Profile image
Escola Carles I Barcelona
SEGUEIX
NIVELL EDUCATIU

Educació primària

ESPECIALITAT

Educació física

INTERES PRINCIPAL

Aplicacions col·laboratives

Matèries d'especialització

Educació Física

Nivells educatius

Educació primària

Interessos generals

Idiomes
Còmics
Programació
Cuina
Robòtica
Meteorologia i climatologia
Resolució de problemes
Medi ambient
Trastorns del llenguatge (TEL)
Trastorns d’aprenentatge / Dislèxia
Càlcul matemàtic

La meva bio

Imparteixo informàtica i educació física

Valoracions associades a Daniel Rocandio

  

PicPac Stop Motion & TimeLapse

8,3

Editor de vídeo per produir petites produccions des del dispositiu mòbil, fent ús de la tècnica de l'"stop motion"

Prezi

7,8

Una aplicació que serveix per a qualsevol matèria. Podem crear presentacions dinàmiques amb efecte de moviment. Permet moltes plantilles i efectes. La presentació s'emmagatzema a l'entorn Prezi i es pot veure des de qualsevol dispositiu.

VideoFX Music Video Maker

8,5

Editor de vídeo amb efectes incorporats directament a l'espai d'edició i accés a la carpeta de d'àudio. L'aplicació està dirigida a la producció de videoclips senzills.

Cartoonist (Drawing Cartoons)

6,8

Aplicació per crear seqüències i personatges animats a partir d'un menú d'icones. Les animacions es poden exportar a vídeo.

Aurasma

9

Sistema de realitat augmentada que permet crear i visualitzar escenes des de qualsevol dispositiu mòbil. L'usuari d'aquesta aplicació podrà enriquir els punts i objectes amb diferents tipologies de contingut digital; vídeo, animacions o gràfics 3D. Les experiències creades també es poden compartir.

La Diana menja sa

7,5

Conjunt de jocs educatius per ensenyar els nens a menjar sa. Els jocs són de diferent tipologia: puzzles, pinta i colora, jocs d'arrossegar, de trobar les diferències,... El contingut de l'aplicació està revisat per professionals mèdics especialitzats en nutrició. L'app és totalment gratuïta i funciona sense connexió a la xarxa

Stop Motion Maker - KomaDori L

6,8

Editor de vídeo amb una interfície molt senzilla dirigida a la producció de clips amb la tècnica "stop-motion".

Google Classroom

9,5

Entorn de comunicació dissenyat per a la gestió i organització del grup-classe. Tant docents com estudiants poden fer el seguiment del procés de treball. L'accés està disponible per a qualsevol usuari de Google Apps per a educació.

Biocerca

8,3

L’aplicació Biocerca pel teu telèfon mòbil et permetrà conèixer, identificar i obtenir informació de les espècies d’arbres de Catalunya. Amb aquesta aplicació trobaràs tots els arbres autòctons, és a dir, propis, de Catalunya així com també alguns que pots trobar en parcs i jardins d’origen forà.
Descarrega-te-la! La primera vegada que et posis l’aplicació, caldrà que triïs l’opció “Actualitza” per tal que l’aplicació pugui funcionar correctament. Pot ser que trigui uns segons. Un cop hagis fet aquest pas, l’aplicació pot funcionar sense accés a internet.
Podràs fer la cerca dels arbres des de dos apartats diferents de l´aplicació:
1. Identifica: a partir de preguntes referents a les fulles de l’arbre (mida, forma,...) podràs saber ràpidament quin arbre és i arribar a una fitxa informativa amb fotos i text. És recomanable que et fixis amb fulles ben desenvolupades (que no siguin massa joves i tendres) i que les tinguis a les mans o ben a prop. Fixa’t en més d’una fulla abans de triar l’opció. Si amplies les fotos podràs observar-ne més detalls.
2. Consulta llista d’arbres: escriu el nom de l’arbre que vulguis i trobaràs la seva fitxa informativa amb fotos i text.
Autoria de l´aplicació Biocerca: Sandra Saura-Mas & Lluís Benejam (CEBCAT-La Balca)

Videoshop - Video Editor

9

Editor de vídeo amb múltiples opcions per personalitzar i produir petits clips de vídeo. Incorpora la possibilitat d'incorporar efectes, transicions, filtres o subtítols. Es pot compartir directament a diferents xarxes socials.

PowerDirector Video Editor App

8,8

Editor de vídeo full HD amb funcionalitats d'imatge i so avançades (efectes, transicions, video collage,...). Les produccions es poden compartir a YouTube, Fecaebook o Vine, entre d'altres.

Video Maker

7

App gratuïta per crear vídeos a partir d'imatges i música. Possiblitat de compartir les produccions a Facebook, Twitter i correu electrònic.

Experiències publicades per Daniel Rocandio

  

Llistes creades per Daniel Rocandio