Profile image
SEGUEIX
NIVELL EDUCATIU

Educació primària

ESPECIALITAT

TIC (Informàtica)

INTERES PRINCIPAL

Edició de vídeo

Matèries d'especialització

Educació visual i plàstica TIC (Informàtica) Educació artística: visual i plàstica Tutoria Comunicació i llenguatge

Nivells educatius

Educació secundària obligatòria Batxillerat

Interessos generals

Fotografia
Viatges
Música (edició)
Realitat virtual
Ràdio i TV (producció)
Edició d’imatge
Disseny
Xarxes socials

La meva bio

He treballat 10 anys a l'educació infantil, primària, secundària i ara, des de fa tres cursos, estic al CRP del Garraf fent tasques diverses, molt centrades en les TAC. Vaig estudiar E.Infantil, Psicopedagogia i tinc la llicènciatura de Comunicació Audiovisual.

Valoracions associades a Ana Belén Colén Ráfales

  

Videoky Video App

9,5

Editor de vídeo per fer produccions de diferent tipologia (videotutorials, promos, reportatges, presentacions, ...) des del dispositiu mòbil.

Vont - Text on Videos

9,3

Aplicació per integrar títols i crèdits als vídeos. Vont presenta múltiples opcions de format de text (estil, color, efectes, orientació,...). El clip es pot exportar, emmagatzemar i compartir.

WeTransfer

10

Aplicació per compartir fotografies i vídeo a través d'un enllaç que s'envia al correu electrònic. WeTransfer permet compartir-ho gratuïtament fins a 10GB

Quik - Editor de video de GoPro para fotos y clips

10

Editor per crear clips a partir d'imatges, vídeo i pistes d'àudio. L'usuari pot personalitzar el format de presentació canviant la font, els filtres i la capa gràfica. La versió de pagament permet enregistrar la producció

ThingLink

10

Editor de pósters digitals que permet enriquir les imatges amb notes, enllaços o clips de vídeo. ThingLink permet compartir el contingut a les xarxes socials

Padlet

8,5

Padlet és un espai col·laboratiu i creatiu on podem compartir arxius, prendre notes, penjar notícies i crear llistes.

Periscope

9

Periscope permet retransmetre vídeo en directe des del dispositiu mòbil. Possibilitat de compartir les retransmissions en directe des de Twitter. Els usuaris poden configurar el seu stream, per tal que el visualitzin persones específiques

Meerkat

8,3

Aplicació per emetre vídeo en directe des del dispositiu mòbil. Els usuaris de Meerkat reben la notificació de les emissions en directe. És necessari registrar amb usuari de Twitter o Facebook per començar a emetre en directe.

YouLapse – Create hyper cool timelapse videos from your photos

9

App que permet realitzar vídeos a partir de fotografies i efectes time-lapse. Es pot incorporar pista de so i crèdits. Possibilitat de compartir les produccions a través de canals social media.

iPhocus - Manual camcorder - Focus, Exposure, ISO and White Balance controls for your videos like in a DSLR

8,8

Aplicació que permet tenir accés a controls de configuració manuals per enregistrar vídeo amb la càmer del dispositiu. iPhocus permet enfocar, corregir l'exposició, definir FPS, canviar ISO, controlar el color de les imatges, etc.

Experiències publicades per Ana Belén Colén Ráfales

  

Llistes creades per Ana Belén Colén Ráfales