Profile image
Altres Barcelona
SEGUEIX
NIVELL EDUCATIU

Educació primària

ESPECIALITAT

Matemàtiques

INTERES PRINCIPAL

Aplicacions col·laboratives

Matèries d'especialització

Llengua i literatura castellana Matemàtiques Coneixement del medi natural

Nivells educatius

Educació primària

Interessos generals

Zoologia
Geolocalització
Geocaching
Meteorologia i climatologia
Resolució de problemes
Medi ambient
Càlcul matemàtic

La meva bio

Mestra de primària i pedagoga. Formadora de formadors. Coordinació i participació en Projectes en Xarxa locals i internacionals. Actualment Àrea TAC del Departament d'Ensenyament.

Valoracions associades a Anna Piñero Prat

  

Algeo Graphing Calculator

7

Aplicació per convertir el dispositiu mòbil en una calculadora científica i gràfica. L'estudiant tindrà l'opció de dibuixar funcions, trobar interseccions o mostrar una taula de valors.

Digital Story Cubes

4

Recurs per treballar l'expressió oral i escrita. L'usuari pot configurar l'aplicació per categories, introduir un títol o vincular col·leccions d'imatges

Math Practice Flash Cards

8

Col·lecció de sumes, restes, multiplicacions i divisions per treballar el càlcul matemàtic a primària. Les operacions es poden configurar segons el nivell dels estudiants

NeuroKnowledge

6,8

Aplicació per avaluar coneixements relacionats amb el sistema nerviós i factors de risc derivats del consum de substàncies addictives.

King of Math

6,8

Joc de matemàtiques de preguntes i respostes que posa a prova els coneixements dels alumnes a contrarellotge. Les estan agrupades per continguts de l'assignatura.

Math Workout

5,3

Paquets d'activitats de pregunta i resposta i reptes matemàtics per exercitar el càlcul mental. També hi ha la possibilitat de jugar online amb altres jugadors.

Kahoot!

8,8

Controlador per participar als jocs de Kahoot, una plataforma d'aprenentatge basada en jocs de preguntes i respostes. Kahoot permet que tant docents com alumnes investiguin, creïn, col·laborin i comparteixin coneixement a través d'un procés de gamificació.

LasMatematicas.es

6

Repositori de vídeotuorials relacionats amb conceptes matemàtics per a estudiants de secundària i universitaris.

Math Tricks

6,5

Joc de matemàtiques per a un i dos jugadors per treballar el càlcul mental i les estratègies de resolució d'operacions

Ejercicios Matemáticas niños

6,8

Conjunt de qüestionaris de matemàtiques per treballar el càlcul, la numeració i el raonament, agrupats per nivells de dificultat. En anglès i en castellà.

MathStep

7

Emulador de calculadora científica amb un CAS incorporat que permet resoldre operacions d'àlgebra simples. Incorpora l'opció de descarrega offline.

Maths Formulas Free

7,8

Repositori de fòrmules matemàtiques classificades per conceptes i funcions (derivades, trigonometria, matrius, geometria, estadística,...) i eines de conversió.

yHomework - Math Solver

7,5

Aplicació de l'àmbit de les matemàtiques que permet resoldre, mostrar el procés de resolució i dibuixar equacions.

Math In Path

8

Joc de matemàtiques on s'han de combinar operacions i xifres per arribar a un resultat concret. L'usuari té diferents modalitats de joc per escollir.

Math Vs Zombies Free

6

Joc de càlcul ambientat en un món de zombies. Les respostes correctes ens permetran convertir aquests éssers en persones no infectades.

Proyect@ Matemáticas

5,3

Aplicació de l'àmbit curricular dirigida a alumnes amb necessitats educatives per desenvolupar habilitats matemàtiques bàsiques.

Joc de multiplicar (free)

7,8

Aplicació per aprendre les taules de multiplicar de l'1 al 12. presenta opcions d'escenaris diferents, nivells i diverses modalitats de joc.

GeoGebra

7,8

El GeoGebra (www.geogebra.org) és un programa gratuït de matemàtiques dinàmiques per a tots els nivells educatius, integrant en un únic paquet i de manera molt senzilla geometria, àlgebra, full de càlcul, gràfiques, estadística i anàlisi matemàtica. Els recursos i materials interactius creats amb el GeoGebra per a aprendre, ensenyar i avaluar es poden compartir i poden ser usats per tothom a l´adreça www.geogebratube.org.El GeoGebra és el programa que treballa dinàmicament amb matemàtiques preferit arreu del món, ha rebut molts premis en l´àmbit educatiu i dona suport en l´aprenentatge, l´ensenyament, la recerca i la innovació en Ciències, Matemàtiques, Tecnologia i Enginyeria arreu del món.
Uneix-te tu també. Posem les matemàtiques dinàmiques a l´abast de tothom.
* Programa gratuït per a l´aprenentatge, l´ensenyament i l´avaluació* Absolutament interactiu, molt senzill d´utilitzar i amb eines molt potents* Accés a un immens i sempre creixent banc de recursos www.geogebratube.org* Disponible en moltes llengües* Una manera divertida per veure i experimentar matemàtiques i ciències* Adaptable a qualsevol currículum o projecte* Utilitzat per milions de persones arreu del món

Physics Formulas Free

7,5

Directori de fòrmules del camp de la física agrupades en set categories diferents; mecànica, electricitat, física tèrmica, òptica, física atòmica, moviment periòdic i constants.

NDKmol - molecular viewer

6,5

Visor d'estructures moleculars en tres dimensions de proteïnes, àcids nucleics i molècules petites. Funcional amb la majoria de representacions gràfiques.

Solution Calculator Lite

6,8

Eina per a estudiants de química amb tres funcions principals: calculadora de solucions químiques, calculadora del pes molecular i taula periòdica amb informació dels elements.

Chemistry Helper

5,8

Conjunt d'eines molt útils per a estudiants de química. Inclou una calculadora de masses moleculars, convertidors d'unitats, una taula d'ions poliatòmics i una taula periòdica amb links a la Wikipedia, entre altres utilitats.

Basic Chemistry eLearning

5,3

Recurs per a estudiants de química amb fòrmules i referències teòriques, un calculadora de massa molecular, la taula periòdica dels elements i un qüestionari autocorrectiu.

Learn Chemistry via Videos

6,5

Aplicació que mostra tots els conceptes de química classificats per temes en quatre opcions: vídeo, tests, resum de continguts i flashcards

High School Physics - Free

7,3

Aplicació per fer els càlculs matemàtics per resoldre problemes de física. Tots els temes tenen definició de concepte, enllaç a la viquipèdia, formes i representació gràfica.

MyScript Calculator

6,8

My Script Calculator és una calculadora amb reconeixement d’escriptura. Podem escriure xifres i símbols d’operacions de càlcul simple (suma, resta, multiplicació, divisió, arrel, potència, trencat) i l’aplicació calcula el resultat. La imatge del càlcul es pot exportar i compartir.

Oxford Chemistry Dictionary Tr

4,8

Aplicació que cobreix tots els àmbits de la química a nivell acadèmic i escolar. Més de 4700 conceptes i paraules amb les seves definicions

Periodic Table

6,8

Taula periòdica interactiva amb accés a tots els elements i les seves propietats i accés a vídeos explicatius. Afegeix un qüestionari amb preguntes sobre els elements de la taula

BEST Periodic Table - Free

7,8

Taula periòdica interactiva amb accés a tots els elements i les seves propietats i accés a la Wikipedia per obtenir informació addicional de cada element. Afegeix un qüestionari amb preguntes sobre els elements de la taula

First Aid - American Red Cross

6,5

Aplicació oficial de primers auxilis de la Creu Roja Americana amb consells experts sobre primeres cures. Conté vídeos, qüestionaris interactius i ajudes pas a pas

VIH/SIDA Cruz Roja Española

6,3

Aplicació de referència amb informació sobre la malaltia de la SIDA i el VIH: transmisió, prevenció, proves, tractament...

wildlife & farm animal for kid

7

Amb aquesta aplicació els nens i nenes aprenen a conèixer millor els animals en els seus hàbitats mitjançant l'exploració d'escenaris. També podem fer fotografies dels animals que veuen. Hi ha una secció de preguntes i respostes per ajudar els nens a consolidar el que han après

Visual Anatomy Free

7,3

Visual Anatomy Free és una aplicació de visualització del cos humà en 3D. Conté tots els sistemes del cos i totes les parts estan etiquetades. Podem realitzar preguntes i respostes amb els qüestionaris.

Anatomy 3D - Anatronica

6,5

Anatomy 3D és una guia educativa de l'esquelet humà i de l'anatomia muscular que mostra els músculs i els ossos en 3D. La versió de pagament ofereix també els altres sistemes del cos humà.

10monkeys Multiplication

7,5

Aquesta app està creada per aprendre les taules de multiplicar de manera lúdica mitjançant un joc d'arcade on cal ajudar uns micos tot encertant les taules de multiplicar

Astronomia per a nens i joves

5,8

Astronomia per a nens i joves és una aplicació didàctica amb explicacions i fotografies sobre la naturalesa de l´Univers i del Sistema Solar.En aquesta aplicació, hi trobaràs els conceptes més importants sobre astronomia, explicats de manera amena i amb la possibilitat de que el sintetitzador de veu te´ls llegeixi relaxadament.
També inclou la llista de tots els planetes del Sistema Solar i els seus satèl·lits amb fotografies, explicacions i una fitxa tècnica amb les dades més rellevants.
I per quan creus que ja ho saps tot, pots posar a prova tots els teus conneixements a exàmen i intentar superar el test de 10 preguntes... a veure quina nota assoleixes.
És doncs, una eina molt útil per a iniciar-se en l´astronomia, i està pensada perquè la puguin utilitzar nens a partir de 5 anys, ja que amb l´ajuda del sintetitzador, poden sentir les explicacions.

Solar System Explorer 3D

6

Aplicació que permet observar el sistema solar i els elements que el formen. Conté informació de viquipedia, amb la que estableix, també, enllaç directe. Es pot interactuar amb la rotació i la traslació.

Constellations

5,3

Aplicació que permet observar 88 constel·lacions amb les seves característiques, mapes, mitologia i objectes Messier.

Solar System Scope

8

Recreació en 3D del Sistema Solar. L'usuari pot visualitzar-lo des de diferents punts de vista i destacar cossos celestes concrets.

Solar System 3D Viewer

6

Aplicació que permet navegar pels planetes del sistema solar i les seves llunes en 3D. Mostra la posició dels planetes i les seves òrbites en temps real.

Earth-Now

7

Earth Now és un recurs d'informació climàtica desenvolupat per la NASA. Les dades enviades pels satèl·lits de l'agència s'actualitzen regularment amb informació de la temperatura de l'aire de la superfície, el diòxid de carboni o els nivells d'ozó. Paral·lelament, també ofereix una descripció dels satèl·lits.

ISSLive

6,8

És una apliació que permet veure en 3D l'Estació Espacial Internacional i el lloc de seguiment de les missions. A més de girar-la i fer zoom, es pot separar per peces l'estació i tenir una breu informació de cadascuna d'elles. També es pot saber què ha aportat cada país o comunitat al projecte. El passeig en 3D pel centre de seguiment familiaritza amb les activitats que es duen a terme.

Tangram for kids

6

És una aplicació que emula al joc tradicional, on proposa diferents construccions amb peces determinades, organitzades en tres nivells diferents. En dos dels nivells es poden girar les peces.

Merlin Bird ID By Cornell Lab

6,3

Mitjançant preguntes i respostes sobre les característiques de les aus, Merlin Bird et permet classificar les aus del territori americà. Ofereix imatges i sons descriptius de l'au classificada.

ArbolApp

8,3

Arbolapp és una aplicació gratuïta adreçada a tots els públics i basada en la investigació científica realitzada pel Reial Jardí Botànic del CSIC. Identifica arbres silvestres de la Península Ibèrica i les Illes Balears. L'app planteja diferents opcions de cerca a partir del nivell i tipologia d'informació que tingui l'usuari

Aves de España

7,3

Aquesta guia ofereix informació rellevant de la vida, el comportament, la distribució i la conservació de les espècies d'aus del territori espanyol. Ofereix també rutes ornitològiques i incorpora vídeos, imatges, àudios, il·lustracions i mapes.

ScratchJr

9,3

Amb Scratch Jr, els nens poden aprendre noves destreses mentre programen les seves històries i jocs interactius. Poden fer que els personatges es moguin, saltin, ballin i altres accions tot programant blocs.

European Large Herbivores

5

Aquesta aplicació és una guia dels grans herbívors europeus amb informació sobre 23 espècies. Proporciona identificació, descripcions i imatges, així com una clau interactiva per identificar les espècies.

Sons dels animals

4,3

Sons dels animals ofereix connexió a més d'un centenar de sons d'animals. Els sons estan organitzats per categories.

CalQ

9

Joc matemàtic per treballar el càlcul mental i el concepte de nombre positiu i negatiu. L'objectiu del joc és combinar una sèrie de caselles per obtenir una xifra concreta.

How It Works: Machines by Geek Kids

7,8

Aplicació que permet interactuar amb els elements de construcció i el funcionament de màquines i vehicles.

Move the Turtle. Programming for kids

7,3

Aplicació per entendre el concepte de programació i aprendre les seves bases fonamentals a partir de la correspondència de les accions del joc amb les línies de codi.

Monster Heart Medic

5,3

Aventura gràfica on el jugador haurà d'ajudar a un monstre a tenir uns hàbits de vida més saludables.

Solar System

8,8

Aplicació interactiva sobre el Sistema Solar i els seus elements i característiques, amb gràfics 3D i opcions de visualització de realitat augmentada.

Tower Math™

7,8

Joc que combina el càlcul amb l'estratègia. El jugador haurà de protegir-se d'una invasió de xifres edificant torres defensives i canons. El nivell de dificultat de les operacions està condicionat pel tipus d'edificació que el jugador necessiti.

Elements 4D by DAQRI

5,5

Elements 4D és una aplicació amb realitat augmentada que permet veure en 4D els diferents elements químics de la taula periòdica muntats en 6 cubs diferents. L'objectiu és veure quins són els elements de diferents cubs que poden formar compostos.

Periodic Table Educalabs

8,8

Taula periòdica interactiva i en 3D amb les característiques de cadascun dels seus elements. L'aplicació també inclou un gràfic 3D amb el model atòmic del element.

El Cuerpo Humano

7,8

Aplicació per comprendre el funcionament dels diferents sistemes i aparells del cos humà. Inclou interactius i zones d'ampliació del contingut visual.

Periodic Table Educalabs

8,8

Taula periòdica interactiva i en 3D amb les característiques de cadascun dels seus elements. L'aplicació també inclou un gràfic 3D amb el model atòmic del element.

GoSkyWatch Planetarium for iPad - the astronomy star guide

8,5

Planetari virtual per iniciar-se en l'observació astronòmica. L'app permet localitzar planetes, estrelles, constel·lacions i galàxies. Localitza la posició de l'usuari.

Exoplanet

8,5

Una aplicació per conèixer els exoplanetes que hi ha identificats. Una gran base de dades amb simulacions d'òrbita i informació dels exoplanetes: situació, dimensions, òrbita.

Rocket Science 101

7,8

Joc desenvolupat per la NASA entorn la tecnologia aeroespacial que estan desenvolupant. L'objectiu del jugador és dissenyar un coet segons un model. S'inclouen descripcions tècniques de cadascun d'aquests models. El joc està dividit en nivells educatius.

DIY Human Body

7,8

Aplicació per als més petits que els ajuda a conèixer el nostre organisme amb explicacions didàctiques i amb experiments i jocs.

Bee-Bot

8,5

Versió virtual del robot Bee-Bot. El nen pren contacte amb el concepte de la programació a través d'un menú icònic que li permetrà moure el robot cap a un punt concret del tauler.

Math Fight

8

Joc de matemàtiques dissenyat per a dos jugadors. L'aplicació divideix la pantalla del dispositiu en dos taulers per enfrontar els usuaris en un concurs de càlcul. Els jugadors competiran entre ells per resoldre correctament les diferents proves.

Anatomy 4D

6,8

Anatomy 4D és una aplicació de realitat augmentada que permet una visualització interactiva del cos humà i dels seus organs. Els seus usuaris hauran d'imprimir els marcadors de RA des del lloc web del desenvolupador per accedir a les funcionalitats de l'aplicació

Plantas por Tinybop

8,5

Descobreix els secrets del regne verd. Explora els biomes del món dins aquest diorama interactiu. Controla les estacions i el clima, provoca incendis i interactua amb animals i plantes. Un entorn digital per a nenes i nenes de 4 a 10 anys.

3D Brain

6,8

Descobreix com funciona cada regió del cervell, què passa quan és danyada i com l'afecta una malaltia mental. Explicacions detallades de cada part del cervell, amb les seves característiques fisiològiques i les seves funcions.

DIY Sun Science

7,5

DIY Sun Science, permet famílies i escoles conèixer tot el que fa referència al sol des de quasevol lloc. Inclou informació en imatges i vídeos així com experiències.

DIY Lake Science

7,3

Aquesta aplicació apropa les famílies i les escoles als entorns lacustres i als ecosistemes d'aigua dolça en general. Podem explorar la vida al fons dels llacs, i veure vídeos i imatges d'ecosistemes d'arreu del món.

DIY Nano

7

App per aprendre les dades més importants sobre nanociència. Podem veure experiències entretingudes amb el pas a pas i vídeos referents al tema.

LikeThat Jardín – Identificación de flores

8,8

Aplicació de cerca visual que permet fer fotografies per identificar flors o obtenir informació relacionada.

LikeThat Garden -Flower Search

8,8

Aplicació de cerca visual que permet fer fotografies per identificar flors o obtenir informació relacionada.

TapQuiz Maps World Edition

6,8

Play TapQuiz™ Maps for an easy and quick way to master geography. Learn the countries of the world through a fun and engaging game! Just tap the answer to each question on the map. Keep track of your progress through the statistics page so that you will always know where you can improve. See how much you can learn in just 10 minutes!

Regions included:
• North America
     • U.S. States
     • Canadian Provinces
• Latin America
     • Mexico and Central America
     • South America
• Europe
• Asia
• Africa
• Middle East
• Australia and Oceania

Visit our website for more details:
http://www.Rolzor.com

Operation Math Code Squad

7,8

Joc multijugador de matemàtiques. Math Squad permet que quatre jugadors treballin junts per resoldre operacions matemàtiques i desactivar dispositius perillosos a contrarellotge.

Smart Geology- Mineral Guide

8,5

Aplicació amb diferents utilitats: identificació d'un mineral, diccionari geològic i fitxa de minerals.

Khan Academy: tú puedes aprender cualquier cosa

7

Khan Academy permet aprendre nocions i conceptes de moltes matèries mitjançant més de 5000 vídeos i 150.000 articles i exercicis interactius amb correcció instantània i ajudes pas a pas. L’aplicació permet descarregar vídeos per veure’ls en local.

Viewer for Khan Academy

7

Videoteca educativa amb més de 4000 entrades. Els usuaris poden trobar petits clips de l'àmbit de la física, la química, l'economia, la història i les humanitats, entre d'altres. Possibilitat de descarregar els clips per visualitzar-los sense connexió.

Ciencia glosario

6,5

Glossari de conceptes relacionats amb la ciència, ordenats alfabèticament, amb definicions enllaçades a la pàgina web de VisonLearning on poden trobar material multimèdia relacionat amb el tema.

FCS Biology Mitosis & Meiosis (Lite)

8

Aplicació adient per repassar conceptes relacionats amb la reproducció de les cèl·lules. Il·lustracions simples i clares acompanyades per una petita explicació. Ofereix una part d'interacció i test, útil per a l'estudi a nivell individual dels alumnes de l'ESO.

Los ácidos inorgánicos, iones y sales

6,3

És una aplicació per comprovar el nivell de coneixement que tenen els alumnes en la formulació inorgànica. Els elements s'han d'escriure en un ordre adequat. Presenta tres nivells diferents de dificultat. per accedir al següent s'ha d'haver superat l'anterior.

Living Lung™ - Lung Viewer

7,5

És una aplicació pràctica per visualitzar l'aparell respiratori, els elements que el formen i localitzar-los. Podem veure a la pissarra digital com respirem, girar o ampliar per veure pulmons i caixa toràcica des de diferents perspectives. També hi ha la possibilitat de canviar el nombre de vegades que es respira per minut, per veure l'efecte que produeix.

Minerales del Mundo

6,8

És una aplicació que presenta en un quadre tots els minerals classificats per famílies. Ofereix també una fitxa de cada mineral amb les característiques més importants.

Insectos comunes

7,8

Iniciació a l'entomologia amb un índex de 20 espècies classificades, fitxes informatives i imatges d'alta resolució. En espanyol i en anglès.

Insectos

7,5

Aplicació amb vídeos i fotografies d'insectes d'arreu del món. També inclou una biblioteca wiki entomològica.

Especies Marinas

7,8

Póster interactiu, desenvolupat per experts en biologia i submarinisme, amb una descripció de més de 70 espècies entre animals vertebrats i invertebrats.

Mineral Identifier

5,3

Aplicació per a estudiants de geologia que permet identificar els minerals a partir de les seves propietats òptiques. L'usuari també pot accedir al registre global d'entrades.

Key: Minerals (Earth Science)

7,3

Aquesta aplicació del terreny de la geologia és un recurs d'aprenentatge dirigit a estudiants. Inclou un glossari amb les característiques dels minerals, activitats i qüestionaris.

El Temps

6,5

El Temps t´ofereix informació meteorològica de Catalunya i Països Catalans acurada i de qualitat amb:- Predicció meteorològica a 7 dies vista i detallada per hores.- Radar de pluges integrat amb Google Maps- Observacions en "temps real" i de les últimes 24 hores a través d´estacions Meteoclimàtic.- Predicció comentada en text a 3 dies vista- Pestanya social amb Tweets de Meteocat i altres fonts- Widgets a la pantalla d´inici per tenir sempre a vista la predicció i temperatura- Widgets a la pantalla d´inici per obrir directament el radar i veure a quanta distància tens la pluja. Podràs obtenir informació de probabilitat pluja, temperatura, sensació de temperatura, vent, pressió, humitat, índex ultravioleta, cota de neu, sortida i posta del sol,
Tota la informació meteorològica de El Temps es basa amb dades obertes de la Generalitat de Catalunya, el Meteocat, l´AEMET i Meteoclimàtic.
Si tens algun problema o suggeriment estaré encantat d´ajudar-te. Envia´m un mail o contacta per alguna de les xarxes socials que trobaràs a la pestanya de Sobre.

WeatherBug - Weather Forecasts & Alerts

7

Aplicació amb informació actualitzada i detallada del temps atmosfèric, amb predicció meteorològica i alertes.

El Tiempo por eltiempo.es

9

L´aplicació d´informació del temps líder a Espanya es renova a Android. Eltiempo.es us ofereix la previsió més fiable per als propers 14 dies a més de 200 000 localitats de tot el món amb un disseny totalment renovat.NOVES FUNCIONALITATS:
- Informeu-vos sobre el temps que fa allà on esteu gràcies a la nova pàgina inicial geo-localitzada amb previsió horària i estil Material Design. Accediu a totes les seccions de l´aplicació més completa sobre el temps a Android des del seu menú lateral. - Consulteu el temps en tot moment amb el giny de disseny renovat que mostrarà la informació meteorològica sense necessitar d´entrar a l´aplicació.- Conegueu el temps que farà al col·legi dels vostres fills, a l´estadi de futbol del vostre equip o planifiqueu les vostres vacances consultant el temps a la platja a la qual anireu.- Pugeu les vostres pròpies fotos relacionades amb el temps utilitzant l´aplicació d´una forma senzilla i uniu-vos a la nostra comunitat de més de 200 000 usuaris de la pàgina web.- Creeu la vostra postal de Eltiempo.es: Personalitzeu les vostres fotos amb informació meteorològica geo-localitzada i compartiu-la amb els vostres amics a les xarxes socials.- Consulteu el temps minut a minut a través de la secció de Twitter a la pròpia aplicació.- Escolteu el pronòstic del temps o activeu els sons associats a la previsió per gaudir d´una experiència més completa.
CARACTERÍSTIQUES:
- Previsió meteorològica detallada hora a hora per als propers dies.- Previsió per als següents 14 dies amb informació sobre pluges, temperatura, sensació tèrmica, vent, núvols i pressió atmosfèrica.- Mapes de predicció de pluges, temperatures, pressió, nuvolositat per a Espanya, Europa, Regne Unit, França i Grècia, així com informació detallada per a les Balears i les Canàries.- Imatges de radar i de satèl·lit per a tot el món.- Informació meteorològica per a costes i mar amb la predicció d´onades, vent i temperatura de l´aigua, a més de mapes de les 12 principals àrees costaneres d´Espanya.- Avisos meteorològics oficials amb alertes sobre onatge, pluges, etc. per a totes les províncies i illes espanyoles.- Informació ampliada sobre 1586 estacions d´esquí de tot el món i previsions de neu per a les estacions d´esquí d´Espanya.- Informació detallada de punts d´interès com aeroports, estadis de futbol, col·legis, places de toros, platges, camps de golf, etc.

El tiempo de AEMET

5,5

Aplicació amb informació actualitzada i detallada del temps atmosfèric local, amb predicció meteorològica i alertes.

The Weather Channel

7,3

Versió per a dispositius mòbils del mitjà de comunicació sobre meteorologia. L'aplicació inclou informació en temps real i contingut multimèdia

WeatherPro Free

6,8

Aplicació amb informació actualitzada i detallada del temps atmosfèric local, amb predicció meteorològica i alertes.

MeteoEarth for iPad

8,8

Aplicació de l'àmbit de la meteorologia en un entorn 3D. Ofereix informació a escala global relativa a les precipitacions, la temperatura, la nuvolositat, el vent o la pressió atmosfèrica.

Tiempo METEO

5,3

Aquesta app permet consultar la predicció meteorològica de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET). Inclou prediccions, mapes de predicció i observació de dades en temps real.

Smart Tools

7,8

Smart Tools és un paquet d'eines virtuals d'utilitat pràctica; mesurador, brúixola, fotòmetre, sonòmetre i conversor d'unitats.

Electric Circuit

4,5

Aplicació bàsica per simular circuits elèctrics i treballar operacions utilitzades en l'estudi de l'electricitat.

Enginyeria Elèctrica

5,8

Aquesta aplicació gratuïta consta de 3 eines útils electricitat, una calculadora, una calculadora elèctrica del circuit elèctric i fórmules elèctriques.Calculadora elèctrica: Vostè és capaç de calcular les mides elèctrics més importants. Es pot calcular l´energia elèctrica, resistència elèctrica, càrrega elèctrica, treballs d´electricitat i del corrent elèctric.
Circuit elèctric: Vostè és capaç de calcular el corrent en circuits paral · lels (total i parcial), el voltatge en circuits en sèrie (total i parcial) i la resistència en paral · lel i circuits en sèrie.
Fórmules elèctriques: Vostè pot veure les fórmules per a l´energia elèctrica, resistència elèctrica, electricitat, corrent de càrrega elèctrica i elèctrica.
Enginyeria Llibres elèctrics: Podeu veure una llista dels millors llibres i comprar-los.
Enginyeria elèctrica E-Llibres: Vostè pot veure una llista dels millors llibres electrònics i comprar-los.
Altres calculadores: També podeu calcular la durada de la bateria, l´energia emmagatzemada en un condensador, la inductància i la capacitància, la tensió de sortida d´un divisor de tensió.
La millor aplicació per a l´escola, la universitat i la feina! Si vostè és un estudiant que ajuda a aprendre.
Nota: Enginyeria elèctrica cobreix una àmplia gamma de sub-camps com l´electrònica, els ordinadors digitals, enginyeria d´energia, telecomunicacions, sistemes de control, enginyeria de radiofreqüència, i processament de senyals.

EasyEngineerPro

5,3

Aplicació de l'àmbit de l'enginyeria per realitzar càculs sobre funcionalitats elèctriques, químiques o mecàniques. Inclou una secció de conversions.

Electrical calculations

6,5

Utilitat per a estudiants i electricistes que permet realitzar diferents càlculs, associacions i conversions. Seccions, caiguda de tensió, intensitat, tensió,...

ElectroDroid

6,8

ElectroDroid és una simple i potent col·lecció d´eines electròniques i referències.Aquesta és una versió gratuïta que inclou anuncis; també pots adquirir la versió PRO del Market per a ajudar al desenvolupador, habilitar noves funcions i desprendre´t del anuncis.La versió inclou:- Valors de resistències (3-6 bandes);- Codi de valors per reistències SMD;- Valors de inductàncies;- Calculador de la llei d´Ohm;- Calculador de reactàncies/ressonàncies;- Divisor de tensió;- Relacions de resistències, valor/sèrie/paral·lel; - Càlcul de la càrrega de condensadors;- Amplificadors Operacionals;- Calculador de resistències per LED;- Calculador del regulador de tensió ajustable LM317;- Càlcul de dissipadors;- Calculador de la vida de bateries;- Eina de disseny d´inductàncies;- Calculador de caigudes de tensió;- Calculador de l´amplada de pistes en PCB;- Calculador de filtres simples;- Calculador del NE555 astable;- Calculador de potència;- Conversor de decibels;- Conversor de freqüències;- Conversor Analògic-Digital;- Pin-out de ports (USB, sèrie, paral·lel, Ethernet, RJ, SCART, DVI, HDMI, S-Video, VGA, VESA, FireWire, Jack, XLR/DMX, RCA, ATX, Molex, EIDE, SATA, PS/2-AT, MIDI, Apple, PDMI, OBD-II, ...);- Recursos (Taula de resistivitats, Taula de condensadors i resistències normalitzats, Marcatges en condensadors, Mides de AWG i SWG, Taula d´ampacitats, Símbols i abreviacions, Simbologia en circuits, Prefixos en unitats del SI, Informació de bateries, Portes lògiques, informació de la família del 7400, Codi ASCII, llistat de bateries, CI 78xx, pin-out de xips, informació d´interruptors, taula de decibels, PIC ICSP/AVR ISP, encapsulats SMD, freqüències de radio);... i més per venir!
L´aplicació també pot usar pluguins per a augmentar la seva funcionalitat (p.ex: base de dades de PICs i microcontroladors AVR, simuladors, buscadors de referències).
Si t´agrada el programa, si us plau, puntua´l, i compra la versió complerta per a ajudar al seu desenvolupament. Enllaç a la versió PRO:https://play.google.com/store/apps/details?id=it.android.demi.elettronica.pro
Per FAQ i historial complert, visiti http://electrodroid.it

iComponent

6,8

Aplicació dirigida a aficionats i estudiants d'electrònica. L'objectiu de l'app és ajudar en l'organització de components electrònics per a una fàcil identificació.

Twothirtyvolts - Electricity Quizzes and Revision Notes

7

Qüestionaris i notes de treball per a estudiants d'electrònica. L'aplicació també inclou una col·lecció de vídeos. S'inclouen temes com seguretat, transformadors, generadors, la llei d'Ohm,..

Bike Gear Calculator

8

Aplicació que permet simular el rendiment d'una bicicleta a partir de les configuracions de que vulgui introduir l'usuari.

ACcircuits1

5,8

Aplicació que mostra com s'apliquen tècniques d'anàlisi de circuits com KCL, KVL. Permet veure tota la casuística que es pot donar per fer càlculs de les diferents magnituds del circuits elèctrics.

Diccionario de la RAE

5,8

DRAE és l'aplicació oficial que la Reial Academia Espanyola posa a disposició de l'usuari per accedir al Diccionari de la llengua espanyola.

Mr Mouse

9

Joc dirigit a nens d'entre 4 i 8 anys per treballar l'ortografia i l'aprenentatge de nou vocabulari. Mr. Mouse està disponible en espanyol, anglès, francès, alemany, italià i portugués

Máquinas simples por Tinybop

9

App d'enginyeria bàsica que permet que els nens experimentin amb màquines simples i la seva relació amb la física.

Casas por Tinybop

9,3

Aplicació per explorar diferents tipologies de vivenda. L'usuari pot fer una lliure exploració i interactuar amb els diferents elements animats.

La Tierra por Tinybop

9,3

Aplicació per investigar les forces geològiques del planeta Terra. Permet treballar les plaques tectòniques, la meteorització, l'erosió i la deposició.

Experiències publicades per Anna Piñero Prat

  

Llistes creades per Anna Piñero Prat