Profile image
Institut Joaquima Pla i Farreras
NIVELL EDUCATIU

Batxillerat

ESPECIALITAT

Tecnologia

INTERES PRINCIPAL

Ràdio i TV (producció)

Matèries d'especialització

Tecnologia TIC (Informàtica)

Nivells educatius

Educació secundària obligatòria

Interessos generals

Astronomia
Música (edició)
Programació
Edició de vídeo
Robòtica
Codis QR

La meva bio

Antoni encara no ha omplert la seva experiència

Valoracions associades a Antoni Aparicio

  

ezPDF Reader - Multimedia PDF

8,5

Aplicació per gestionar i visualitzar arxius PDF. També permet omplir formularis, fer anotacions sobre el document i enviar documents amb arxius d'imatge. Possibilitat de fer una transcripció oral del document a través de la tecnologia TTS (Text to Speech).

CamScanner -Phone PDF Creator

9

Aplicació per escanejar documents amb el dispositiu mòbil. A partir de la imatge d'un document capturada amb la càmera, aquesta app presenta a l'usuari diferents opcions d'edició per retocar el document. CamScanner també disposa de diferents opcions d'exportació i compartició.

Google Keep: notes i llistes

9,3

Captura ràpidament el que et passi pel cap i rep recordatoris més endavant, en el lloc i el moment oportuns. Dicta un recordatori de veu siguis on siguis i deixa que es transcrigui automàticament. Fes una foto d´un pòster, un rebut o un document i troba´l fàcilment més tard amb una cerca. Google Keep permet enregistrar una llista o qualsevol cosa que tinguis al cap i compartir-ho amb els amics i la família. Captura el que et passi pel cap • Afegeix notes, llistes i fotos a Google Keep. Tens pressa? Enregistra una nota de veu i Keep la transcriurà perquè la puguis trobar més tard.
Comparteix idees amb els amics i la família • Comparteix les notes de Keep amb altres usuaris i col·labora-hi en temps real per planificar fàcilment una festa sorpresa.
Troba ràpidament el que necessitis • Assigna un color i afegeix etiquetes a les notes de veu per organitzar-ho tot ràpidament i fer la teva. Si has de trobar alguna cosa que has desat, només caldrà que facis una cerca.
Sempre a mà • Keep està disponible per a telèfons, tauletes, ordinadors i complements connectats Android. Tot el que hi afegeixes se sincronitza en tots els dispositius perquè ho tinguis a l´abast.
La nota adequada en el moment adequat • Has de fer la compra? Estableix un recordatori basat en la ubicació perquè la llista de la compra es mostri quan arribis a la botiga.
Disponible a tot arreu • Prova Google Keep al web, a http://keep.google.com. També el pots trobar a Chrome Web Store, a http://g.co/keepinchrome.

Sky Map

9

Aplicació del camp de l'astronomia desenvolupada per Google que permet detectar la posició de constel·lacions i estrelles des del punt geogràfic de consulta, amb el seu nom i posició aproximada. Sky Map funciona mitjançant el GPS del dispositiu mòbil, la brúixola i el sensor de moviment.

123D Catch

7,5

Aplicació per generar imatges en 3D a partir de la combinació de fotografies d'un objecte. 123D Catch té una galeria associada que permet compartir les creacions.

RefME - Referencing Made Easy

8,3

Eina per generar i gestionar referències bibliogràfiques. Possibilitat de generar entrades a partir de la captura del codi de barres.

Explain Everything™

9,3

Aplicació per crear presentacions amb diapositives i enregistrar exposicions visuals en temps real. Les produccions es poden exportar i compartir. L'usuari disposa de diferents ocpions per configurar el seu entorn de treball i les eines de treball.

AirDroid: File & Notifications

7

Gestor d'arxius que permet sincronitzar l'ordinador amb el dispositiu mòbil. Segons el tipus d'instal·lació d'Android, també té l'opció de duplicar la pantalla del dispositiu a l'ordinador.

Electric Circuit

4

Aplicació bàsica per simular circuits elèctrics i treballar operacions utilitzades en l'estudi de l'electricitat.

Stop Motion Maker - KomaDori L

6,5

Editor de vídeo amb una interfície molt senzilla dirigida a la producció de clips amb la tècnica "stop-motion".

Autodesk ForceEffect

8,5

Una aplicació per simular conceptes de disseny i tota mena d'estructures. L'aplicació valida si l'estructura està equilibrada i permet extreure un informe dels esforços mecànics en el seu conjunt o en cada un dels seus elements.

Lensoo Create

7,8

Aplicació que converteix la tauleta en una pissarra virtual; l'usuari pot enregistrar l'explicació que realitza en pantalla amb l'exposició oral corresponent. Possibilitat d'exportar la producció a xarxes socials.

FlipaClip - Cartoon animation

8

Editor de dibuixos animats a través de la tècnica del "fotograma a fotograma". Recomanat per crear storyboards, esbossos i animacions. Els projectes finalitzats es poden exportar a diferents formats.

iCell

9,3

Recurs educatiu del camp de la Biologia per estudiar les parts de la cèl·lula en 3D. L'aplicació inclou tres tipus de cèl·lula: animal, vegetal i bacteris.

Cardboard

8,3

Cardboard porta la realitat virtual (RV) al dispositiu mòbil. Amb aquesta aplicació i un visor de RV, els usuaris poden descobrir noves experiències immersives a partir de les demostracions incloses en el paquet i aplicacions externes de la botiga virtual.

Experiències publicades per Antoni Aparicio

  

Llistes creades per Antoni Aparicio