Profile image
Escola Santa Maria del Mar Salou
SEGUEIX
NIVELL EDUCATIU

Educació primària

ESPECIALITAT

Tutoria

INTERES PRINCIPAL

Programació

Matèries d'especialització

Educació Física Tutoria

Nivells educatius

Interessos generals

Edició de vídeo
Robòtica
Ràdio i TV (producció)
Codis QR
Expressió oral
Xarxes socials

La meva bio

Sóc mestre de Primària. Actualment cap d'estudis de l'Escola Santa Maria del Mar (Salou)

Valoracions associades a Daniel Romero

  

Quadern del Professor Additio

9

Additio és un quadern de notes per a professors que permet gestionar el dia a dia de les classes sense necessitat de connexió a Internet. El professor pot crear quaderns de notes, realitzar càlculs de mitjanes de forma senzilla, gestionar l’assistència dels alumnes i realitzar la teva planificació de cada classe de forma diària o setmanal.

ClassDojo

9,5

Aplicació dirigida a la gestió d'un grup d'alumnes dins d'un entorn educatiu. Els professors poden utilitzar aquesta app per donar als seus alumnes reforç de comportaments positius i advertir sobre els aspectes a millorar mitjançant icones representatives. L'administrador disposa de diferents opcions per personalitzar l'entorn.

Documents de Google

8,3

Creeu, editeu i col·laboreu amb altres usuaris en documents des del vostre telèfon o tauleta Android amb l´aplicació gratuïta Documents de Google. Amb Documents de Google, podeu:- Crear documents nous o editar documents creats a través del web o en altres dispositius.- Compartir documents i treballar amb altres usuaris en el mateix document al mateix temps.- Obrir, editar i desar documents de Microsoft Word.- Acabar la feina en qualsevol moment, fins i tot sense connexió a Internet.- Afegir comentaris i respondre´n.- Evitar perdre la feina feta, ja que tot es desa automàticament a mesura que escriviu.,

YouTube

8,8

Baixa l’aplicació oficial de YouTube per a telèfons i tauletes Android. Descobreix què mira la gent arreu del món: des dels vídeos musicals que estan més de moda fins als jocs, l’entreteniment i les notícies més populars, i moltes coses més. Subscriu-te als canals que més t’agraden, comparteix vídeos amb els amics i gaudeix-ne des de qualsevol dispositiu.Amb un disseny nou, ara divertir-te descobrint vídeos que t’agraden és més fàcil i ràpid que mai. Vés als vídeos recomanats, a les teves subscripcions o al teu compte simplement tocant una icona o fent lliscar el dit. A més, pots subscriure’t als teus canals preferits, crear llistes de reproducció, editar i penjar vídeos, dir-hi la teva comentant-los o compartint-los, emetre vídeos al teu televisor i moltes coses més, i tot des de l’aplicació.
TROBA VÍDEOS QUE T´AGRADEN RÀPIDAMENT
• Explora les recomanacions personals a la pestanya Inici
• Descobreix els vídeos més recents dels teus canals preferits a la pestanya Subscripcions
• Cerca els vídeos que has vist i t’han agradat a la pestanya Compte
CONNECTA’T I COMPARTEIX
• Comenta i comparteix vídeos, o fes clic a M’agrada per expressar com et sents
• Penja i edita els teus vídeos amb filtres i música, i tot des de l’aplicació

Experiències publicades per Daniel Romero

  
Experiència participant MLA 2018
Fem poble, creem sentiment de pertinença

Fem poble, creem sentiment de pertinença

Llistes creades per Daniel Romero