Profile image
Regina Carmeli Barcelona
SEGUEIX
NIVELL EDUCATIU

Educació secundària obligatòria

ESPECIALITAT

Diverses matèries

INTERES PRINCIPAL

Robòtica

Matèries d'especialització

Nivells educatius

Interessos generals

Fotografia
Programació
Zoologia

La meva bio

Josep encara no ha omplert la seva experiència

Valoracions associades a Josep López Arenas

  

Wikiloc Navegació Outdoor GPS

8,5

Wikiloc App - Ara amb mapes topogràfics offline! Gaudeix de mapes offline de tot el món de forma gratuita per utilitzar-los sense connexió de dades
Crea les teves excursions i comparteix-les amb els teus amics a les xarxes socials. Grava les teves rutes a l´aire lliure sobre un mapa, fes fotos al llarg de la ruta i puja-ho tot directament a Wikiloc des del teu Android.
Descobreix milions de rutes per a realitzar a l’aire lliure, fins i tot en els llocs més recòndits del planeta. Pots escollir entre córrer, senderisme, ciclisme, bicicleta de muntanya, caiac i fins a 45 activitats diferents disponibles.
Vols més? Transforma el teu mòbil en un navegador GPS! Per una petita quota pots fer servir el teu móbil per a que et guii per qualsevol ruta com si fos un navegador GPS amb indicador de rumb i alertes sonores per avisar-te si et separes de la ruta.
Ara qui tú decideixis podrà veure on et trobes mentre realitzes una ruta
Entra a formar part de la comunitat de Wikiloc.com on podràs conèixer a més de un milió i mig d’entusiastes de l’esport, viatgers i amants de la natura que compartim les nostres experiències a través d’itineraris GPS.
T’esperem a http://ca.wikiloc.com!

Bosch VR

7,8

Viatge virtual a El jardí de les delícies, l'obra més destacada del pintor neerlandès Hieronymus Bosch, sovint anomenat el Bosco.

Polinizapp

7

Polinizapp es un lloc educatiu ofert per el Real Jardí Botànic de Madrid i l’IMEDEA (Institut Mediterrani d’Estudis Avançats) i finançat per el FECYT. El joc simula el procés de pol·linització de les flors a la natura. El jugador es converteix en un insecte pol·linitzador que té dos objectius: aconseguir vides i acumular punts. Les vides es produeixen per contactes amb les flors, ja que aquestes tenen pol·len i nèctar com aliment. Les vides es converteixen en temps de lloc. Els punts s’obtenen tan sols per contacte amb les flors pertanyents a les seves “especies diana”. Per generar un punt, l’insecte ha de contactar un mínim de dues flors diana de la mateixa espècie. Al final del joc, aquests punts es convertiran en llavors, ja que s’haurà produït la fecundació dels gàmets de la planta.El jugador pot escollir entre diferents escenaris de lloc, en els quals tindrà diferent disponibilitat d’aliment i diferents perills que ha de solventar. Aquests perills poden debilitar-lo, e inclús produir la mort i el final de la partida. La pol·linització a la natura funciona d’aquesta forma. Es, generalment un “intercanvi de favors” entre el món animal i el vegetal, “tu em dones aliment, i jo t’ajudaré a reproduir-te”. Però en aquest procés, els seus protagonistes es veuen sotmesos a diferents perills.
Juga, gaudeix i aprèn sobre la pol·linització, un procés vital per a la biodiversitat vegetal del nostre planeta i per a la nostra supervivència.

Padlet

8,8

Padlet és un mur interactiu que permet a l'usuari agregar contingut textual i audiovisual. Les creacions es poden compartir amb els altres usuaris i exportar a diferents formats

WallaMe - Augmented Reality

7

Hide messages in the real world using augmented reality.Leave a message on the wall, or somewhere in a real place, that can be seen only by those you want. It´s a funny way to hide private messages in public places.
Take a picture of a wall near you, add pictures or freehand sketches and share your creation with your friends. Your augmented reality wall can then be viewed by your friends when they are in the location where you created it. You can also make your wall public, so everyone passing by the physical location can use the WallaMe unique viewer to see your augmented reality Wall. 
WallaMe makes creating your own virtual reality easy - be creative with beautiful stencils, freehand drawing tools, geolocation and image sharing features. 
Enjoy the live image stream of public walls being created worldwide within the WallaMe app. WallaMe includes:
- Augmented reality - Geo-location - Beautiful stickers - Drawing and painting tools- Sharing features - Image streaming - Hearts and comments- Photo camera
You can also add your own pictures and stickers to compose beautiful digital drawings.
WallaMe is your best choice for sharing augmented reality messages with your friends, capturing images with the camera and creating augmented reality drawings.
***
No banner ads or in-app purchases. All features are available for free.
***
We hope you really enjoy our work! Please remember to pay attention to your sharing settings - with your friends or with the public - we don’t want you to share anything you may regret!Amagar els missatges en el món real utilitzant la realitat augmentada.Deixa un missatge al mur, o en algun lloc en un lloc real, que pot ser vist només per aquells que desitja. És una manera divertida per ocultar missatges privats en llocs públics.
Prengui una fotografia d´una paret a prop seu, afegir imatges o esbossos a mà alçada i compartir la seva creació amb els amics.La seva paret de la realitat augmentada pot ser vist pels seus amics quan són al lloc en el qual el va crear. També pot fer que el seu públic a la paret, de manera que tots els que passen pel lloc físic pot utilitzar el visor única WallaMe per veure el teu mur de realitat augmentada.
WallaMe fa que la creació de la seva pròpia realitat virtual fàcil - sigui creatiu amb belles plantilles, eines de dibuix a mà alçada, geolocalització i les característiques d´intercanvi d´imatges.
Gaudir del corrent d´imatge en directe de les parets públiques que s´està creant a tot el món dins de l´aplicació WallaMe.
WallaMe inclou:
- Realitat augmentada- Geo-localització- Adhesius bonics- Eines de dibuix i pintura- Participació en les característiques- Transmissió d´Imatge- Cors i comentaris- Cambra de la foto
També pot afegir les seves pròpies fotos i adhesius per a compondre bells dibuixos digitals.
WallaMe és el millor per a l´intercanvi de missatges de realitat augmentada amb els amics, la captura d´imatges amb la càmera i crear plans de realitat augmentada.
***
No hi ha anuncis de pancarta o compres en l´aplicació. Totes les funcions estan disponibles de forma gratuïta.
***
Esperem que vostè realment gaudir del nostre treball! Si us plau, recordeu que prestar atenció a la configuració per compartir - amb els teus amics o amb el públic - no volem que comparteixi tot el que pot lamentar!

Science Journal

8,5

Science Journal és una eina per fer experiments científics amb el teu telèfon intel·ligent. Pots fer servir els sensors del telèfon o connectar-te a sensors externs per dur a terme experiments en el teu entorn. Organitza les teves idees en projectes, fes prediccions, pren notes i recopila dades mitjançant diverses proves i, a continuació, anota´n i explora´n els resultats. És el quadern de laboratori que sempre tens a mà.Descobreix idees sobre activitats que pots fer amb l´aplicació en aquest enllaç: https://makingscience.withgoogle.com/science-journal/activitiesMés informació sobre Making Science: https://makingscience.withgoogle.comAssistència: https://productforums.google.com/forum/#!forum/sciencejournal

Experiències publicades per Josep López Arenas

  

Llistes creades per Josep López Arenas