Profile image
Institut Nou de Sant Andreu de la Barca sant andreu de la barca
NIVELL EDUCATIU

Educació secundària obligatòria

ESPECIALITAT

Tecnologia

INTERES PRINCIPAL

Sense especificar

Matèries d'especialització

Nivells educatius

Interessos generals

La meva bio

CHARO encara no ha omplert la seva experiència

Valoracions associades a CHARO SERRA

  

Wikiloc Navegació Outdoor GPS

7,3

Wikiloc App - Ara amb mapes topogràfics offline! Gaudeix de mapes offline de tot el món de forma gratuita per utilitzar-los sense connexió de dades
Crea les teves excursions i comparteix-les amb els teus amics a les xarxes socials. Grava les teves rutes a l´aire lliure sobre un mapa, fes fotos al llarg de la ruta i puja-ho tot directament a Wikiloc des del teu Android.
Descobreix milions de rutes per a realitzar a l’aire lliure, fins i tot en els llocs més recòndits del planeta. Pots escollir entre córrer, senderisme, ciclisme, bicicleta de muntanya, caiac i fins a 45 activitats diferents disponibles.
Vols més? Transforma el teu mòbil en un navegador GPS! Per una petita quota pots fer servir el teu móbil per a que et guii per qualsevol ruta com si fos un navegador GPS amb indicador de rumb i alertes sonores per avisar-te si et separes de la ruta.
Ara qui tú decideixis podrà veure on et trobes mentre realitzes una ruta
Entra a formar part de la comunitat de Wikiloc.com on podràs conèixer a més de un milió i mig d’entusiastes de l’esport, viatgers i amants de la natura que compartim les nostres experiències a través d’itineraris GPS.
T’esperem a http://ca.wikiloc.com!

Experiències publicades per CHARO SERRA

  

Llistes creades per CHARO SERRA