Profile image
Escola Puig de les Cadiretes Llagostera
SEGUEIX
NIVELL EDUCATIU

Educació primària

ESPECIALITAT

Diverses matèries

INTERES PRINCIPAL

Robòtica

Matèries d'especialització

Nivells educatius

Educació primària

Interessos generals

Programació
Intel·ligències Múltiples
Aplicacions col·laboratives
Educació infantil
Contes
Expressió oral
Literatura
Càlcul matemàtic

La meva bio

Mestra de Primària. La darrera dècada, a Cicle Inicial. Investigant com utilitzar la robòtica educativa com a eina al servei de l'aprenentatge i no com a "bolet" de dubtosa funcionalitat. Buscant la manera d'innovar a través, a banda d'altres, de les noves tecnologies. Especialitzant-me en atenció a infants amb Altes Capacitats.

Valoracions associades a Eulàlia Canet

  

Blockly for Dash & Dot robots

8,3

Aplicació per a programar els robots Dash i Dot amb Blockly. És un programa que funciona per blocs d'ordres. Aquestes, poden ser de desplaçament, moviment del cap, llums, sons i ús de variables. El programa proposa una sèrie de reptes a mode de tutorial i permet crear-ne de nous.

El Món d'en Teo

9,3

Joc infantil en el qual el nen ha d'avançar per diferents escenaris mentre en Teo, protagonista d'aquesta aventura, va proposant l'ús de jocs per aprendre nou vocabulari, activitats per treballar operacions de càlcul, eines plàstiques virtuals i videojocs per consolidar hàbits d'higiene, alimentació i autonomia. L'aplicació també disposa d'una opció de control parental amb registre de temps i guies educatives.

Sprinkle Islands Free

8,5

Sprinkle Islands és un joc d'estratègia on el jugador ha de conduir i dirigir un vehicle de fusta amb una grua articulada, per apagar petits incendis que anirà trobant en els diferents nivells de dificultat. La versió gratuïta està limitada a uns escenaris i nivells de joc concrets.

The Counting Kingdom

9,5

Joc d'estratègia on el jugador haurà de practicar les combinacions numèriques i la suma per superar els atacs dels monstres.

Animal First Grade Math Games

9,3

Joc de l'àmbit de les matemàtiques per treballar el concepte de numeració, la representació gràfica, la suma o la resta. Part dels nivells del joc són de pagament.

Solar System

9,5

Aplicació interactiva sobre el Sistema Solar i els seus elements i característiques, amb gràfics 3D i opcions de visualització de realitat augmentada.

Lightbot One Hour Coding

8,8

Lightbot One Hour Coding és un joc de programació que utilitza la mecànica lúdica arrelada als conceptes de programació. Permet als jugadors obtenir els coneixements bàsics sobre codificació: seqüenciació, procediments... cal guiar un robot per tal que faci una sèrie de tasques assignades.

Arloon Anatomy

9,8

Aplicació d'anatomia humana que aprofita la tecnologia de la realitat augmentada per visualitzar els diferents sistemes del cos humà.

Classroom Organizer

7,8

Aplicació per gestionar el préstec d'una biblioteca d'aula. És necessari registrar-se a través de l'espai web Classroom Organizer.

Pettson's Inventions

8

Ajuda Pettson a construir invents. Arrossega les peces a l'espai de treball i crea artil·lugis originals!

Thinkrolls

7,8

Joc de raonament en el qual l'usuari ha de resoldre uns trencaclosques físics i de plataformes per poder seguir un recorregut.

Arloon Mental Math

8,5

Aplicació matemàtica per a l'exercitació del càlcul mental dirigida als més petits. Els continguts estan estructurats a partir de nivells de dificultat que es van obrint a partir de la progressió dels usuaris.

Montessori Math City

9,3

Aplicació dirigida a l'aprenentatge del sistema decimal i a la numeració fins a 1000. El joc està estructurat per un nivells de dificultat que es van obrint, a mida que el nen resol els problemes.

Run Marco!

7

Joc d'introducció a la programació dirigit a nens. A partir d'instruccions visuals, el jugador haurà de guiar el recorregut d'un personatge per diferents escenaris.

ScratchJr

8,8

Amb Scratch Jr, els nens poden aprendre noves destreses mentre programen les seves històries i jocs interactius. Poden fer que els personatges es moguin, saltin, ballin i altres accions tot programant blocs.

The Foos: Code for an Hour 5+

9

The Foos és un joc per aprendre els principis bàsics de la programació, dirigit a nens més grans de cinc anys. Aquesta aplicació té l'objectiu d'ensenyar la lògica de la programació real a través del joc

Plickers

7,5

Aplicació per crear qüestionaris dirigida a docents. Els usuaris hi participen a través d'unes targetes amb un codi QR. Les respostes s'emmagatzemen automàticament.

Code Karts Pre-coding for kids

9,3

Joc per treballar la programació amb nens a partir de 4 anys. L'objectiu d'aquest joc és recorrer un circuit de curses fent ús d'instruccions direccionals.

Toontastic 3D

8,8

Toontastic 3D és una aplicació de Google que permet dissenyar i crear històries animades a partir de la combinació d'escenaris i personatges. Enregistra àudio i produeix un clip de vídeo

Incredibox

8,5

Incredivox ens permet convertir-nos en directors d'orquestra d'un grup de human beatbox. Podem crear música tot arrossegant icones d'instruments sobre els personatges

Aniscience

7,5

Llibre interactiu que presenta un recorregut per diferents espais del sotabosc per descobrir la seva flora i fauna.

Pet Bingo by Duck Duck Moose

8,5

Bingo per treballar i jugar amb les operacions aritmètiques bàsiques (suma, resta, multiplicació i divisió).

Fiete Math - Numbers for Kids

8,5

Joc de matemàtiques per als més petits per treballar la composició i descomposició de nombres.

Lumberjack River Exit

7,3

Joc de lògica per treballar l'orientació espacial, estructurat en un centenar de nivells de dificultat gradual.

klocki

6,8

Puzzle per treballar l'orientació espacial en el qual el jugador haurà de connectar diferents tipus de línies. Joc estructurat en diferents nivellls.

La Tierra por Tinybop

9,5

Aplicació per investigar les forces geològiques del planeta Terra. Permet treballar les plaques tectòniques, la meteorització, l'erosió i la deposició.

Mamíferos por Tinybop

9,3

Aplicació interactiva per als més petits per explorar l'anatomia d'un mamífer; els nens poden aprendre i jugar dins d'un tigre, una ratapinyada, un cangur, un elefant i un mandrós.

El Cuerpo Humano

9,3

Aplicació per comprendre el funcionament dels diferents sistemes i aparells del cos humà. Inclou interactius i zones d'ampliació del contingut visual.

El Sistema Solar por Tinybop

6,5

Àlbum il·lustrat interactiu per descobrir, explorar i aprendre diferents elements del Sistema Solar.

El Tiempo por Tinybop

9,8

App interactiva per aprendre el comportament de diferents fenòmens meteorològics i descobrir les característiques de la climatologia extrema

Casas por Tinybop

9

Aplicació per explorar diferents tipologies de vivenda. L'usuari pot fer una lliure exploració i interactuar amb els diferents elements animats.

Rascacielos por Tinybop

8,5

Joc per entendre els principis bàsics de l'arquitectura a partir d'activitats d'exploració i construcció.

Máquinas simples por Tinybop

8,8

App d'enginyeria bàsica que permet que els nens experimentin amb màquines simples i la seva relació amb la física.

The Earth by Tinybop

9,5

Aplicació per investigar les forces geològiques del planeta Terra. Permet treballar les plaques tectòniques, la meteorització, l'erosió i la deposició.

Skyscrapers by Tinybop

8,5

Joc per entendre els principis bàsics de l'arquitectura a partir d'activitats d'exploració i construcció.

Weather by Tinybop

9,8

App interactiva per aprendre el comportament de diferents fenòmens meteorològics i descobrir les característiques de la climatologia extrema

Simple Machines by Tinybop

8,8

App d'enginyeria bàsica que permet que els nens experimentin amb màquines simples i la seva relació amb la física.

Homes by Tinybop

9

Aplicació per explorar diferents tipologies de vivenda. L'usuari pot fer una lliure exploració i interactuar amb els diferents elements animats.

Swift Playgrounds

9,5

Curs de programació en Swift, el llenguatge desenvolupat per Apple, basat en jocs, reptes i nivells de dificultat

Experiències publicades per Eulàlia Canet

  

Llistes creades per Eulàlia Canet