Profile image
Vedruna Immaculada
NIVELL EDUCATIU

Educació primària

ESPECIALITAT

Educació artística: música i dansa

INTERES PRINCIPAL

Robòtica

Matèries d'especialització

Música TIC (Informàtica) Educació artística: música i dansa

Nivells educatius

Educació primària

Interessos generals

Salut i forma física
Música (edició)
Robòtica
Ràdio i TV (producció)

La meva bio

Alexis encara no ha omplert la seva experiència

Valoracions associades a Alexis Constans

  

QuizUp

9

QuizUp és un joc de preguntes i respostes online i multijugador amb una àmplia comunitat d'usuaris. L'aplicació té un banc amb més de 100.000 preguntes, repartides entre uns 200 temes de diversa tipologia (literatura infantil, Bollywood, gramàtica, Jocs Olímpics, dinosaures,...). L'usuari pot jugar online amb els seus contactes o qualsevol membre de la comunitat.

Sketch-a-Song Kids

5,8

App per fer composicions musicals amb patrons musicals i amb 40 instruments diferents. Utilitza els colors per crear la música, expressar la creativitat i aprendre els fonaments de la composició musical.

Aprendre els colors

6,8

Learning colors for kids és un joc senzill, pensat per als usuaris més petits, que té l'objectiu d'identificar els colors i aprendre el seu nom. El joc presenta la possibilitat de configurar l'àudio en diferents idiomes.

TinyTap, Make & Play Fun Apps!

8,5

Tiny Tap és una aplicació que ens permet fer els nostres jocs i combinar imatges pròpies o de l'usuari, fotografia, texts i enganxines predissenyades i transformar-ho tot en activitats interactives.

El Món d'en Teo

9,3

Joc infantil en el qual el nen ha d'avançar per diferents escenaris mentre en Teo, protagonista d'aquesta aventura, va proposant l'ús de jocs per aprendre nou vocabulari, activitats per treballar operacions de càlcul, eines plàstiques virtuals i videojocs per consolidar hàbits d'higiene, alimentació i autonomia. L'aplicació també disposa d'una opció de control parental amb registre de temps i guies educatives.

Google Classroom

8,3

Entorn de comunicació dissenyat per a la gestió i organització del grup-classe. Tant docents com estudiants poden fer el seguiment del procés de treball. L'accés està disponible per a qualsevol usuari de Google Apps per a educació.

¡Vamos a la Ópera! El mayor espectáculo del mundo

9

¡Vamos a la Ópera! apropa els nens al món del Bel canto. Ens porta a una visita per les parts més importants de l'Òpera: cantants, figurants, escenari, orquestra... Una manera interactiva de conèixer millor aquest art.

The Foos: Code for an Hour 5+

9,5

The Foos és un joc per aprendre els principis bàsics de la programació, dirigit a nens més grans de cinc anys. Aquesta aplicació té l'objectiu d'ensenyar la lògica de la programació real a través del joc

ClassDojo

9,8

Aplicació dirigida a la gestió d'un grup d'alumnes dins d'un entorn educatiu. Els professors poden utilitzar aquesta app per donar als seus alumnes reforç de comportaments positius i advertir sobre els aspectes a millorar mitjançant icones representatives. L'administrador disposa de diferents opcions per personalitzar l'entorn.

Math Vs Zombies Free

8,8

Joc de càlcul ambientat en un món de zombies. Les respostes correctes ens permetran convertir aquests éssers en persones no infectades.

Rhythm Teacher: Music beats

8

App per practicar les figures rítmiques picant sobre la pantalla del mòbil o el tablet. Presenta diferents nivells de dificultat que cal anar desbloquejant. A cada nivell s'afegeix una nova figura rítmica o la combinació amb una altra.

Metronome Beats

7

Un metrònom interactiu dissenyat per a marcar el ritme. El podem utilitzar tant per a música com per activitats físiques.

Guitar Tuner Free - GuitarTuna

9,5

Guitar Tuner és un afinador virtual d'instruments de corda (guitarra, baix ukelele, banjo, violí,...). El seu usuari té a l'abast més de 100 tipus d'afinació diferents. Apte per a principiants.

Yousician Learn Piano & Guitar

9,8

Aplicació per aprendre a tocar instruments reals com el piano, la guitarra o l'ukelele. Mitjançant un test inicial el sistema detecta el nivell i fa una proposta d'exercicis per la millora de la teva interpretació. Les lliçons s'inicien amb un vídeo introductori i compten amb uns quants exercicis per nivell que són valorats amb un sistema de puntuació, que en cas de ser positiu, desbloqueja el següent exercici. Existeix una versió de pagament que compta amb un repertori molt més ampli de cançons

Classcraft

9,3

Joc de rol que permet gamificar el procés d'ensenyament-aprenentatge i convertir-lo en una aventura. Classcraft està dissenyat especialment per treballar-lo en un context educatiu i pot adaptar-se a qualsevol curriculum.

Vocalist Lite

8,3

Joc per treballar l'entonació i afinació a partir d'uns exercicis de seguiment de veu, cançons i un joc de cant. Vocalist List també incorpora un afinador i un tutorial amb conceptes bàsics.

Learn to Sing - Sing Sharp

8,8

Joc per millorar l'afinació i aprendre a cantar. Learn to sing permet fer exercicis de vocalització i afinació, seguir un programa formatiu o cantar cançons seguint la pauta de la melodia. La pantalla mostra les variacions de to. El sistema dóna punts a l'usuari segons la correspondència amb l'afinació.

The Voice: On Stage

7,5

Aplicació oficial del concurs televisiu "The Voice" en format de karaoke gamificat. L'usuari pot interpretar diferents temes musicals i enregistrar videos afegint efectes especials.

Soundtrap - Make Music Online

9,5

Editor de música en línia que permet enregistrar entrades externes (instruments, dispositius de so o microfons) o utilizar els instruments virtuals de l'aplicació.

Experiències publicades per Alexis Constans

  

Llistes creades per Alexis Constans