and secure environment for children and families and being transparent about what information is collected from users. To learn more about PBS KIDS’ privacy policy, visit pbskids.org/privacy.

GooseChase

8,5

At GooseChase Adventures, we´ve combined the tried and true scavenger hunt with smartphone technology to create one of the most exciting activities out there. More than just a standalone app, the GooseChase platform lets you create and facilitate a customized scavenger hunt in minutes. Here´s how it works: 1. Login to the administrator interface at www.goosechase.com and create a game. 2. Choose the mission list from our suggested missions or by adding your own custom missions. 3. Gather the participants together and have at least one person per team download the GooseChase iPhone or Android apps. 4. Get out there and go for the win. It´s that easy! All it takes is a few minutes and you are ready to go. Why are you still reading? Get out there and do it yourself! Note: To create a scavenger hunt that will show up in the app, you must use the web interface at www.goosechase.com.En GooseChase Adventures, hem combinat la recerca del tresor provat i veritable amb tecnologia de telèfons intel ligents per crear una de les activitats més emocionants que hi ha. Més que una aplicació independent, la plataforma GooseChase li permet crear i facilitar una recerca del tresor personalitzat en qüestió de minuts. Heus aquí com funciona:1. Inicieu sessió a la interfície d´administrador en www.goosechase.com i crear un joc.2. A la llista de la missió de les nostres missions suggerides o afegint les seves pròpies missions personalitzades.3. Reuneixi als participants entre si i tenen almenys una persona per equip descarregui l´iPhone GooseChase aplicacions Android.4. Sal aquí fora i anar a per la victòria.És així de fàcil! Tot el que necessites és un parell de minuts i ja està llest per anar.Per què segueixes llegint? Sal aquí fora i fer-ho tu mateix!Nota: Per crear una recerca del tresor que es mostrarà a l´aplicació, ha d´utilitzar la interfície web en www.goosechase.com.

GooseChase

8,5

At GooseChase Adventures, we´ve combined the tried and true scavenger hunt with smartphone technology to create one of the most exciting activities out there. More than just a standalone app, the GooseChase platform lets you create and facilitate a customized scavenger hunt in minutes. Here´s how it works:

1. Login to the administrator interface on our website and create a game.
2. Choose the mission list from our suggested missions or by adding your own custom missions.
3. Gather the participants together and have at least one person per team download the GooseChase app.
4. Get out there and go for the win!

It´s that easy! All it takes is a few minutes and you are ready to go.

Why are you still reading? Get out there and do it yourself!

Equilibrians

9

Els Equilibrians són petites criatures de diferent pes que busquen l'equilibri. La seva tasca consisteix a col·locar-los al balancí i assegurar-se que està equilibrat. Un joc de trencaclosques complicat per resoldre problemes de totes les edats! L'estat del puja i baixa en el joc s'il·lustra amb expressions matemàtiques. D'aquesta manera una sèrie de conceptes matemàtics s'expliquen visualment d'una manera accessible. A l'equilibrar el balancí, l'objectiu és també per construir igualtats matemàtiques vàlids. El jugador pot resoldre trencaclosques en forma experimental i amb freqüència hi ha diverses solucions possibles.

Green Screen Video

7,3

Excel·lent pantalla verda o efectes de vídeo de pantalla blava al telèfon mòbil. La "composició de la clau de Chroma" o "tecla de Chroma" és un efecte cinematogràfic àmpliament utilitzat on un fons verd o blau es reemplaça amb un fons de pantalla. Utilitzeu aquest sorprenent efecte fàcilment al vostre telèfon per fer creacions de video a l'espai, sota l'aigua o davant d'un referent famós en qüestió de minuts. Trieu entre els nostres fons de pantalla incorporats o carregueu els vostres propis per a una creació personalitzada.

Metaverse - Augmented Reality

8,3

Metaverse és la forma més senzilla de crear les teves pròpies experiències de realitat augmentada. Creeu experiències gratuïtes a Metaverse Studio (al vostre ordinador) i mireu-les cobrar vida a l'aplicació Metaverse.

Experiències publicades per Eulàlia Canet

  

Llistes creades per Eulàlia Canet