Profile image
Altres Banyoles
NIVELL EDUCATIU

Educació primària

ESPECIALITAT

Educació Física

INTERES PRINCIPAL

Fotografia

Matèries d'especialització

Nivells educatius

Interessos generals

Salut i forma física
Arts plàstiques
Contes
Alimentació

La meva bio

Enric encara no ha omplert la seva experiència

Valoracions associades a Enric Boldó Fabra

  

Let's Create! Pottery Lite

7,8

Aquesta aplicació ens permet simular com crear peces de ceràmica a un torn. Podem donar forma al fang i afegir dissenys i colors. Les nostres creacions passen a un mercat simulat... si es venen bé, amb les monedes virtuals aconseguides podem comprar més dissenys i colors per a les nostres futures creacions.

Blue-Bot

8,3

Versió virtual per a Android del robot-abella Blue-Bot. L'aplicació permet connexió via Bluetooth amb aquesta nova versió de Bee-Bot, per tal de controlar el robot des de la pròpia aplicació.

Little Alchemy

8,8

Aplicació on s'aprèn les característiques dels elements. Es poden combinar elements partint de quatre de bàsics ( terra, aire, aigua i foc ) i combinant-los de dos en dos, s'han d'aconseguir trobar 550 elements de la natura ( objectes, elements, èssers fantàstics... ). La curiositat, l'atzar, la provabilitat, la lògica, la sorpresa, el descobriment.

Age of 2048: Civilization City Building (Puzzle)

8

Age of 2048: Civilization City Building és un joc que funciona com un puzle i que permet construir edificacions de diferents civilitzacions al llarg de la seva història.

Experiències publicades per Enric Boldó Fabra

  

Llistes creades per Enric Boldó Fabra