Profile image
Institut Vil·la Romana
NIVELL EDUCATIU

Educació secundària obligatòria

ESPECIALITAT

Tecnologia

INTERES PRINCIPAL

Aplicacions col·laboratives

Matèries d'especialització

Diverses matèries

Nivells educatius

Batxillerat

Interessos generals

La meva bio

Alba encara no ha omplert la seva experiència

Valoracions associades a Alba Mas Garolera

  

Layar - Augmented Reality

7,8

Aplicació per visualitzar imatges amb realitat augmentada associada. Layar ens permet escanejar imatges amb capes de contingut relacionades per tenir una experiència de realitat augmentada a través del dispositiu mòbil.

iMLS HD

5,5

Biblioteca virtual. Permet gestionar préstecs, entrades i sortides de llibres tan a l'escola com a casa teva. A més permet saber el % d'estudiants que han demanat un llibre. Estadística per gènere; llibres no retornats, llibres més demanats.

Blippar

8,5

Blippar permet afegir contingut o amagar informació en realitat augmentada darrera de qualsevol forma física, ja sigui paper, fotografia, imatge virtual, forma física... Permet registrar l'alumnat al mateix compte de l'aplicació i crear grups per assignar tasques

Scanbot

7,8

Aplicació per escanejar documents amb la càmera i exportar-los a .jpg o .pdf. Scanbot permet compartir l'arxiu a través de diferents plataformes.

AnkiMobile Flashcards

8,8

Aplicació per crear flashcards i agrupar les targetes per temes. Té diferents opcions de configuració que permeten que l'usuari personalitzi el contingut de l'app. Versió open-source, gratutïta i multiplataforma per a ordinadors a Anki. http://ankisrs.net/

AnkiDroid fitxes p. memoritzar

8

Aplicació per crear flashcards i agrupar les targetes per temes. Té diferents opcions de configuració que permeten que l'usuari personalitzi el contingut de l'app. Versió open-source, gratuïta i multiplataforma per a ordinadors a Anki. http://ankisrs.net/

Educreations Interactive Whiteboard

8,3

App que converteix el dispositiu mòbil en un recurs per crear presentacions interactives i tutorials. Aquests recursos audiovisuals es poden compartir fàcilment amb els alumnes.

Lensoo Create

7,5

Aplicació que converteix la tauleta en una pissarra virtual; l'usuari pot enregistrar l'explicació que realitza en pantalla amb l'exposició oral corresponent. Possibilitat d'exportar la producció a xarxes socials.

Khan Academy: tú puedes aprender cualquier cosa

8,8

Khan Academy permet aprendre nocions i conceptes de moltes matèries mitjançant més de 5000 vídeos i 150.000 articles i exercicis interactius amb correcció instantània i ajudes pas a pas. L’aplicació permet descarregar vídeos per veure’ls en local.

Poems By Heart from Penguin Classics

7,3

Aprendre diferents poemes d'autors importants d'una manera divertida. Memoritzant o sense fer-ho, de mica en mica, fent jocs com omplint buits... s'aprenen parts d'un poema o escrit.

Today’s Document

8

Arxius històrics (documents i imatge) de la Història d'Amèrica. Un bon suport pels estudiants universitaris així com a suport per donar cultura a les classes d'anglès de batxillerat. En aquesta aplicació hi pots trobar, arxius, documents, fotografies, tractats, biografies... de personatges reveladors que van formar part del a història d'Amèrica dia per dia.

Socrative Teacher

9

App per avaluar al moment si s'han entès continguts de la matèria que impartim. Cal registrar -se com a centre i com a professor/a. Es genera un codi de referència que es dóna perquè entrin a Socrative Students. Les tasques i activitats que duen a terme els alumnes es registren a l'espai del professor.

Socrative Student

9

Aquesta aplicació funciona amb Socrative Teacher. Socrative Student és l'aplicació que l'alumnat necessita tenir instal·lada al seu dispositiu mòbil per contestar les preguntes programades pel docent. L'estudiant hi tindrà accés mitjançant un codi de classe.

Best ISS Interactive Edutainment 3D

9

Model interactiu 3D de de l'estació especial ISS en la seva òrbita al voltant de la terra. Introdueix visió de 360º i molta informació de cada part de l'estació espacial. Hi ha una secció de fotos i vídeos que inclouen material autèntic d'operacions reals a l'estació.

Memory CODEC

7

App per exercitar la memòria. Cal recordar una sèrie de números que apareixen a la pantalla. Molt bon exercici diari per exercitar la memorització.

Just Science

9,5

Video del mapa mundi del canvi climàtic al món any per any des del 1800 fins al 2009. Es pot veure el canvi de temperatura any rera any i a quins continents afecta més. També pot parar el vídeo en qualsevol moment i podem entrar per dates que ens interessin.

Protractor 1st

8,5

Porta angles digital. Mesurador d'angles en graus i radiants. Mostra una pantalla a l'esquerra on surt el valor tant en graus com en radiants.

Galaxy Creator Free - Discover the Universe

7,8

Amb Galaxy Creator Free podrem crear galàxies on col·locarem estrelles tocant la pantalla amb els nostres dits.

Glogster - Multimedia Posters

9,5

Editor de pósters i cartells en el qual l'usuari pot fer una personalització global de la seva composició. Glogster permet canviar la tipografia, les imatges, els fonts, així com la mida i el color de tots els elements.

Fyuse - Fotos 3D

8,5

Aplicació de fotografia 3D. És tan senzill com fer un petit vídeo donant mitja volta a un objecte i t'ho converteix en una imatge 3D. On li pots donar la volta i mirar-ho en els seus diferents angles.

TED

8,3

App oficial de la plataforma TED on podem trobar xerrades en vídeo de professionals destacats, personatges inspiradors, experts, líders,.. Possibilitat d'integrar subtítols en més de 90 idiomes. L'usuari de l'aplicació té diferents opcions per organitzar el contingut.

Nuclear

9,8

Nuclear és una aplicació que permet modelar un àtom de manera molt intuïtiva manipulant els neutrons, protons i electrons. L'objectiu didàctic de l'aplicació és donar estabilitat als elements de la taula periòdica.

NukeBlast - Explosió nuclear

8,3

Vols coneixer l´efecte d´una explosió nuclear a la teva ciutat natal? Aquesta aplicació mostra quant dany podria causar un atac nuclear. Mostra el nivell de destrucció i la zona afectada que es produiria si la bomba fos detonada a nivell del sòl. Aquesta calculadora dels efectes causats per armes nuclears projecta els diferents tipus de dany en un mapa per visualitzar fàcilment la zona afectada. També es pot triar qualsevol destinació al món (buscant per país o ciutat, o bé arrossegant el marcador en el mapa), triar d´una llista les bombes nuclears conegudes (reals i amb significat històric) i a continuació simular els efectes. Arrossegant el marcador sobre el mapa permet canviar dinàmicament la ubicació del centre de la detonació.
Quan una bomba nuclear detona, s´alliberen diferents tipus d´energia. Per exemple, l´ona expansiva, la radiació nuclear directa i la radiació tèrmica. L´area afectada de tots aquests tipus d´energia es mostren sobre el mapa de l´aplicació.
En un escenari real, l´area danyada causada per les explosions nuclears pot variar enormement afectada per una multitud de factors. Aquests factors inclouen el rendiment de l´arma (kilotons o megatons), el tipus de combustible nuclear usat, el disseny del dispositiu, altura de l´explosió (aèria o de superfície), la geografia o el temps. Aquesta aplicació no assumeix aquests factors, però mostra la magnitud de la destrucció que les armes nuclears poden causar.

Experiències publicades per Alba Mas Garolera

  

Llistes creades per Alba Mas Garolera