Profile image
Universidad Abat Oliba CEU Futur Docent
ESPECIALITAT

Llengua anglesa

INTERES PRINCIPAL

Idiomes

Matèries d'especialització

Interessos generals

La meva bio

Angela encara no ha omplert la seva experiència

Valoracions associades a Angela Macchetti

  

Popplet

8

Aplicació que permet organitzar idees de forma gràfica per crear mapes conceptuals. El contingut té diferents opcions d'exportació.

Kahoot!

9,8

Controlador per participar als jocs de Kahoot, una plataforma d'aprenentatge basada en jocs de preguntes i respostes. Kahoot permet que tant docents com alumnes investiguin, creïn, col·laborin i comparteixin coneixement a través d'un procés de gamificació.

Pinterest

8,5

Pinterest permet crear col·leccions d'imatges de tot tipus, tant imatges pròpies com trobades al web o a altres col·leccions de Pinterest que podem organitzar en "Boards"

Aprende la Hora

7,8

Aplicació per ensenyar a verbalitzar i reconèixer les hores. Aprende la Hora inclou contes, explicacions sobre el funcionament del rellotge, animacions i efectes de so. El nen també té la possibilitat de construir el seu propi rellotge.

YouTube Kids

8,8

YouTube Kids és una aplicació de YouTube per nens, de manera que fa més senzilla i més segura la navegació per la xarxa i la visualització de vídeos pels més petits. Aquesta aplicació disposa a més a més de control parental.

Little Alchemy

7,8

Joc d'exploració sobre química que permet trobar elements i objectes a partir de la combinació dels quatre elements bàsics (terra, aigua, foc i aire)

Spreaker Studio

9,3

Aplicació per enregistrar, emetre i produïr podcasts des del dispositiu mòbil. Spreaker Studio és un estudi de gravació portàtil amb les funcionalitats necessàries per crear una emisora de ràdio a l'escola

Experiències publicades per Angela Macchetti

  

Llistes creades per Angela Macchetti