Profile image
CRP del Vallès Occidental III Rubi
NIVELL EDUCATIU

Educació infantil

ESPECIALITAT

Comunicació i llenguatge

INTERES PRINCIPAL

Programació

Matèries d'especialització

Diverses matèries

Nivells educatius

Educació primària

Interessos generals

La meva bio

Mestra de primària i coordinadora TAC

Valoracions associades a Cris Aguilera Porras

  

iDoceo - cuaderno de notas del profesor

9,5

iDoceo 4 és un quadern de notes i gestió d'aula dirigit a la tasca docent. Té moltes opcions de configuració i permet importació/exportació de dades.

Connecta i Dibuixa HD

9

Connecta els punts per descobrir bonics animals, mentre aprenen els números, les lletres i vocabulari bàsic. Aquest divertit joc mantindrà als nens entretinguts i amb ganes de seguir descobrint.Aquesta app pot ser adaptada a qualsevol edat, canviant la mida dels punts i el estil de dibuix. En mode lliure, el nen podrà connectar els punts per ell mateix amb llibertat. El mode lineal està pensat per als més petits, i permet completar el circuit només polsant els números o lletres en ordre. El sistema de pistes impedirà que els nens s´entrebanquin.
També podeu fer servir l´apli per practicar idiomes, familiaritzant al nen amb els sons dels números i de les lletres.

Learn Montessori 123 numbers

8,8

Aplicació per als més petits per treballar l'escriptura dels números de l'1 al 10 i el concepte de numeració a través d'activitats interactives. L'adult pot monitorar la progressió del nen.

Uneix els punts Dinosaures HD

8,8

App per ajudar els nens a treballar el càlcul i les lletres de l'alfabet. El joc està ambientat en un món poblat per dinosaures, que el nen anirà descobrint a mesura que realitza les activitats.

Kids ABC Letter Trains (Lite)

8,5

Joc dirigit a nens d'infantil i cicle inicial per treballar l'abecedari, els sons i la grafia de les lletres. L'objectiu del joc és construir vies de tren. App només disponible en anglès.

AppLock

8,5

AppLock permet congelar aplicacions de la nostra tauleta de manera que no puguin ser eliminades.

Math learning games for kids

7,5

Aplicació educativa dirigida a l'aprenentatge de les matemàtiques per a nens d'infantil i primària. Monster Math inclou petits jocs per treballar la suma, la resta, la multiplicació o la resolució de problemes.

Nombre d'infants i Matt

6,8

Joc de numeració per a nens d'educació infantil. L'app permet treballar la numeració, la suma, la resta i altres aspectes del llenguatge matemàtic com la quantificació.

Lola's Math Train - Learn 1+1

8

Conjunt de jocs i activitats matemàtiques (suma, resta, trencaclosques,..) dissenyades per a nens d'entre 3 i 7 anys. Aplicació disponible també en castellà.

Preschool Math Games for Kids

7,8

Aplicació per treballar la numeració bàsica a partir del joc. Adient per a infantil i cicle inicial.

Experiències publicades per Cris Aguilera Porras

  

Llistes creades per Cris Aguilera Porras