Profile image
TAC-GIR Girona
SEGUEIX
NIVELL EDUCATIU

Educació secundària obligatòria

ESPECIALITAT

Tecnologia

INTERES PRINCIPAL

Aplicacions col·laboratives

Matèries d'especialització

Tecnologia TIC (Informàtica)

Nivells educatius

Interessos generals

Fotografia
Programació
Edició de vídeo
Geolocalització
Robòtica
Realitat virtual
Edició d’imatge
Codis QR
Geocaching
Xarxes socials
Medi ambient

La meva bio

Claudi encara no ha omplert la seva experiència

Valoracions associades a Claudi Teixidor

  

Showbie – Clase sin papel

9,5

Organitzador del treball d'aula que permet gestionar tasques, acitivitats, documents o notes de veu, entre d'altres. El professor treballa a partir de les diferents opcions que ofereixen les aules virtuals.

Pic Collage - Photo, video, text and GIF editor with image filters and templates in a snap!

8,8

Editor d'imatges que permet la creació de collages a partir de les fotografies de l'usuari i els gràfics i tipografies que ofereix l'aplicació. Aquest procés d'edició es realitza a través d'una interfície que permet la selecció dels diferents elements de composició. L'usuari també disposa d'opcions de compartició.

Lector QR

8,3

Lector de codis QR. Té la funció d'escaneig de detecció automàtica i possibilitats de compartició del contingut.

3D Bridge Builder Arcade Puzzle Games - Top Family Fun IQ Physics Game Free

8,3

Joc de construcció amb l'objectiu de dissenyar un pont resistent a la circulació de vehicles pesats. El jugador té l'opció d'escollir entre diferents elements per construir una estructura sòlida que respecti els principis de l'enginyeria. L'usuari avançarà pel joc superant diferents nivells de dificultat.

Inspiration Maps™

8,8

Editor de mapes conceptuals, diagrames i esquemes de flux de dades amb possibilitat d'integració d'arxius de so. L'aplicació té diferents opcions de personalització per enriquir les funcionalitats d'aquesta tipologia de recurs de treball.

Socrative Student

8,3

Aquesta aplicació funciona amb Socrative Teacher. Socrative Student és l'aplicació que l'alumnat necessita tenir instal·lada al seu dispositiu mòbil per contestar les preguntes programades pel docent. L'estudiant hi tindrà accés mitjançant un codi de classe.

EDpuzzle

10

Edpuzzle permet generar activitats a partir de vídeos de Youtube. Podem triar-ne un i incorporar preguntes de diversa tipologia, afegir comentaris i fins i tot crear una història tot afegint una banda sonora amb àudio creat per l'usuari.

Padlet

8,5

Padlet és un espai col·laboratiu i creatiu on podem compartir arxius, prendre notes, penjar notícies i crear llistes.

Twothirtyvolts - Electricity Quizzes and Revision Notes

7,8

Qüestionaris i notes de treball per a estudiants d'electrònica. L'aplicació també inclou una col·lecció de vídeos. S'inclouen temes com seguretat, transformadors, generadors, la llei d'Ohm,..

Home Electrical Safety Check

7,3

Aquesta app analitza les instal·lacions domèstiques i dóna recursos per a comprovar la seguretat d'aquestes. Permet comprovar les estances d'un habitatge i comprovar que no hi hagi punts de risc elèctric.

Presentaciones de Google

8,3

Eina de presentacions gratuïta de Google. Permet crear presentacions que s'emmagatzemen al Drive de Google. Així mateix permet exportar presentacions en format Power Point.

Puppet Pals HD Director´s Pass

9

Aplicació per a explicar contes i històries a partir dels personatges i decorats que incorpora. També es poden afegir les imatges que es desitgi. Les pel·lícules es poden exportar al rodet de fotos.

Bridge Builder Simulator - Real Construction Sim.

9

Joc en el qual l'usuari haurà de dissenyar un pont a partir de la selecció d'una estructura determinada i diferents materials.

Resistor Code Calculator

7,5

Eina per interpretar el codi de colors de les resistències elèctriques. L'estándard de color es fa servir per identificar el valor de la resistència dels resistors. Aplicació útil per a estudiants d'electrònica i "manetes" d'Arduino i Raspberry Pi

ThingLink

8,3

Editor de pósters digitals que permet enriquir les imatges amb notes, enllaços o clips de vídeo. ThingLink permet compartir el contingut a les xarxes socials

Experiències publicades per Claudi Teixidor

  

Llistes creades per Claudi Teixidor