Profile image
Institut Bernat el Ferrer Sant Feliu de Llobregat
NIVELL EDUCATIU

Educació secundària obligatòria

ESPECIALITAT

Tecnologia

INTERES PRINCIPAL

Programació

Matèries d'especialització

Nivells educatius

Interessos generals

Robòtica
Realitat virtual

La meva bio

Sóc professor de tecnologia amb titulació d'enginyer industrial mecànic. He donat les assignatures de tecnologia a tots els nivells de la secundària i el batxillerat. Estic dintre del projecte de mSchools de 4t de l'ESO i l'any vinents vull començar a 3r d'ESO. He donat l'assignatura d'informàtica de 4t durant 4 anys i he sigut coordinador d'informàtica 2 anys. Desde sempre m'ha agradat programar i ja de petit aquest interés em perseguia. També m'agrada la robòtica i com a cap de departament l'he estat fomentant desde 1r de l'ESO amb la introducció de l'Scratch.

Valoracions associades a Eloy Muñoz

  

ElectroDroid

7,3

ElectroDroid és una simple i potent col·lecció d´eines electròniques i referències.Aquesta és una versió gratuïta que inclou anuncis; també pots adquirir la versió PRO del Market per a ajudar al desenvolupador, habilitar noves funcions i desprendre´t del anuncis.La versió inclou:- Valors de resistències (3-6 bandes);- Codi de valors per reistències SMD;- Valors de inductàncies;- Calculador de la llei d´Ohm;- Calculador de reactàncies/ressonàncies;- Divisor de tensió;- Relacions de resistències, valor/sèrie/paral·lel; - Càlcul de la càrrega de condensadors;- Amplificadors Operacionals;- Calculador de resistències per LED;- Calculador del regulador de tensió ajustable LM317;- Càlcul de dissipadors;- Calculador de la vida de bateries;- Eina de disseny d´inductàncies;- Calculador de caigudes de tensió;- Calculador de l´amplada de pistes en PCB;- Calculador de filtres simples;- Calculador del NE555 astable;- Calculador de potència;- Conversor de decibels;- Conversor de freqüències;- Conversor Analògic-Digital;- Pin-out de ports (USB, sèrie, paral·lel, Ethernet, RJ, SCART, DVI, HDMI, S-Video, VGA, VESA, FireWire, Jack, XLR/DMX, RCA, ATX, Molex, EIDE, SATA, PS/2-AT, MIDI, Apple, PDMI, OBD-II, ...);- Recursos (Taula de resistivitats, Taula de condensadors i resistències normalitzats, Marcatges en condensadors, Mides de AWG i SWG, Taula d´ampacitats, Símbols i abreviacions, Simbologia en circuits, Prefixos en unitats del SI, Informació de bateries, Portes lògiques, informació de la família del 7400, Codi ASCII, llistat de bateries, CI 78xx, pin-out de xips, informació d´interruptors, taula de decibels, PIC ICSP/AVR ISP, encapsulats SMD, freqüències de radio);... i més per venir!
L´aplicació també pot usar pluguins per a augmentar la seva funcionalitat (p.ex: base de dades de PICs i microcontroladors AVR, simuladors, buscadors de referències).
Si t´agrada el programa, si us plau, puntua´l, i compra la versió complerta per a ajudar al seu desenvolupament. Enllaç a la versió PRO:https://play.google.com/store/apps/details?id=it.android.demi.elettronica.pro
Per FAQ i historial complert, visiti http://electrodroid.it

123D Catch

9

Aplicació per generar imatges en 3D a partir de la combinació de fotografies d'un objecte. 123D Catch té una galeria associada que permet compartir les creacions.

Experiències publicades per Eloy Muñoz

  

Llistes creades per Eloy Muñoz